2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Evet ayirt ediyor artık kimsenin kucaginda durmuyor. Gitsede bana bakip agliyor beni al der gibi. almamak lazimmis aslinda hemen sosyallesmesi için ama kiyamayip aliyorum hemen susuyor . Kucagina alan kiside sakin ses tonuyla konusursa sakinlesirmis ama ne mumkun firsat vermiyor .Kucagimdayken herkese gülüyor cilve yapiyor ama sadece bendeyken
Vücudunu atiyor bu arada bana dogru öyle tam egilme için erken bence

Maşallah şifa olsun kuzuma
Saolasın teyzemiz

Çok güzel gözüküyor canım iyi günlerde kullansın Ertuğrul paşa :)

Teşekkür ederiz canımcım
Afiyet sifa olsun benimki sebzeyi yemiyo itiyo bi sure sebze vermicem sonra tekrar denicem
Canım aynen öyle yap
Benim oğlan antibiyotik kullandığından çocuk kaşık almak istemiyordu ağzına
Bi kaç kez meyve verdim artık kaşık alır oldu çok şükür..
Uzmanlar bi ürünü almayınca zorlamayın bi kaç gün sonra yeniden verin diyor üzerinden zaman geçici yaklaşımlRı değilebiliyormuş

Biz pek cıkmadık cıkamadık doktor kontrolü dısında :) kırkı cıkmadan dayısının nikahına bide düğününe gittik :))

Merhaba anlattiklarin ayni birebir dedelerini gorunce öcü gormus gibi oluyo kizim ikiside sakalli bas bas bagirarak aglamaya basliyo Benim kizimda henuz beni tanimiyo yani bana gelmeyi istemiyo Henuz erken sanirim

Kusma disinda bi sikayetiniz var mi acaba? Benim doktorum da inek sutu diyeti yap dedi alerjiden dolayi mi kusuyodur. Son zamanlarda cok azaldi kusmasi
Bizim birde sumuksu kaka vardi Ilk aylar kafayi yiycektim onuyeme bunu yeme aptala donmustum yinede kusmaya devam ediyodu doktoru her gittigimde sunuda kes bunuda kes diye biseyler ekliyodu diyet listesine Bence hic bi ise yaramadi En sonunda diyeti kestim rahatladim cok sukur bu ay kusmasi cok cok azaldi Cok farkli dr.a gittm sadece anne sutu alan bebeklerde sut alerjisi olamaz diyende cok vardi

Merhaba anlattiklarin ayni birebir dedelerini gorunce öcü gormus gibi oluyo kizim ikiside sakalli bas bas bagirarak aglamaya basliyo Benim kizimda henuz beni tanimiyo yani bana gelmeyi istemiyo Henuz erken sanirim
Uygarim beni taniyor artik. Beni gorunce heyecanlaniyo kollarini uzatiyo nefesi degisiyo (sütlü memeyim ya ben onun gözünde)

Sağlığınızın kıymetini bilin, çok dikkat edin. Bebeğim üşüttü çok hasta, 3 gündür 3 tane şurup veriyorum ağlaya ağlaya zorla içiyor, ne uyku uyuyor nede oyun oynuyor. Kışı geçirelim hayırlısıyla, ne yapsam da koruyamıyorum çocuklarımı hastalıktan. Bu bahar yavrularımızla evimize güneş daha güzel doğacak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…