2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Çok güzelmiş gece uykusu canım ben nerde hata yapıyorum da gece en fazla 2 saat uyuyup uyanıyor mahvoluyorum
Gündüz nasıl uyuma süresi saati
Bebek ne kadar erken uyursa o kadar uzun uyurmuş
Ve de keyifli

Sen bi günde ki uyuma uyanma saat ve sürelerini yazsana canım

Uyku eğitimi için geç kalınmış gibi geldi bana 2 aylıkken başladım ben saat tutup düzene koymaya eşim de sağ olsun yani birlikte hala düzeni devam ediyor
28inde nasipse 4.ay bitecek
Araştırıp okuduğum ve de bana zamanıdır olarak gelen vakit şu sıralar
Açıkcası şimdiye kadar uyku konusunda şu son bi haftaya kadar hiç sıkıntı yaşamamıştık gündüz uykularımızın süresi çok kısa olana kadaro yüzden de gerek görmedim
Bakalım inşaallah gündüz uykularımız da düzene girer

Gündüz nasıl uyuma süresi saati
Bebek ne kadar erken uyursa o kadar uzun uyurmuş
Ve de keyifli

Sen bi günde ki uyuma uyanma saat ve sürelerini yazsana canım
Sabah genel de 7 8 uyanmamız 2 saatte bir uyur gündüz uykusu toplamda 3-5 saat, gece uykusuna 3 saat kala uyutmuyorum 8 9 arası uyutuyorum bazen 10a sarkıyor ilk uykusu en fazla 3 saat o da genelde 2 saat oluyor bazen saat başı kalkıyor salla salla zor uyuyor

4.asisinda da benimki ateşlenmedi ama yavrucugum nasıl da ağladı biri o kadar acitti ki bacağını kuzum benim iki bacağına birer tane bir de ağızdan 2.doz rota oldu zaten illa ateslenecek diye bir sey yokmuş
Bunla gecmis olsun hersey onlarin saglikli olmasi icin biraz canlari yanacak ilerde hatirlamiyacaklar bile

Çok güzelmiş gece uykusu canım ben nerde hata yapıyorum da gece en fazla 2 saat uyuyup uyanıyor mahvoluyorum
Bence senin hatan yok kendine yuklenme illaki bir problemi vardir birde gunler gunlerine uymuyo benimki bir bakiyorum gece 12 de uyuyo hih tamam alisiyo boyle diyorum sonra bir sanci yada sebepsiz gece ayakta bence daha erken daha dis agrilari subu derken tam oturtamayiz zamanla duzelir

Çok zor oluyor canım en yakın zamanda düzelir inşallah

merhaba guzel annisler.

kanguru ben momfort baby almistim ama kizim hic durmuyor.slklntlya gelemiyor hic kullanamadik oylece duruyor.sanirim satacagim.onun yerine aktivite masasi almayi dusunuyorum.

valla uyku konusunda ben pek yuklenmiyorum kizima.cok sukur su ana kadar gayet iyi uykulari.gunduz uykulari kisaldi o da buyudugu icin ilgi istiyor.zaten ocakta ise baslicam varsin uyumasin gunduz.gece de en gec 12de gece uykusuna gecmis oluyor.3 6 ya da 3 5 gibi uyaniyor.bazen 4 ya da 5 te uyaniyor.emip geri yatiyoruz.9 gibi uyaniyor.

Gece 12 çok geç değil mi

Gece sık kalkması seni yorar maalesef
Gündüz iki saate bi uyutmasan da 2,5-3 saate mi çıkarsan onu
Üç saatte bi 1,5 saat uyuşa çok güzel olur
Doktorunla uyku konusunu konuştun mı danıştın mı pna

Kızlar cok öksürüyor elma suyunu deneyen var mi aranizda. Doktor bir sey verme diyor çocuğum öksürükten uyuyamiyor

canım bizde dun muayeneye gittik bizede anestezi yapilacak dedi dr ama öyle tüp falan takilmicak dedi sadece çok uykuya geçecek kadar olacak dedi bende tedirginim ama artik hastanelerde hep boyle yapılıyormuş

Gece sık kalkması seni yorar maalesef
Gündüz iki saate bi uyutmasan da 2,5-3 saate mi çıkarsan onu
Üç saatte bi 1,5 saat uyuşa çok güzel olur
Doktorunla uyku konusunu konuştun mı danıştın mı pna
Söyledim bana normal olduğunu söyledi zamanla uyku düzeni değişebilirmiş, bir de öyle deneyeceğim canım, birsey aklıma takılıyor canım gündüz ben saat başı emziriyorum acaba gece de bunu isteyip ona mi uyanıyor olabilir mi

Aynen öyle bence
Kesinlikle sürekli emzirme
İnan gazı da gazla oluyor ki emin ol açlıktan değil emme isteği ve alışkanlığından memede kalmk istiyordur
Benim ki iki saatte bir emmek istiyor ben de bunu 2,5 saate çıkardım. Ki 3-4 saat emmeseler artık durabilirlermiiş hele gece 6-8 saat emmeden uyuyabilirlermiş tabi bu süreler her bebekte şaşma payına sahiptir
Saat başını 1,5 sonra 2 ye felan çek benve

Emzik emiyor mu? Seni emzik niyetine de isteyebilir bebeğin. Uykuya geçiş için emziğe alıştırmaya çalış, çok rahat edersin.. Bir de Bence saatte bir emzirmek biraz fazla gibi canım, sindirmekte zorlanırsa gazdan da uyuyamaz yavrucak..

Canım ben de öyle istiyorum ama benim sütüm az mamayı bıraktıktan sonra sık sık emzirmeye başladım şimdi arayı acarsam doymayacak gece iyice emmeye alıştı nasıl bıraktıracam bilmiyorum gece kalkıyor sallıyorum emmeden uyusun diye yok illa emip uyuyacak

Yok canım veriyorum almıyor sürekli deniyorum en azından enzimle uyur diyorum yok ne yapsam almadı, benim sütüm az canım o yüzden sık sık emziriyorum yoksa ben de istiyorum arayi uzatmayı çünkü sürekli memede gibi hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…