2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Çok teşekkür ederim canım. Ben yogurt veriyorum şimdilik sorun yok :) sadece hergün verilir mi diye merak etmiştim. İçim rahatladi

Selam güzel anneler
Haftasonu sinav görevim vardi cok yoruldum yaaa...
Bu arada benim esim de eski günleri cok özler sagolsun canim cay yok mu pasta yokmu bi soda getirsen bi sırtımı kaşısan aciktik mi ne ne yesek kola mi icsemm...... Bitmezzzz istekleri
Uygara mi yetiseyim beyefendiye mi camasira bulasiga mi yemeğe mi işe mi gidiym ev mi supureyim sileyim bilemedimm valla
Cok anlayisli kocacim cokkkk
Mesela dün aksam uygara buharda pisireyim diye koydum ocaga havucu. Canim dedim nolurrr bi banyo yapiym kasiniyorum artik ocaga bakar ol. Yaaaaa offfff ben unuturum falan filan dedim bi daha seninle konusursam şerefsizim. Küstüm ona ama şerefsizmisim sabah mecbur kaldim konuştum
Cok sinir oluyorum kendime kusemiyorum o bana hic acimiyo hep kendini düşünüyor ben de salak gibi hic kendimi düşünmüyorum evet evet salagim valla
Offfff 15 tatil bi gelse diycem ama sagolsun onda da ailemin yanina götürmez evde otur otur 15 gün dahasi görümce de gelecekmis 15 tatilde buraya iki de arsiz oglu var hem de kucukler daha offff ki offff
Anam beni bunlara hizmet edeyim diye doğurmuş kederlendim valla.
Bugün kaynana evdeydi uygara baktilar kocacimla ben sınavdayken. 5te geldim eve yine yemek yok. Kurban olayimmm bi yapiver nolur yaaa yok mitfaga girmez kaynana esim de sagolsun hic ugramaz mutfaga haaa yemek icin ugrar ama iş tutulacaksa hayatta ugramaz. Yani yine yemek yapcam valla sinir oluyorum hem calisiyorum hem evde yatip yemek bile yapmiyolar bi de gelip yemek yapiyorum
Cok sinir oldum ceneme vurdu

Allah yardımcın olsun ve sana güç versin diyorum. Eşin ne kadar bencilmis yazık...üzüldüm. İnşallah kafasına dank eder. Aslında böyle insanlara çalışmayacaksin oturacaksın aşağı..hem is hem ev hem cocuk hemde eş iyi kaldırıyorsun valla ben yapamazdım. 15 tatilde ailene gidemeyecek ve misafir bakacaksin haaa helal olsun. Ben bir saniye çekemezdim böyle durumlari

Oy kuzummm iyi dolmussun olsun paylastin rahatladin biraz dimi hepsi ayni hem disarda calis hem evde calis ben bu erkekleri anlayamadim ki hic kadin erkegin hizmetcisi degildir e bide disarda calisip para da kazaniyosun yardim etmeleri gerekir tabi onu birak kendi islerini yapsalar o da yeter kadinlarin ne mecburiyeti var herseyi yapmaya ama kendilerinde hak goruyolar nasil bir mantiksa bu insan yorgun gelince sicak bi yemek istiyo kayinvaliden yasli mi ki yapmiyo ailenin yanina gitmek seninde hakkin tabiki nasil o ailesini goruyosa sende gormelisin bunu birsekilde anlat esine benimkide kendi ailesini gormeden yapamaz benimse ozlemem skilmam umrunda olmaz cok bunaldim mecbur kaldi goturmeye

Allah yardımcın olsun canım ne geçimsiz insanlar mıs ama belli ki esini seviyorsun hem ona hem ailesine katlandığına göre

Canım benim beklentini sıfıra indireceksin, onlar evde yatarken hiç düşünmeyeceksin acaba yemek yaptılar mı diye, sen kimse yokmuş gibi planını yapacaksın, ha onlar birşey yaparsa ne ala, mutlu olursun :) ama yapmazlarsa zaten umrunda olmadığı için üzmezsin kendini. Boşver her evliliğin var iyi kötü yönü. Benim de eşim takılır ah ah o kekler pastalar beş yıl öncede kaldı, yok ki şöyle bir masaj yapan :)))) hiç umursamıyorum üstüne bir de gidip ısırıp gıdıklıyorum çok özlediysen git al yiyelim diyorum. Akşamları da Asaf ı uyutup gidip önüne yatıyorum hadi masaj yap diye :)))) önceden takardım şimdi böyle yapınca daha bir güzel oluyor :)

Can'ım teşekkür ederim cevabın için mamada sıkıntı yok ondan eminim ishali de ara ara oluyo evet sanırım en mantıklısı Bi alerji testi yaptırmak

Benimki sade sütlü pirinç tahılla Alakası yok tabi tahıllı hiç denemedim o yüzden onu da bilemiyorum. Peki ne yaptınız sonradan ne verdiniz mesela başka şeylerde de oldu mu

Benimki sade sütlü pirinç tahılla Alakası yok tabi tahıllı hiç denemedim o yüzden onu da bilemiyorum. Peki ne yaptınız sonradan ne verdiniz mesela başka şeylerde de oldu mu
Canım ben kızarıklık dışında başka sıkıntılar görünce o besini kesiyorum şimdilik yumurta tavuk cikolata turşu bunlar çok etkilediği için yemiyorum çünkü karın ağrısı da yapıyor onun dışında kızarıklığı çok artmadığı sürece herşeye devam ediyorum süt ürünlerinde kizariyor ama yine de mahrum etmek istemiyorum oğlumu yediriyorum kakada problem oluşturursa bunları da keserim, birkaç güne hem alerji hem gastroenteroloji bölümüne randevum var ondan sonra artık daha net hareket edecem

O kadar haklısın ki!!!
Yardım etmeyen eşden nefret ediyorum. Bende doğum iznindeyken hiç bi iş yaptırmıyodum hadi evdeyim diye şimdi işteyim dürterek yapıyo anca carlicam diye korkusuna :)))))
Kaynanalara laf edince adımız gelin oluyo al işte sana kaynana bütün gün iştesin insan bi yemek yapmaz mı? Benimkine annem bakıyo valla eve gittiğimizde yemeğimiz yapılmış yatağımız bile toplanmış oluyo ama yaza kaynanam bakcak bir kaç ay bakalım neler olcak :)
Üzülme canım hepsi aynı herkes de var bu dertler

Aynen erkekleri çok takmican cevap vermicen :) şirinlik yapıp lafı kaynatıcan unutuyolar :)))))))

G Glsahomer canım bu arada şu pompanın masaj başlığı var ya, onu çıkarınca daha iyi sağdı gibi, ne zamandır aklımda söyleyeyim diyorum. Bir de öyle dene istersen.

Günaydın herkese. Günlerdir kendimi çok bitkin hissediyorum. Oğlum Sünnet sonrası 1 hafta tüm düzeni güzel devam etti. Bir anda geceleri hep ağlayarak uyanmaya başladı. Emzirmek zorunda kalıyorum gaz oluyor bu sefer. Diş de beyaz görünmeye başladı. Üstüne eşim grip oldu bebeği kucağına alamıyor. Çok yorgun hissediyorum. Ha birde işe başlayınca ne yapacağım nasıl ayrılcam. Şimdiden çok üzülüyorum. Zorluklar hep kadınlara ama altından kalkacak güç de bizde sanırım ...

Ah canım şu sıra hepimizde galiba bu durum mevcut maalesef insan biraz kıymeti bilinsin isteniyor eşler de ev bunun en önünde geliyor tabii ki ..
Çok iyi anlıyorum seni Allah kolaylık versin. Bize ne diyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…