2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

gunaydin

ben cok hasta oldum.gece ateslendim allahtan kizim uyuyordu.minosetle kendime geldim.tabi parca parca uyudum.griptim zaten bi de ates cikti.su an iyiyim yine minoset aldim.kizima da grip gecmis olabilir.hiriltili nefes aliyor sanki.ama huysuz degil.insallah ilerlemeden atlatiriz

Merhabalar. bu belirtilerin hepsi benim kızımda mevcut. alerji doktoruna götürdüm . test bile yapmadı. . hiriltisi oluyor.gün içinde arada hapşırma öksürme. ve yüzü çok kuru.
Canım bizde de o şikayetler var deri ve kan testinde bişey çıkmadı yüzü çok fena oldu egzama dedi doktor atopik dermatit diyorlar ama alerjen besinler de artırıyor bu durumu sut urunlerı yumurta domates gibi krem verdi onu süreceğim geçince tek tek o gıdaları deneyeceğim, hırıltı ve öksürüğe kış bebeği normal dedi

Günaydın kızlar
Oğlum yaklaşık bi haftadır sürekli uyanıyor geceleri 45-60 dk arası sürekli mızmızlanıp ağlıyor Nedenini anlamıyorum ya

Geçmiş olsun Can'ım benim nane limon iç pekmez e zencefil toz zencefil dök ye
ŞiŞifa olsun geçmiş olsun

Gecmis olsun canım Allah şifa versin inşallah

Geçmiş olsun cnm

Günaydın canlar. Kızım suanda 4 ay 17 günlük. Henüz dönmeye başlamadı. Sizin bebisler ne zaman dönmeye başladı? Dönme eğilimi var ama tam dönmüyor. Birde sırt üstü yatirirken bahsediyorum çok az yüz ustu duruyor. Acaba yüz ustuyken mi dönüyorlar? Bazen koltukta yatıyor, birden dönerse diye de aklım çıkıyor. Sizin bebisler döndüğünde oyun halısında fln miydi ya. Bu bir sorun mu?

Cnm Vala ben bir ara kafayı yemek üzereydim. ben alerji doktoruna balgam yüzünden götürdüm. doktora hirliyor diyorum . video izlettim kızımın. bu gayet mutlu bir bebeğin videosu dedi şoka girdim. doktorda sıra beklerken alerjisi olan bir bebeği gördüm yüzünü kırmızı kırmızı kabarmışti . doktor.işte öyle oluyor dedi.

Cnm kızım vaktinde dogsaydi su ile aynı gün doğabilirdi . takvim yasımız 30 temmuzdu çünkü. nörolojik olarak ben bu takvimi baz alıyorum. o yüzden sana yanıt vermek istedim. Benim kızım yaklaşık 1.5 aydır dönmeye çalışıyordu . 3 gün önce tam döndü. babası vardı yanında. tek bırakma kolduk kenarında falan.her an donebilir

Canım benim oğlum 5 aylık oyun halısında yarım donuyo tam dönmeyi yapamiyo bence bi sorun değil arkadaşımın bebeği de 5 aylık oda henüz dönemiyo

Bnm oglum da senle aynı ayda hiç dönmeye calismiyo fakat altini actigimda çıplak olduğunda yarim dönüyo ataklarini tutmaya calisio .üstünde ki pijamalat ler ağırlık mi yapıo acaba diye dusunuyom yaz bebekleri olsa bellibaşlı çabuk döner :)) yada bnm oglum ciplakligi cok seviyo

Yok cnm Allahtan yüzü kasinmiyor ama yer yer minik kızarıklık oluyor kuruluktan galiba.nemlendirici alacağım onun için. kakasi da normal
İyi canım onlardan bişe olmaz her bebekte oluyo maşallah onlara bişe olmasın inşallah hepimizin yavrusuna sağlık versin allahim

Heh aynen Su da aynısını yapıyor işte yaz bebekleri oldukları için alıştılar sanırım Su da çıblak çok mutlu

Sirt ustuyken mi döndü yüz ustu mu canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…