- 18 Ağustos 2016
- 907
- 948
- 23
- 31
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #18.421
Evet canım baya ugrasmak gerekti bizde vazgeçtik artık sen dikkatli olAa Öylemi , dikkatli olurum cnm. Ama yasal satış sayfası şikayet edebilirdin. İllaki geri alırsın paranı. Tabi uğraşman gerekicek.
Amin cnmİyi canım onlardan bişe olmaz her bebekte oluyo maşallah onlara bişe olmasın inşallah hepimizin yavrusuna sağlık versin allahim
Evet cnm cildi kuru.ne kullanıyorsunuz nemlendirici olarakCanım bizimki küçük kızarıklıklar olmuştu ama sonra arttı egzama dendi nemlendiricilerle sürekli nemli tutmak gerekmis
Sırt üstüyken döndü cnmSirt ustuyken mi döndü yüz ustu mu canım?
Cnm zahmet olmazsa bana da yollayabilir misinÖzelden attım canım
Mustela canımEvet cnm cildi kuru.ne kullanıyorsunuz nemlendirici olarak
Biz de Mersin e Yeni taşındık, doktor arıyorum. Tavsiye edebileceğin biri var mı? İlk geldiğimizde Hülya hanım a götürdüm, özel bir hastanede. Ama hâlâ arayıştayım.Mersin
Doktora sormakta fayda var, ama nörolojik gelişimi yavaş olabilir belki. Doktoru farklı şekilde de muayene edip değerlendirecektir. İhmal etme sen.Kizlar toplanin benim içimi rahatlatin lütfen uzman tvden surekli bebek videolari izlerim 4 aylik bebek gelişimi hakkında yine video izliyorum bebegim simdi 4 bucuk aylik 25 aralikta 5 aya girecek neyse videodaki doktor diyor ki 4 aylik bebegin yanagina elinizi koydugunuzda emmez benim kizim hemen kafasini o tarafa çevirip emmek istiyor elimi sonra hala kafasını tasiyamiyor ve hala seste irkiliyor 4 bucuk bebek anneleri sizlerinde bebekleri böyle mi valla içim sıkıldı acaba sorun mu var
ağzını yüzünü yerim bunun.çok tatlı maşallahEki Görüntüle 1925903
Teyzeler bizim oturağımız nasıll? Biz artık bununla banyo yapıyoruz. Mama sandalyesi olarak da kullanılabilir. Altında vakumlu tutacakları var. Basit ama kullanışlı bir icat. Düşünürseniz aldığım yerin linkini özelden atarım :)
Ben kullanıyorum.kizlar ar mama kullanan varmiydi aranizda
Hülya IMc deki miBiz de Mersin e Yeni taşındık, doktor arıyorum. Tavsiye edebileceğin biri var mı? İlk geldiğimizde Hülya hanım a götürdüm, özel bir hastanede. Ama hâlâ arayıştayım.
Evet İMC de, bugün de ortadoğu da cengiz bey e gittik ondan da pek elektrik alamadım. Zorda kalmadıkça aylık kontrol için 100 TL nin üstüne çıkmayı pek düşünmüyorum. Hoşbulduk bu arada :)Hülya IMc deki mi
AA demek yeni taşındın hoşgeldin canım
Dr muayene ücreti önemli mi senin için
Gündüzleri ne kadar uyuyor o da önemli ve gündüz beslenmesi. Gündüz aç kalırsa gece çok sık uyanabilir.Ben de tulum giydirdiğimde çok sık uyandı. Bi kaç kez aynı şey oldu. Ben de durumu tuluma mal edip bir daha giydirmedim :) tulumdan sonra daha iyi oldu.Merhaba herkese.kizim her saat uyandı beşiği sallanıyorum yok uyumuyor kucagima alıyorum uyuyor koyuyorum beşiğe ağlamaya başlıyor. Uyku tulumu giydirmeye başladım cokmu sıcak oldu anlamadım
Canım Cengiz berbat ben Ortadoğu da Doğum yaptım ilk muayeneler ona yaptırdık ama ilgisiz buz gibi bi adamEvet İMC de, bugün de ortadoğu da cengiz bey e gittik ondan da pek elektrik alamadım. Zorda kalmadıkça aylık kontrol için 100 TL nin üstüne çıkmayı pek düşünmüyorum. Hoşbulduk bu arada :)
Evet cnm cildi kuru.ne kullanıyorsunuz nemlendirici olarak
Tamam tesekür ederim, bir daha ki ay onlardan birine giderim artık :)Canım Cengiz berbat ben Ortadoğu da Doğum yaptım ilk muayeneler ona yaptırdık ama ilgisiz buz gibi bi adam
Birinci önerin Forum yaşam hastanesinde ali Hakan bey canım 60 tl muayene iyi bir doktor Ya da ikinci önerim mersin akademi hastanesi nde erkek doktor çok anlayışlı yaşça da olgun bi doktor
Çok uyuyamiyor en fazla 3 buçuk saat uyuyor 3 ayrı uykuda.bnde tulumdan diye düşünüyorum.ac değildir çünkü meme istemiyor kucagima alınca uyudu.insallah tulumdur sıkıntı zor gece surekli uyutmaya çalışmakGündüzleri ne kadar uyuyor o da önemli ve gündüz beslenmesi. Gündüz aç kalırsa gece çok sık uyanabilir.Ben de tulum giydirdiğimde çok sık uyandı. Bi kaç kez aynı şey oldu. Ben de durumu tuluma mal edip bir daha giydirmedim :) tulumdan sonra daha iyi oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?