2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Kızlar nasılsınız Bebişler sağlıkla büyüsünler inşllah adet görenler var mı kızlar ya geçen ay leke gibi geldi bu ay Yok Doğumdan sonra düzensizlik olur mı korkmaya başladım da
Ben 40 ım çıktıktan 1 hafta sonra görmeye başladım canım :) evet ilk olmaya başladığında bir iki ay düzensizlik oluyo korkma :)

Ben de göğüsleri çıkarırsam demek ki ideal kiloma gelmişim :))) ama göbek var biraz maalesef gider merak etme ama biraz kontrollü yemekte fayda var :)

Ben hic bir pantolonuma sigamiyorum 7 kilo fazlam var kaldi valla. Artik yaza dogru yürüyüş lesli biseyler yapnak lazım.nevsehir buz gibi valla evden cikmak istemiyorum artik isinsin havalar yaas. Gerçi kis yeni geldi dimi 4 ay gitmez gari

Bazıları doğuştan şanslı, kesin grubumızda da vardır :) en yakın arkadaşım 45 kg ile hamile kaldı 55 ile bitirdi. Doğumdan çıktığında 48 falandı, şuan yine 45 kilo :)))) ne yaparsa yapsın üstüne çıkamıyor zaten

Benimde 7kilocuk var bana oluyor ama felaket göbek çıkıyor kabanimin düğmeleri kapanmiyor patlıcak gibi

Benimde 5kg fazlam vardı ama daha fazla genişleme var sanki vücudumda hiç bi pantolonum olmuyo Uzun zamandır tartılamıyorum baskülün pili bitti bi türlü alamadım almakta işime gelmiyo sanki Halada adet görmedim Annem bebiş hareketlenince eriyip bitersin diyo bakalım görücez

Başta buhar verdi ciğerine inmesin diye doktorumuz özelde bu arada uzman doktor daha sonra tekrar başka buhar verdi yine işe yaramadı şurup burun spreyi vs hiçbiri fayda etmedi en son telefon açtım dile getirdim getir annesi bir de grip tedavisine başlayalım dedi çok sinirlendim tabiki götürmedim tip fakültesinde profesör doktora götürdüm o da yanlış tedavi uygulanmış bebegin reflü olmuş dedi hala moralim bozuk alerji problemi var mı yok mu anlamak için de emzirdigim için süt ve süt ürünlerini bana yasakladı

Ben hamile kalmadan onceki kilonunda altina dustum bunyem zayifladi iki kere hastalandim arkadaslarim goren herkes cok zayiflamissin diyodu hic tartilmadim dogumdan sonra ama kollarim bacaklarim sarkmisti sonra gelsin tatlilar hamur isleri biraz aldim evde tarti yok hic tartilmadim aynadaki goruntuden biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…