2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Nöbette olan var mı kızlar kuzım bugün aşı oldu tedirginlik ten uyuyamadan baktım uyanmış uyumadan nöbrte geçtim yanı hadi hayırlısı

Kızlar bebeklerle alakasız olacak ama saçlarınız ne alemde?
Benimkiler aşırı dökülmeye başladılar.. Bıktım, heryerden saç topluyorum bağlı tuttuğum halde.
Benim normal canım saçlar vitamin aldığım da dökülmüyordu şimdi biraz dökülüyor normal denecek kadar yani

Benimkiler aşırı dökülmeye başladılar.. Bıktım, heryerden saç topluyorum bağlı tuttuğum halde.
Benim fena halde dokyluyo bende biktim ne zaman azalacak bu dokulme kokleri yerinden cikmis havada duruyo gibi dokundugumda tutam tutam geliyo dokunmasamda uzerimde yerlerde

Bizim günlerimiz bu aralar genelde sakin geçiyor oğlumla. Sabah uyanıyoruz ilk işimiz yatakta birbirimize gülücükler atıp koklaşmak. Eger açsa bi güzel emziriyorum. Sonra kalkıp ilk önce altı açılıyor.. Alt açma ünitesine bayılıyor, ayaklar bacaklar hiç durmuyor, zor zaptediyoruz. Sabahları çok enerjiğiz maşallah. Bi de ünitenin üst kısmına bi oyuncak koydum, bakıp bakıp heyecanlanıyor, gücü yetse kalkıp alacak 10-15 dk orda oyalandıktan sonra yatağına koyuyorum, dönencesini inceliyor, bi 15-20 dakika da orda oyalanıyor. O ara hemen Yatak yorgan, çamasır, bulaşık ne varsa topluyorum hızlı hızlı. Hemen bi evi süpürüyorum. Kahvemi yapıp hoop oğlumu kucağıma alıp tekrar hoplayıp zıplatıyorum.. Bugun baya konuştuk, agu magu cevaplar verdi annesine kuzum. Bi de öyle bir aşık gibi inceliyor ki artık beni mest oluyorum.. Kendimi öptürmeye calışıyorum, her yerim salya oluyor ama ben buna bayılıyorum Derken yaklasık 1:30 saat sonra uykusu geliyor, huysuzlanmasına fırsat vermeden emziğini verip hafif hafif sallıyorum, uyuyor kuzum. Bazen yarım saat, bazen 2 saat, bazen de 10 dk Belli bi rutinimiz ve süremiz yok.. Bi de artık etrafa çok ilgisi olduğu için uyku sersemligiyle emziriyorum oğlumu, yoksa etrafa bakmaktan fazla emmiyor.. Sonra yine alt açma, oyun halısı, ev gezintisi, camdan ağaçlara kuşlara baktıktan sonra hooop birdaha ki uyku vakti gelmiş.. Uzun uyuyacağını hissettiğim zaman hemen basitinden yemek yapıyorum, yoksa o gün atıştırmayla geçiyor.

Benim fena halde dokyluyo bende biktim ne zaman azalacak bu dokulme kokleri yerinden cikmis havada duruyo gibi dokundugumda tutam tutam geliyo dokunmasamda uzerimde yerlerde

Hiç sorma, benim de çok fena.. Çok dikkat ettiğim halde geçenlerde bi saç telimi oğlumun emziğine yapışık halde buldum. Görmeseydim mazallah boğazına yapışırdı yavrumum. Çôzümü olan varsa bi adım öne çıksın

Bende ondan korkuyorum sacima dokunsa oglum elinde kaliyo birkeresinde bende agzina girerken yakaladim

Canım bana değil bebeğime verdi, sabaha kadar öksürüyordu, hırıltı vardı. Boğaz borusunda balgam oluşmuş bademciklerinde iltihap varmış

Kızlar ben birkaç gündür rahatsızım normalde sinuzitim var bide nezle grip olunca daha fenalari oynuyorum emzirirken ne gibi ilaçlar kullanıyorsunuz?
Ben kullanamadım c vitaminine yüklendim
Okyanus suyu ile günde 4 kez bütün temizledim
Portakal mandalina limon sıktım içtim turp kuru soğan(gaz yapıyor ama ayağa kalkmak için mecburdum) yedim bol salata yapıp yedim
Bide burdan arkadaşlar tavsiye etmişti ılık duş iyi geliyor burnum gözüm açılıyor
Ha bi de bol dinlenme gerek
Ben bi hafta İş güç bıraktım oğlum uyuduğunda hep uyudum

Ohooo aynen benim de saçlar fena
Kapılır bilmem ama hamilelikte bebişlerim bizden aldıkları ortaya çıkıyor
Aman dişlere de dikkaaat
Nöbette olan var mı kızlar kuzım bugün aşı oldu tedirginlik ten uyuyamadan baktım uyanmış uyumadan nöbrte geçtim yanı hadi hayırlısı
Can'ım geçmiş olsun inşaallah düzelir hemen
Biİm de pazartesi aşımız
Kızlar bu arada aşı yaparken emen bebekler neredeyse 1dk daha az ağlıyormuş dipnot

Ah ah aşk cidden aşk
Bana bakışı elleriyle dokunup tırnaklaması
Hele bugün Avcunun içiyle ıkşadı ellerimi öyle mutlu oldum ki bin şükğr diyorum ve susuyorum

Bende ondan korkuyorum sacima dokunsa oglum elinde kaliyo birkeresinde bende agzina girerken yakaladim
Kızlar ben de şikayetçiyim o konuda 3.aydan itibaren top top saç döküldü benden bir hastalığa yakalandim sandım normalmis herkes bebek yüzüne gülmeye başladı mi saçın dökülür dedi saç kalmadı bende

4.asisinda da benimki ateşlenmedi ama yavrucugum nasıl da ağladı biri o kadar acitti ki bacağını kuzum benim iki bacağına birer tane bir de ağızdan 2.doz rota oldu zaten illa ateslenecek diye bir sey yokmuş

Kızlar günaaaaydın....

Dün uyku eğitimimizin ilk günüydü..
Ben ilk güne göre ciddi anlamda çok rahat geçirdik..

Size dünümüzün planını yazayım kısaca
Uyku eğitimi
1.gün
Sabah 6 da uyanıldı
9da ilk gündüz uykusuna yatıldı
9.45de uyanıldı.
20dk eeee sesi ve hafif salma ve emzikle yeniden uykuya döndürüldü
Ne kadar uyur bilmem ama ikinci kez uykuya geçirebildim bin şükür -10.07

10.13de uyandık yeniden uykuya geçtik -10.17
11.00 uyandık

13.00de uyuduk 14.30 da uyandık
17.50uyuduk 18.24uyandık

Eğlenme Banyo yağlanma emzirme
20.40 suları uykuya geçiş

Gece ilk uyanma 3.00
İkinci uyanma 5.00
Beslenme ve uyku

Malum artık uykular kısa...
Ev işleri yemek vs hep onlar uyurken yapılıyor Ya da oyun halısında iken..
Sabah 5 de kalktım ben de..
Üç beş parça ütü yaptım..
Kahvaltı hazırladım..
Kel çırptım fırına attım..masayı topladım ve kuzumu emzirip uykuya yatırdım..

Sıra ben de biraz uzanayım oğluş 1saat olmadan uyanır zaten

Çok güzelmiş gece uykusu canım ben nerde hata yapıyorum da gece en fazla 2 saat uyuyup uyanıyor mahvoluyorum

Uyku eğitimi için geç kalınmış gibi geldi bana 2 aylıkken başladım ben saat tutup düzene koymaya eşim de sağ olsun yani birlikte hala düzeni devam ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…