- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #18.261
Çok şükür huysuzluk döküntü fln yok. İki kerede sütlu bisey yedim ikisindede kan gördüm belki sadece süte karşıdır.Başka belirti varmi ciltte kuruluk huysuzlanmaya. sebepsiz öksürük hırılti falan.sen yine de süt icmë canım ek gidaya geçtiğinde de çok dikkatli geç bişe olmaz sadexe mukustan
Ek gıdaya yılbaşında baslicaz şimdilik öyle oturtuyoruz tabiki oyuncaklar komple cikarilabiliyor o dönemde kullanmicaz oyuncaklarıGüle güle kullanın canimm ama çok hareketli değil mi yemek yerken oyuncak olması iyi değil diye duymuştum nacizane fikrim sadece
Teşekkürler canımHayirli olsun canim bebis nasil
Teşekkürler canımgeçmiş olsun canım hayırlı olsun
Canım büyüdüler artık, benimkinin ağlama şeklinden anlıyorum artık süt istediğini :) ıhı ıhı ıhı yapıyor :)Günaydınlar bebislerinizi saatlimi emziriyorsunuz ?
Emzik kullanmayı dene derimbenimkide birkaç gündür geceleri meme hep ağzında olsun istiyor, yatarken belim tutuluyo hep aynı pozisyonda durmaktan
Çok güzel canım güle güle kullanın blw yontemide başarılı olur inşallah :)Ek gıdaya yılbaşında baslicaz şimdilik öyle oturtuyoruz tabiki oyuncaklar komple cikarilabiliyor o dönemde kullanmicaz oyuncakları
Geçmiş olsun canımTeşekkürler canım
700 gr almisti gecen.su an icin hersey iyi gidiyor.her ay 1 kilo aliyorduk 700 gr normal dedi doktor hareketlendi cunkuKilo alimi nasıl peki?geçen ay bende öyle yaptim az kilo aldı ya.bu ay sürekli emzirmeye çalışıyorum bakalm ne olucak
O zaman sütü bi müddet kes canım 1 yasina kadar . peyniri de 3 gun kes bak belki o zamn mukus ta giderÇok şükür huysuzluk döküntü fln yok. İki kerede sütlu bisey yedim ikisindede kan gördüm belki sadece süte karşıdır.
Maşallah güzelya700 gr almisti gecen.su an icin hersey iyi gidiyor.her ay 1 kilo aliyorduk 700 gr normal dedi doktor hareketlendi cunku
Deneyecegim canım sağolO zaman sütü bi müddet kes canım 1 yasina kadar . peyniri de 3 gun kes bak belki o zamn mukus ta gider
Merhabalar. bu belirtilerin hepsi benim kızımda mevcut. alerji doktoruna götürdüm . test bile yapmadı. . hiriltisi oluyor.gün içinde arada hapşırma öksürme. ve yüzü çok kuru.Başka belirti varmi ciltte kuruluk huysuzlanmaya. sebepsiz öksürük hırılti falan.sen yine de süt icmë canım ek gidaya geçtiğinde de çok dikkatli geç bişe olmaz sadexe mukustan
Neden yapmadı ne söyledi dikkat ediyor musunuz yediklerinizeMerhabalar. bu belirtilerin hepsi benim kızımda mevcut. alerji doktoruna götürdüm . test bile yapmadı. . hiriltisi oluyor.gün içinde arada hapşırma öksürme. ve yüzü çok kuru.
Yüzü çok kasiniyo mu kırmızı kabarcik cikio mu kakasi nasil en önemlisi kaka ve egzama li kaşınmaMerhabalar. bu belirtilerin hepsi benim kızımda mevcut. alerji doktoruna götürdüm . test bile yapmadı. . hiriltisi oluyor.gün içinde arada hapşırma öksürme. ve yüzü çok kuru.
Aiy canim benim iyiz çok şükür teyzesi siz nasılsınız hastalıklar bitti inşallahScss2016 canım nasılsın bebis nasil
Kullanıyoruz emzik ama onu atıp memeye yöneliyo sürekli eliyle gögsümü arıyo çalıştığum için gündüzleri ememiyo ya ondan mı acaba diyorumEmzik kullanmayı dene derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?