2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Başka belirti varmi ciltte kuruluk huysuzlanmaya. sebepsiz öksürük hırılti falan.sen yine de süt icmë canım ek gidaya geçtiğinde de çok dikkatli geç bişe olmaz sadexe mukustan
Çok şükür huysuzluk döküntü fln yok. İki kerede sütlu bisey yedim ikisindede kan gördüm belki sadece süte karşıdır.

Başka belirti varmi ciltte kuruluk huysuzlanmaya. sebepsiz öksürük hırılti falan.sen yine de süt icmë canım ek gidaya geçtiğinde de çok dikkatli geç bişe olmaz sadexe mukustan
Merhabalar. bu belirtilerin hepsi benim kızımda mevcut. alerji doktoruna götürdüm . test bile yapmadı. . hiriltisi oluyor.gün içinde arada hapşırma öksürme. ve yüzü çok kuru.

Merhabalar. bu belirtilerin hepsi benim kızımda mevcut. alerji doktoruna götürdüm . test bile yapmadı. . hiriltisi oluyor.gün içinde arada hapşırma öksürme. ve yüzü çok kuru.
Yüzü çok kasiniyo mu kırmızı kabarcik cikio mu kakasi nasil en önemlisi kaka ve egzama li kaşınma hepsi bizde mevcut :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…