- 21 Mayıs 2012
- 2.279
- 2.280
- 333
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #18.401
Çok iyiymiş doktorun valla tebrikler
Bizim burda öyle doktor muayenesi 250-300 tl
Canım beni idare etsin diyorsan ikea ve english home nin indirime giriyor 60tl çok uygun onu al bence. Zaten çok teferruata gerek yokKizlar mama sandalyesi aldinizmi yada bakmaya basladinizmi.daha once konusu gecmisti tecrubeli anneler bos yere cok pahali seyler almayin cok kullanamiyosunuz oturmak istemiyolar demislerdi.bende bi yeme duzeni olusturana kadar beni idare edebilecek bisey ariyorum.onerilere acigim :)
Ben de ikea antilop aldım yalnız minderi bana biraz kullanışsız rahatsız geldi biraz kullansın , e bebekte babyjem marka mama sandalyesi minderi var yumuşak süngerden( hem oturma kısmı da var onda) ondan alıcam
Tesekkurler kizlarCanım beni idare etsin diyorsan ikea ve english home nin indirime giriyor 60tl çok uygun onu al bence. Zaten çok teferruata gerek yok
Canım çok güzel güle güle kullanın bende alacağım kısmetse ama canım çok erken değilmi onu kullanmak için birkaç arkadaşımıza doktorlar oturtmak için erken demişti, bende oturtmaya başlamadım henüzEki Görüntüle 1925903
Teyzeler bizim oturağımız nasıll? Biz artık bununla banyo yapıyoruz. Mama sandalyesi olarak da kullanılabilir. Altında vakumlu tutacakları var. Basit ama kullanışlı bir icat. Düşünürseniz aldığım yerin linkini özelden atarım :)
Çok güzel.oturan bey hele çok yakışıklı maşallah yaEki Görüntüle 1925903
Teyzeler bizim oturağımız nasıll? Biz artık bununla banyo yapıyoruz. Mama sandalyesi olarak da kullanılabilir. Altında vakumlu tutacakları var. Basit ama kullanışlı bir icat. Düşünürseniz aldığım yerin linkini özelden atarım :)
Canim endiseni anliyorum hepimiz ayni korkulari yasiyoruz ama sunu unutma biz nekadar korursak koruyalim Rabbim ne takdir etmisse o vuku bulur Rabbim enkazdan arabanin altindan sag cikariyo kac katli binadan dusuyo burnu bile kanamiyo dua et Rabbim korusun necok hastalik ve okadar da hasta bebek var engelli hastaliginin tedavisi olmayan Rabbim evlatlarimizla sinamasin evhamlar bize ve bebegimize zarar vermekten baska bir ise yaramiyo bende halepte yasananlari dusundum ya biz yasiyo olsaydik ac susuz bebeklerimizi besleyemez koruyamasaydik diye dusundum ve uykularim kacti animizin tadini cikaralim bebeklerimizi daha cok opup koklayalim oynayalim mutlu olalim olumsuz seyleri dusunup cagirmayalim bu yazdiklarim sadece senin icin degil hepimiz icin sen duz yatir donuyosa oyle rahattir icini ferah tut
Masallah yakisikli otururmusta hele o saclar Allah esirgesin yikarken kullanisli oluyomuEki Görüntüle 1925903
MersinSen nerde yasıyordun canım?
Canım çok güzel güle güle kullanın bende alacağım kısmetse ama canım çok erken değilmi onu kullanmak için birkaç arkadaşımıza doktorlar oturtmak için erken demişti, bende oturtmaya başlamadım henüz
Çok güzel.oturan bey hele çok yakışıklı maşallah ya
Masallah yakisikli otururmusta hele o saclar Allah esirgesin yikarken kullanisli oluyomu
Masallah masallah masallaahhhEki Görüntüle 1925903
Canım tutumlu anneden aldım ben tepsisiz geldi paramız da iade olmadı satıcı benim işime yaramaz kargo mağduriyetimizi gidermek zorunda Vs diyerek paramız gitti anlayacağın dikkatli ol sen de muhakkak kargocu gitmeden ürünü kontrol etBen mama sandalyesini tutumlu anneden alacağım. İyi markaların 100-150 tl civarında.
Kizlar toplanin benim içimi rahatlatin lütfen uzman tvden surekli bebek videolari izlerim 4 aylik bebek gelişimi hakkında yine video izliyorum bebegim simdi 4 bucuk aylik 25 aralikta 5 aya girecek neyse videodaki doktor diyor ki 4 aylik bebegin yanagina elinizi koydugunuzda emmez benim kizim hemen kafasini o tarafa çevirip emmek istiyor elimi sonra hala kafasını tasiyamiyor ve hala seste irkiliyor 4 bucuk bebek anneleri sizlerinde bebekleri böyle mi valla içim sıkıldı acaba sorun mu var
Aslinda dediğin doğru her bebek farklı gelişim gösterir adamin saydığı herseyi kizimda görünce tedirgin oldum yarin dr soracamCanım her çocuğun gelişimi değişiklik gösterir
Kimi erken döner kimi geç kimi 9 ayda yürür kimi 15 değişiyor bu durum
Benim bebeğim de elimi uzatınca ağzına almak istiyor alınca dişliyor gibi sıkıyor bazen de emiyor
Bence bi kişinin görüşüne bağlı kalma kuzum korkma kendi dr una sor bakalım ne diyecek ve de korkma
Bu arada bende mersinliyim :)Mersin
Canım tutumlu anneden aldım ben tepsisiz geldi paramız da iade olmadı satıcı benim işime yaramaz kargo mağduriyetimizi gidermek zorunda Vs diyerek paramız gitti anlayacağın dikkatli ol sen de muhakkak kargocu gitmeden ürünü kontrol et
e süperBu arada bende mersinliyim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?