2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Canım beni idare etsin diyorsan ikea ve english home nin indirime giriyor 60tl çok uygun onu al bence. Zaten çok teferruata gerek yok

Ben de ikea antilop aldım yalnız minderi bana biraz kullanışsız rahatsız geldi biraz kullansın , e bebekte babyjem marka mama sandalyesi minderi var yumuşak süngerden( hem oturma kısmı da var onda) ondan alıcam

Canım beni idare etsin diyorsan ikea ve english home nin indirime giriyor 60tl çok uygun onu al bence. Zaten çok teferruata gerek yok
Tesekkurler kizlar

Kızlar Elimde şuanda sıfır kutusu açılmamış bebe confort loola 2 bebek arabası var. Piyasa fiyatı 1300-1400 tl. Uygun fiyata vereceğim. İhtiyacı olup düşünen varsa özel mesaj atabilir. Sevgilerimle..

Teyzeler bizim oturağımız nasıll? Biz artık bununla banyo yapıyoruz. Mama sandalyesi olarak da kullanılabilir. Altında vakumlu tutacakları var. Basit ama kullanışlı bir icat. Düşünürseniz aldığım yerin linkini özelden atarım :)

Canım çok güzel güle güle kullanın bende alacağım kısmetse ama canım çok erken değilmi onu kullanmak için birkaç arkadaşımıza doktorlar oturtmak için erken demişti, bende oturtmaya başlamadım henüz

Çok güzel.oturan bey hele çok yakışıklı maşallah ya

Çok haklısın canım, ne kadar önlemimizi alsak da takdir Rabbimizden.
Ben bu ara Halep haberlerinden, görüntülerden, instagramda takip ettiğim bir kac engelli meleklerden iyice kafayı bozmuş vaziyetteyim. Bir yandan binbir şükür ediyorum , diğer yandan korku ve endişe, biz o şekilde sınansak ne yapardık diye. Anne olduğumdan beri tek duam, Allah kimseyi evladıyla sınamasın.

Masallah yakisikli otururmusta hele o saclar Allah esirgesin yikarken kullanisli oluyomu

Salih 3 gün sonra 6 ayı bitirecek canım. 2 haftadır destekli oturmaya başladı. Sorun olacağını düşünmüyorum çünkü ben zorlamadım kendi oturdu paşa

Çok güzel.oturan bey hele çok yakışıklı maşallah ya

teşekkür ederiz teyzesi :)

Masallah yakisikli otururmusta hele o saclar Allah esirgesin yikarken kullanisli oluyomu

Teşekkür ederiz. Bizim oğluş sudan çok korkuyor çok ağlıyor ama ilk defa kendim yıkayabildim. Suyu seven çocukla daha da güzel olur.oturturken ve kaldırırken ayaklarını kasıyor o biraz zorladı. Önü açılan modeller daha pahalıydı ama en azından öyle alsaymışım oturmakta zorluk çekmezmişim :)

Kizlar toplanin benim içimi rahatlatin lütfen uzman tvden surekli bebek videolari izlerim 4 aylik bebek gelişimi hakkında yine video izliyorum bebegim simdi 4 bucuk aylik 25 aralikta 5 aya girecek neyse videodaki doktor diyor ki 4 aylik bebegin yanagina elinizi koydugunuzda emmez benim kizim hemen kafasini o tarafa çevirip emmek istiyor elimi sonra hala kafasını tasiyamiyor ve hala seste irkiliyor 4 bucuk bebek anneleri sizlerinde bebekleri böyle mi valla içim sıkıldı acaba sorun mu var

Masallah masallah masallaahhh
Oturagi bilmemde oturan cooooook tatlı be

Ben mama sandalyesini tutumlu anneden alacağım. İyi markaların 100-150 tl civarında.
Canım tutumlu anneden aldım ben tepsisiz geldi paramız da iade olmadı satıcı benim işime yaramaz kargo mağduriyetimizi gidermek zorunda Vs diyerek paramız gitti anlayacağın dikkatli ol sen de muhakkak kargocu gitmeden ürünü kontrol et

Canım her çocuğun gelişimi değişiklik gösterir
Kimi erken döner kimi geç kimi 9 ayda yürür kimi 15 değişiyor bu durum
Benim bebeğim de elimi uzatınca ağzına almak istiyor alınca dişliyor gibi sıkıyor bazen de emiyor
Bence bi kişinin görüşüne bağlı kalma kuzum korkma kendi dr una sor bakalım ne diyecek ve de korkma

Aslinda dediğin doğru her bebek farklı gelişim gösterir adamin saydığı herseyi kizimda görünce tedirgin oldum yarin dr soracam

Aa Öylemi , dikkatli olurum cnm. Ama yasal satış sayfası şikayet edebilirdin. İllaki geri alırsın paranı. Tabi uğraşman gerekicek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…