2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Canım bizimki küçük kızarıklıklar olmuştu ama sonra arttı egzama dendi nemlendiricilerle sürekli nemli tutmak gerekmis

Canım bebeğini yerde bırakıyormusun? Ben 2 çocuğumuda hiç kucağıma alıp oda oda gezdirmedim uyanık olduğu zamanda yere bişey serip yerde vakit geçirmesini sağladım, o yüzden çabuk döndüklerini düşünüyorum. Yerde olan çocuk daha çabuk hareketleniyor diye düşünüyorum

Benimki 13 temmuz doğumlu hala donmedi

Bizim ki hiç sırt üstü durmaz hep dönüp yüzüstü duruyor, yatarken de yüzüstü yatıyor :))))

Artik heran donebilir dikkatli ol mutlaka tedbir al dusmesin

Cok gecmis olsun canim ben evde devamli maske kullandim grip olan annelere tavsiye ederim insallah cabuk atlatirsiniz

Portakal mandalina onlarda arttirabilir surekli cildini nemlendirmek gerekiyor

Arkadaşlar merhaba Biz 19 temmuz doğumluyz sutum.az olduğundan 4 aylik basladik ek gıdaya anne sütüyle 4-5 günde bir kaka yapıyorduk kasik mamasi na basladik direk kabiz olduk demirde var tabi kestik mama ve demiri ama kabiz düzelmedi meyve veriyorum birde biberon mamasi napsam bi akıl verin su iciremiyorum doktorum duphalac ver dedi 2 ggündür veriyorum yine kaka yok kafayı yicem

Canım ek gıda basladiysaniz biraz kabak puresi yedirebilrsin masaj yaptın mı karnına bisiklet hareketide etkili zeytinyağı belki biraz inşallah yapar rahatsız ediyo çünkü bebisleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…