- 25 Mayıs 2013
- 14.026
- 20.715
- 598
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #19.621
Eki Görüntüle 1935008 Ek gıda teçhizatııııı
Bugün ilk sebze püremizi severek yedik
Sevdik
Yutma refleksimiz çok şükür iyi
Üç gün boyunca aynı şeyleri yiyeceğiz bakalım
Çok heyecanlııı
Kızlar,
Bebişleriniz başkalarının yanında nasıl? Yani kucağınıza falan atılma durumları oluyor mu başkasına gidince?
Oğlum değişik bir yüz ya da ses duyunca ( özellikle sakallı, gözluklu kişiler) dudaklarını büzüp ağlıyor falan ama hani bana dönup gelme Eğilimi henüz yok. 5,5 aylık olduk. He alınca sakinleşiyor o ayrı, ama kendisi gelmiyor yani. Henüz erken mi acaba bu tepkiler için?
Çok güzel gözüküyor canım iyi günlerde kullansın Ertuğrul paşa :)Eki Görüntüle 1935008 Ek gıda teçhizatııııı
Sevdik
Çok heyecanlııı
Afiyet sifa olsun benimki sebzeyi yemiyo itiyo bi sure sebze vermicem sonra tekrar denicemEki Görüntüle 1935008 Ek gıda teçhizatııııı
Sevdik
Çok heyecanlııı
Saolasın teyzemizMaşallah şifa olsun kuzuma
Çok güzel gözüküyor canım iyi günlerde kullansın Ertuğrul paşa :)
Canım aynen öyle yapAfiyet sifa olsun benimki sebzeyi yemiyo itiyo bi sure sebze vermicem sonra tekrar denicem
Biz pek cıkmadık cıkamadık doktor kontrolü dısında :) kırkı cıkmadan dayısının nikahına bide düğününe gittik :))Tam zıtlarmış bizim yavrular
Üç gün dışarı çıkarmayalım hemen mızmız ve sinirli dışarı çıkıp hava alıp insanları görünce neşe saçıyor
Ee 40lı iken bilmem kaç bin kilometre gezerse öyle olur
Siz ne zaman çıkarmıştınız dışarıya kuzum
E yavrum alışmamış annesi ondanBiz pek cıkmadık cıkamadık doktor kontrolü dısında :) kırkı cıkmadan dayısının nikahına bide düğününe gittik :))
Canımm insallah havalar biraz düzelsin her gün dısardayız insallah :)E yavrum alışmamış annesi ondan
Ama bahar yaz gelsin gezenti oluuuur
Sever sever annesi o kadar ugrasmıs :)Keçi sütünden yoğurdumuzu mayaladım
İlk tecrübe ilk heyecan
Bakalım sabah nasıl bi sonuca ulaşmış olacağızoğlum sever inşaallah
Merhaba anlattiklarin ayni birebir dedelerini gorunce öcü gormus gibi oluyo kizim ikiside sakalliKızlar,
Bebişleriniz başkalarının yanında nasıl? Yani kucağınıza falan atılma durumları oluyor mu başkasına gidince?
Oğlum değişik bir yüz ya da ses duyunca ( özellikle sakallı, gözluklu kişiler) dudaklarını büzüp ağlıyor falan ama hani bana dönup gelme Eğilimi henüz yok. 5,5 aylık olduk. He alınca sakinleşiyor o ayrı, ama kendisi gelmiyor yani. Henüz erken mi acaba bu tepkiler için?
Bizim birde sumuksu kaka vardi Ilk aylar kafayi yiycektim onuyeme bunu yeme aptala donmustum yinede kusmaya devam ediyodu doktoru her gittigimde sunuda kes bunuda kes diye biseyler ekliyodu diyet listesine Bence hic bi ise yaramadi En sonunda diyeti kestim rahatladimKusma disinda bi sikayetiniz var mi acaba? Benim doktorum da inek sutu diyeti yap dedi alerjiden dolayi mi kusuyodur. Son zamanlarda cok azaldi kusmasi
Uygarim beni taniyor artik. Beni gorunce heyecanlaniyo kollarini uzatiyo nefesi degisiyo (sütlü memeyim ya ben onun gözünde)Merhaba anlattiklarin ayni birebir dedelerini gorunce öcü gormus gibi oluyo kizim ikiside sakallibas bas bagirarak aglamaya basliyo Benim kizimda henuz beni tanimiyo yani bana gelmeyi istemiyo Henuz erken sanirim
Genelde haftasonunu sakin sessiz geçiriyor topik :) herkes kocişleriyle bebekleriyle yada temizlikle meşgulMutlu saglikli hafta sonlari olsun tum annelere bebislerine herkes nerde burasi issizlasti.
Ben hicbirsey yapamiyorum oglum sabah 5 te uyuyo birazda kirginligim var kos kos oturuyorum.Genelde haftasonunu sakin sessiz geçiriyor topik :) herkes kocişleriyle bebekleriyle yada temizlikle meşgul
Uyusaydın yanına sende, uykusuzluktan halsizleşiyor insan. Dinlen annesi oğlunun sana ihtiyacı varBen hicbirsey yapamiyorum oglum sabah 5 te uyuyo birazda kirginligim var kos kos oturuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?