- 26 Ağustos 2016
- 1.105
- 1.293
- 63
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #19.581
Ben 40 ım çıktıktan 1 hafta sonra görmeye başladım canım :) evet ilk olmaya başladığında bir iki ay düzensizlik oluyo korkma :)Kızlar nasılsınız Bebişler sağlıkla büyüsünler inşllah adet görenler var mı kızlar ya geçen ay leke gibi geldi bu ay Yok Doğumdan sonra düzensizlik olur mı korkmaya başladım da
Canım gaz sorunumuz devam üstüne bir de ishal olmuş sanırım. bugün Dr a gideceğiz, dün kan tahlili yapıldı kan değerleri kötü çıkmış bakalım ne diyecek
2 kilo ne ki benim gogusler okdar zatenBu arada doğum öncesi kiloma 2 kilo kaldı benim ama ölçü olarak genişlemiş durumdayım bayağı. Bakalım ne zaman daralacağım. Egzersiz Asaf ın benden bağımsız oynayacağı zamanları bekliyorum ben bakalım :)Super_anne1411 Y Yasnira :)))
Bazıları doğuştan şanslı, kesin grubumızda da vardır :) en yakın arkadaşım 45 kg ile hamile kaldı 55 ile bitirdi. Doğumdan çıktığında 48 falandı, şuan yine 45 kilo :)))) ne yaparsa yapsın üstüne çıkamıyor zatenBen hic bir pantolonuma sigamiyorum 7 kilo fazlam var kaldi valla. Artik yaza dogru yürüyüş lesli biseyler yapnak lazım.nevsehir buz gibi valla evden cikmak istemiyorum artik isinsin havalar yaas. Gerçi kis yeni geldi dimi 4 ay gitmez gari
Çok teşekkürler rahatladımBen 40 ım çıktıktan 1 hafta sonra görmeye başladım canım :) evet ilk olmaya başladığında bir iki ay düzensizlik oluyo korkma :)
Sabırsızlıkla bekliyorum gitmelerini zor olacak gibiBen de göğüsleri çıkarırsam demek ki ideal kiloma gelmişim :))) ama göbek var biraz maalesefgider merak etme ama biraz kontrollü yemekte fayda var :)
Benimde 7kilocuk var bana oluyor ama felaket göbek çıkıyor kabanimin düğmeleri kapanmiyor patlıcak gibiBen hic bir pantolonuma sigamiyorum 7 kilo fazlam var kaldi valla. Artik yaza dogru yürüyüş lesli biseyler yapnak lazım.nevsehir buz gibi valla evden cikmak istemiyorum artik isinsin havalar yaas. Gerçi kis yeni geldi dimi 4 ay gitmez gari
Başta buhar verdi ciğerine inmesin diye doktorumuz özelde bu arada uzman doktor daha sonra tekrar başka buhar verdi yine işe yaramadı şurup burun spreyi vs hiçbiri fayda etmedi en son telefon açtım dile getirdim getir annesi bir de grip tedavisine başlayalım dedi çok sinirlendim tabiki götürmedim tip fakültesinde profesör doktora götürdüm o da yanlış tedavi uygulanmış bebegin reflü olmuş dedi hala moralim bozuk alerji problemi var mı yok mu anlamak için de emzirdigim için süt ve süt ürünlerini bana yasakladıÇok geçmişler olsun yavruma Rabbim şifasını versin inşallah çabucak.
Serum fizyolojik bizde de fayda etmedi kanattim bende cekmekten aspirtorle...Deniz suyu ile değiştirdik harika açıyor nefesini.cekmiyorum bile kendi çıkarıyor
Yalniz sunu anlamadim grip tedavisini basta degilde simdi neden yapiliyor ? Reflu ne için gittin de dedi ? Hırıltı neden 1 yaşa kadar devam etsin ki alerji mi bu çocuk? Veya geniz eti mi var
Devlet mi ? Özel mi gittiğin bu doktorlar. Ben burdan üzüldüm inan ve sinir oldum.. Baska doktora mi gitsen acaba ???
Çok iyi vermissin yaa darısı başımıza diyet yapıyor musunben de 18 kilo almıştım 3 4 kilom kaldı ama sezeryan göbüşüm ne zamana tam anlamıyla gidecek bilmiyorum :)
Önemli bişey yoktur insallah canımmBen bi süre yokum kızlar merak edenler olur belki diye dedim..
Kendinize iyi bakın
Ben hamile kalmadan onceki kilonunda altina dustum bunyem zayifladi iki kere hastalandim arkadaslarim goren herkes cok zayiflamissin diyodu hic tartilmadim dogumdan sonra ama kollarim bacaklarim sarkmisti sonra gelsin tatlilar hamur isleri biraz aldim evde tarti yok hic tartilmadim aynadaki goruntuden biliyorumBazıları doğuştan şanslı, kesin grubumızda da vardır :) en yakın arkadaşım 45 kg ile hamile kaldı 55 ile bitirdi. Doğumdan çıktığında 48 falandı, şuan yine 45 kilo :)))) ne yaparsa yapsın üstüne çıkamıyor zaten
Ben bi süre yokum kızlar merak edenler olur belki diye dedim..
Kendinize iyi bakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?