- 25 Mayıs 2013
- 14.026
- 20.715
- 598
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #19.681
Yorgunluk bende de mevcut biraz sıkıldım da hatta çocuklar gitgide büyüyor ve istekleri fazlalaşıyor artık oyuncakla oyalanmıyorlar işe başlama durumuna gelince benim de sonun 3:30' ayım hem korku hem heyecanlı hem de bir kararsızlık var bakalım nasıl olacakGünaydın herkese. Günlerdir kendimi çok bitkin hissediyorum. Oğlum Sünnet sonrası 1 hafta tüm düzeni güzel devam etti. Bir anda geceleri hep ağlayarak uyanmaya başladı. Emzirmek zorunda kalıyorum gaz oluyor bu sefer. Diş de beyaz görünmeye başladı. Üstüne eşim grip oldu bebeği kucağına alamıyor. Çok yorgun hissediyorum. Ha birde işe başlayınca ne yapacağım nasıl ayrılcam. Şimdiden çok üzülüyorum. Zorluklar hep kadınlara ama altından kalkacak güç de bizde sanırım ...
Insani ozendiriyosunuz boyle muhabbet yine sagima geldibirde öyle deneyeyim :)
birazdan geri bldirim yaparım :))))))))))
Aynen öyle, o güç sadece kadında. Erkekler altından kalkamıyor. Asaf iki gün hasta oldu, uyumayan ben, bütün gün ayakta olan ben, yorulan eşim :)))) benim oğluşum kucağımızda uyuyor. Ben her gün ve gece olmak üzere belki toplamda 10 defa kucağımda sallayarak uyutuyorum, bazen eşim alıyor uyutuyor ve sonrasında başlıyor, uyku eğitimi şart, böyle olmaz :)))) sonuç olarak Allah annelere güç kuvvet sağlık ve sabır versin :)Günaydın herkese. Günlerdir kendimi çok bitkin hissediyorum. Oğlum Sünnet sonrası 1 hafta tüm düzeni güzel devam etti. Bir anda geceleri hep ağlayarak uyanmaya başladı. Emzirmek zorunda kalıyorum gaz oluyor bu sefer. Diş de beyaz görünmeye başladı. Üstüne eşim grip oldu bebeği kucağına alamıyor. Çok yorgun hissediyorum. Ha birde işe başlayınca ne yapacağım nasıl ayrılcam. Şimdiden çok üzülüyorum. Zorluklar hep kadınlara ama altından kalkacak güç de bizde sanırım ...
Gunaydin canimm inan ayni durumdayizGünaydın arkadaşlar ben de bir çoğunuz gibi yorgun bitkin sinirli durumdayım yapmam gereken çok iş var yapacak enerjim ve isteğim yok yavrum hareketleniyor ve artık eskisi gibi oyuncaklarla çok vakit geçirmek istemiyor çabuk sıkılıyor daha çok benimle vakit geçirmek istiyor oynamak istiyor ama ben şu sıra fazlasıyla kendimi bitkin hissediyorum bu yüzden oynamak içimden gelmiyor maalesef bunu diyeceğimi hiç aklıma gelmezdi ama insan yorgun olunca bitkin olunca böyle şeyler diyebiliyor muş maalesef umarım üzerimdeki durum geçicidir daha enerjik olurum yavruma da ne gibi etkinlikler bulsam bilemedim ki bir öneriniz var mı kızlar sizinkilerin durumu nasıl bizim oğlan her şey ayağına gelir İstiyor yüzüstü yatırdığımda 3 dakika içinde hemen sıkılıyor her şeyi eline gelsin istiyor kolay ulaşsın istiyor dedi acayip çığlık atıyor bu ara boğazı zaten kötü olduğu için hemen her dediğini yapmak durumunda kalıyorum sizin bebekler dur bu durumlarda bugünlerde nasıllar ve ben çocuğuma nasıl farklı vakit değiştirebilirim
yazımı buraya kadar okuduysanız teşekkür ediyorum cevap verirseniz çok çok çok çok mutlu olurum günaydın
Olur :)) bu konuya biraz yabanciyim ama olsun:)) ee G Glsahomer geri bildirim yapmadin ise yaradimi noldu :)Super_anne1411 canım sen de gel beraber muhabbet edelim :)
Gunaydin canimm inan ayni durumdayiz
Parmak kukla alicam ben alana kadarda minik hayvan oyuncaklari var edizi kendime yaslayip kucagima oturtuyorum tabi guzelce yaslanip ayaklarimi uzatiyorumki dinleneyim bi yandan diye.sonra iki tane oyuncak alip konusturuyorum edizi opturuyorum falan ayaklarindan yuzune dogru kosturuyorum vs.
Suan en cok ilgisini ceken bu.
Günaydın arkadaşlar ben de bir çoğunuz gibi yorgun bitkin sinirli durumdayım yapmam gereken çok iş var yapacak enerjim ve isteğim yok yavrum hareketleniyor ve artık eskisi gibi oyuncaklarla çok vakit geçirmek istemiyor çabuk sıkılıyor daha çok benimle vakit geçirmek istiyor oynamak istiyor ama ben şu sıra fazlasıyla kendimi bitkin hissediyorum bu yüzden oynamak içimden gelmiyor maalesef bunu diyeceğimi hiç aklıma gelmezdi ama insan yorgun olunca bitkin olunca böyle şeyler diyebiliyor muş maalesef umarım üzerimdeki durum geçicidir daha enerjik olurum yavruma da ne gibi etkinlikler bulsam bilemedim ki bir öneriniz var mı kızlar sizinkilerin durumu nasıl bizim oğlan her şey ayağına gelir İstiyor yüzüstü yatırdığımda 3 dakika içinde hemen sıkılıyor her şeyi eline gelsin istiyor kolay ulaşsın istiyor dedi acayip çığlık atıyor bu ara boğazı zaten kötü olduğu için hemen her dediğini yapmak durumunda kalıyorum sizin bebekler dur bu durumlarda bugünlerde nasıllar ve ben çocuğuma nasıl farklı vakit değiştirebilirim
yazımı buraya kadar okuduysanız teşekkür ediyorum cevap verirseniz çok çok çok çok mutlu olurum günaydın
Ya çocuk isterken insan herşey güllük gülistanlık sanıyor ama hiç öyle olmuyor. Bende de yoğun bir bıkkınlık bezmişlik ama işte doğanın kanunu bu. Allah üremeyi emretmiş :)))))Kesinlikle katılıyorum sana birebir ilgi oyun istiyor
Ama şu sıra ben de bi acayip yorgunluk var sadece beden yorgunluğu değil bu dediğim
Bıkkınlık gibi er şeye karşı
Temizlik yemek hiç bi şey yapasım yok
Kolay degilki kuzum birden hayatimiz degisti buyuk bi sorumluluk aldik. Bugune kadar kimsenin bize bu kadar ihtiyaci olmamisti onlarin eli kolu ayagi herseyiyiz. Evlat sahibi olmak paha bicilemez evet ama bizde onlarla buyuyoruz bedenen ruhen yorulmamiz cok normal.Kesinlikle katılıyorum sana birebir ilgi oyun istiyor
Ama şu sıra ben de bi acayip yorgunluk var sadece beden yorgunluğu değil bu dediğim
Bıkkınlık gibi er şeye karşı
Temizlik yemek hiç bi şey yapasım yok
Hahaha hevesini al diyosun yani :)) ay cok guldum ya :)Super_anne1411 yakın olsaydık verirdim makineyi denemiş ol diye :))) G Glsahomer den ses yok sağıyor hala sanırım :)
Maalesef aynı sağdı sanki biraz daha sert çekiyo gibi ama çıkan süt aynı demek ki bendeki süt bu kaaaa :)birde öyle deneyeyim :)
birazdan geri bldirim yaparım :))))))))))
yaw benimde nazımın geçtiği biri olsa farklı makine kullanan ver bakim kız şunu diyip dayicam memeye :)))))))))))))))Hahaha hevesini al diyosun yani :)) ay cok guldum ya :)
neden canım süt yok mu sende?Insani ozendiriyosunuz boyle muhabbet yine sagima geldimsf2407 :))
Kesinlikle doğru!!!Kolay degilki kuzum birden hayatimiz degisti buyuk bi sorumluluk aldik. Bugune kadar kimsenin bize bu kadar ihtiyaci olmamisti onlarin eli kolu ayagi herseyiyiz. Evlat sahibi olmak paha bicilemez evet ama bizde onlarla buyuyoruz bedenen ruhen yorulmamiz cok normal.
Ah bi havalar biraz duzelse aslinda sorun kalmicak balkona bile ciksan cok iyi gelcek ds iste havadan yana da sansimiz yok bu aralar
katılıyorum bir haftadır dışarı cikmadim havadan dolayı gecen yıl yoğun bir iş hayatından sonra ev hayatı çok zor geliyor kilolarimida çok kafaya taktim bu ara çok uykum varrr ama vaktim yok uyumaya....Kolay degilki kuzum birden hayatimiz degisti buyuk bi sorumluluk aldik. Bugune kadar kimsenin bize bu kadar ihtiyaci olmamisti onlarin eli kolu ayagi herseyiyiz. Evlat sahibi olmak paha bicilemez evet ama bizde onlarla buyuyoruz bedenen ruhen yorulmamiz cok normal.
Ah bi havalar biraz duzelse aslinda sorun kalmicak balkona bile ciksan cok iyi gelcek ds iste havadan yana da sansimiz yok bu aralar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?