- 26 Ekim 2015
- 1.398
- 1.087
- 133
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #18.301
Canım bizimki küçük kızarıklıklar olmuştu ama sonra arttı egzama dendi nemlendiricilerle sürekli nemli tutmak gerekmisCnm Vala ben bir ara kafayı yemek üzereydim. ben alerji doktoruna balgam yüzünden götürdüm. doktora hirliyor diyorum . video izlettim kızımın. bu gayet mutlu bir bebeğin videosu dedi şoka girdim. doktorda sıra beklerken alerjisi olan bir bebeği gördüm yüzünü kırmızı kırmızı kabarmışti . doktor.işte öyle oluyor dedi.
Canım bebeğini yerde bırakıyormusun? Ben 2 çocuğumuda hiç kucağıma alıp oda oda gezdirmedim uyanık olduğu zamanda yere bişey serip yerde vakit geçirmesini sağladım, o yüzden çabuk döndüklerini düşünüyorum. Yerde olan çocuk daha çabuk hareketleniyor diye düşünüyorumGünaydın canlar. Kızım suanda 4 ay 17 günlük. Henüz dönmeye başlamadı. Sizin bebisler ne zaman dönmeye başladı? Dönme eğilimi var ama tam dönmüyor. Birde sırt üstü yatirirken bahsediyorum çok az yüz ustu duruyor. Acaba yüz ustuyken mi dönüyorlar? Bazen koltukta yatıyor, birden dönerse diye de aklım çıkıyor. Sizin bebisler döndüğünde oyun halısında fln miydi ya. Bu bir sorun mu?
Merhaba canım hoşgeldin maşallah oglusunaa :)Merhaba, konuyu görünce çok sevindim :) Benim oğlum da 24 temmuz doğumlu. 5. Ayımıza az kaldı :))
Sağ ol canım şükür elhamdülillah 5.ayımızı dün doldurduk biz de :) sen nasılsın senin yavru nasıl?@idilduam @Aryadeniz38 @Nurmuratkf @gvn1907 @EmiraSalih @Zehrayenihayat @denizbatiekin @cornella napıyorsunuz kızlar iyi misiniz? bebişleriniz nasıl?
Benimki 13 temmuz doğumlu hala donmediGünaydın canlar. Kızım suanda 4 ay 17 günlük. Henüz dönmeye başlamadı. Sizin bebisler ne zaman dönmeye başladı? Dönme eğilimi var ama tam dönmüyor. Birde sırt üstü yatirirken bahsediyorum çok az yüz ustu duruyor. Acaba yüz ustuyken mi dönüyorlar? Bazen koltukta yatıyor, birden dönerse diye de aklım çıkıyor. Sizin bebisler döndüğünde oyun halısında fln miydi ya. Bu bir sorun mu?
Hoşbulduk :) bu arada benim oğlum da dönüyor. Ben onu hep sağa sola döndürüp dönmesine destek oluyordum o yüzden öğrenmiş olabilir.Merhaba canım hoşgeldin maşallah oglusunaa :)
Artik heran donebilir dikkatli ol mutlaka tedbir al dusmesinGünaydın canlar. Kızım suanda 4 ay 17 günlük. Henüz dönmeye başlamadı. Sizin bebisler ne zaman dönmeye başladı? Dönme eğilimi var ama tam dönmüyor. Birde sırt üstü yatirirken bahsediyorum çok az yüz ustu duruyor. Acaba yüz ustuyken mi dönüyorlar? Bazen koltukta yatıyor, birden dönerse diye de aklım çıkıyor. Sizin bebisler döndüğünde oyun halısında fln miydi ya. Bu bir sorun mu?
Cok gecmis olsun canim ben evde devamli maske kullandim grip olan annelere tavsiye ederim insallah cabuk atlatirsinizgunaydin
ben cok hasta oldum.gece ateslendim allahtan kizim uyuyordu.minosetle kendime geldim.tabi parca parca uyudum.griptim zaten bi de ates cikti.su an iyiyim yine minoset aldim.kizima da grip gecmis olabilir.hiriltili nefes aliyor sanki.ama huysuz degil.insallah ilerlemeden atlatiriz
Zencefil ve adacayini onermiyolarmis bende zencefil bal limon yapip iciyodum bir arkadasim uyardiGeçmiş olsun Can'ım benim nane limon iç pekmez e zencefil toz zencefil dök ye
ŞiŞifa olsun geçmiş olsun
Portakal mandalina onlarda arttirabilir surekli cildini nemlendirmek gerekiyorCanım bizde de o şikayetler var deri ve kan testinde bişey çıkmadı yüzü çok fena oldu egzama dedi doktor atopik dermatit diyorlar ama alerjen besinler de artırıyor bu durumu sut urunlerı yumurta domates gibi krem verdi onu süreceğim geçince tek tek o gıdaları deneyeceğim, hırıltı ve öksürüğe kış bebeği normal dedi
Aynı benimki gunduz cok uyutmuyorum aslında dün biraz uzun uyudu ondan olabilcegini dusunuyorum bakalm bu gece ne olucakGünaydın kızlar
Oğlum yaklaşık bi haftadır sürekli uyanıyor geceleri 45-60 dk arası sürekli mızmızlanıp ağlıyor Nedenini anlamıyorum ya
Onları vermedim hiç canım büyüsün veririm, aynen cildi nemli tutmaK gerekPortakal mandalina onlarda arttirabilir surekli cildini nemlendirmek gerekiyor
Ya neden acaba bende hasta olunca bala zencefil katıp yedimZencefil ve adacayini onermiyolarmis bende zencefil bal limon yapip iciyodum bir arkadasim uyardi
Ciddi misinZencefil ve adacayini onermiyolarmis bende zencefil bal limon yapip iciyodum bir arkadasim uyardi
Benim bi hafta oldu sanırım canım yaAynı benimki gunduz cok uyutmuyorum aslında dün biraz uzun uyudu ondan olabilcegini dusunuyorum bakalm bu gece ne olucak
Canım ek gıda basladiysaniz biraz kabak puresi yedirebilrsin masaj yaptın mı karnına bisiklet hareketide etkili zeytinyağı belki biraz inşallah yapar rahatsız ediyo çünkü bebisleriArkadaşlar merhaba Biz 19 temmuz doğumluyz sutum.az olduğundan 4 aylik basladik ek gıdaya anne sütüyle 4-5 günde bir kaka yapıyorduk kasik mamasi na basladik direk kabiz olduk demirde var tabi kestik mama ve demiri ama kabiz düzelmedi meyve veriyorum birde biberon mamasi napsam bi akıl verin su iciremiyorum doktorum duphalac ver dedi 2 ggündür veriyorum yine kaka yok kafayı yicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?