2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Hiç yere bırakmadım canım usur diye öyle oda oda gezmek gibi bi huyu yok ama ya koltukta yatiyor gündüzleri ya ana kucaginda

Mamayı sormamın sebebi, keçi sütü bazlılar kabızlık yapabiliyor ama evolvianın sindirimi Zaten çok iyidir. Sen günlük muhakkak tüket kuru meyvelerden; kayısı, erik vb. Bir de irmik için henüz erken. 8 aydan sonra tahıllar veriliyor, Çölyak hastalığı riskinden dolayı. Pirinç unu kullanabilirsin.

MOMYS bir de artık 2 saatte bir emzirmek tam doyurmayabilir. Şuan 4 saatte bir beslenmesi daha uygun. 2 saat olunca atıştırma gibi oluyor bebek için. Belki öğürme sebebi bu olabilir. Tam acıkmadığı için öğürme ile reddediyor besini. Yavaş yavaş 4 saate çıkarmaya çalış istersen. Her gün yarım saat ileri at. Gün içinde 2 ana uyku bir şekerleme ve 4 saatte bir de besleme şeklinde çok rahat edersin.

Ben de bebeğimle beslenme konusunda çok mücadele ediyorum. Bazı bebekler çok zor bebek oluyor. Çok uğraştırıyor. İlk ay iyiydi 2. Ayından itibaren kilo alışı çok azaldı. Şuan son 1.5 ayda yarım kilo aldı. Ek gıdayla daha iyi olacak diye düşünüyorum. Ama oğlum çok hareketli o da etkiliyor. 1 sn durmuyor. Kuş gibi çırpınıyor, dönüyor, takla atmaya çalışıyor :))) bakalım neler bekliyor bizi :)

4 saat uzun değil mi gündüz beslenme icin

4 saat uzun değil mi gündüz beslenme icin
4. Aydan sonra değil. Bebek midesini tam doldurduğu için 4 saat oluyor iki emzirme arası. Şuan bizim yaklaşık 3-3.5 saat. Ben de 4 saat yapmaya çalışıyorum. Daha erken emdiğinde memede 3-4 dakika kalıyor. 3 saatten sonra emdiğinde daha uzun kalıyor. Mama için örnek vereyim ara 3 saatten az olduğunda 3 ölçek yiyor, 3 saati geçtiğinde 6 ölçek bitiyor. Zaten 4. Aydan sonra artık yaklaşık 180-210 ml yemeleri gerekiyor öğünlerde.

Öyle olsa çok düzenli olur iki gogsude boşaltır ben şimdi her istediğinde veriyorum etrafi izliyor sanırım tam açıkmadigindan

İşte maalesef mesajları yanlış algılayıp yanlış alışkanlıklar edindiriyoruz. Ben de aynı hatayı yaptım. Eğer bu şekilde bir düzen olursa dediğin gibi her iki memeyide boşaltıp süt üretimini de artırır. Süt de artar sonuç olarak. Bence sende biraz arayı açmayı deneyebilirsin.

Bilmiyorum ne yapacağız, Allah korusun yavrularımızı

Çok iyiymiş doktorun valla tebrikler
Bizim burda öyle doktor muayenesi 250-300 tl

Kizlar mama sandalyesi aldinizmi yada bakmaya basladinizmi.daha once konusu gecmisti tecrubeli anneler bos yere cok pahali seyler almayin cok kullanamiyosunuz oturmak istemiyolar demislerdi.bende bi yeme duzeni olusturana kadar beni idare edebilecek bisey ariyorum.onerilere acigim :)

Coook cook gecmis olsun.nasilsin hersey yolundadr umarm

ben ikea antilop alacagim daha almadim pahali birseye gerek gormedim

Canim endiseni anliyorum hepimiz ayni korkulari yasiyoruz ama sunu unutma biz nekadar korursak koruyalim Rabbim ne takdir etmisse o vuku bulur Rabbim enkazdan arabanin altindan sag cikariyo kac katli binadan dusuyo burnu bile kanamiyo dua et Rabbim korusun necok hastalik ve okadar da hasta bebek var engelli hastaliginin tedavisi olmayan Rabbim evlatlarimizla sinamasin evhamlar bize ve bebegimize zarar vermekten baska bir ise yaramiyo bende halepte yasananlari dusundum ya biz yasiyo olsaydik ac susuz bebeklerimizi besleyemez koruyamasaydik diye dusundum ve uykularim kacti animizin tadini cikaralim bebeklerimizi daha cok opup koklayalim oynayalim mutlu olalim olumsuz seyleri dusunup cagirmayalim bu yazdiklarim sadece senin icin degil hepimiz icin sen duz yatir donuyosa oyle rahattir icini ferah tut

English home da 60tl ye vardi bana eltim verdi onu kullanacagim begenmezsem yenisini alirim bide ikeaninkini bicok kisi almis ben arastirmadigim icin dikkatimi cekenleri yazdimcanim

Canımmm cooook coook tesekkurler paylasımın icin ♥
Sayende topigimizin doktoru oldu doktorunuz :) keske her doktor boyle olsa.
Minik adama da masallah bu arada

Rica ederim canım benim. Ailemizin doktoru gibi oldu :) keşke tüm doktorlardan aynı verımı alabilsek ama maalesef iste.
Sizede maasallah cnm bnm

Ben de ikea antilop aldım yalnız minderi bana biraz kullanışsız rahatsız geldi biraz kullansın , e bebekte babyjem marka mama sandalyesi minderi var yumuşak süngerden( hem oturma kısmı da var onda) ondan alıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…