2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Doktora sormakta fayda var, ama nörolojik gelişimi yavaş olabilir belki. Doktoru farklı şekilde de muayene edip değerlendirecektir. İhmal etme sen.

ağzını yüzünü yerim bunun.çok tatlı maşallah

Biz de Mersin e Yeni taşındık, doktor arıyorum. Tavsiye edebileceğin biri var mı? İlk geldiğimizde Hülya hanım a götürdüm, özel bir hastanede. Ama hâlâ arayıştayım.
Hülya IMc deki mi
AA demek yeni taşındın hoşgeldin canım
Dr muayene ücreti önemli mi senin için

Merhaba herkese.kizim her saat uyandı beşiği sallanıyorum yok uyumuyor kucagima alıyorum uyuyor koyuyorum beşiğe ağlamaya başlıyor. Uyku tulumu giydirmeye başladım cokmu sıcak oldu anlamadım

Hülya IMc deki mi
AA demek yeni taşındın hoşgeldin canım
Dr muayene ücreti önemli mi senin için
Evet İMC de, bugün de ortadoğu da cengiz bey e gittik ondan da pek elektrik alamadım. Zorda kalmadıkça aylık kontrol için 100 TL nin üstüne çıkmayı pek düşünmüyorum. Hoşbulduk bu arada :)

Merhaba herkese.kizim her saat uyandı beşiği sallanıyorum yok uyumuyor kucagima alıyorum uyuyor koyuyorum beşiğe ağlamaya başlıyor. Uyku tulumu giydirmeye başladım cokmu sıcak oldu anlamadım
Gündüzleri ne kadar uyuyor o da önemli ve gündüz beslenmesi. Gündüz aç kalırsa gece çok sık uyanabilir.Ben de tulum giydirdiğimde çok sık uyandı. Bi kaç kez aynı şey oldu. Ben de durumu tuluma mal edip bir daha giydirmedim :) tulumdan sonra daha iyi oldu.

Evet İMC de, bugün de ortadoğu da cengiz bey e gittik ondan da pek elektrik alamadım. Zorda kalmadıkça aylık kontrol için 100 TL nin üstüne çıkmayı pek düşünmüyorum. Hoşbulduk bu arada :)
Canım Cengiz berbat ben Ortadoğu da Doğum yaptım ilk muayeneler ona yaptırdık ama ilgisiz buz gibi bi adam
Birinci önerin Forum yaşam hastanesinde ali Hakan bey canım 60 tl muayene iyi bir doktor Ya da ikinci önerim mersin akademi hastanesi nde erkek doktor çok anlayışlı yaşça da olgun bi doktor

Tamam tesekür ederim, bir daha ki ay onlardan birine giderim artık :)

Çok uyuyamiyor en fazla 3 buçuk saat uyuyor 3 ayrı uykuda.bnde tulumdan diye düşünüyorum.ac değildir çünkü meme istemiyor kucagima alınca uyudu.insallah tulumdur sıkıntı zor gece surekli uyutmaya çalışmak

Kızlar bebeklerinize hangi oyuncakları aldınız gelişimi için ?

Doktor tavsiyeleri neler gelişimleri için paylaşır mısınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…