2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Yorgunluk bende de mevcut biraz sıkıldım da hatta çocuklar gitgide büyüyor ve istekleri fazlalaşıyor artık oyuncakla oyalanmıyorlar işe başlama durumuna gelince benim de sonun 3:30' ayım hem korku hem heyecanlı hem de bir kararsızlık var bakalım nasıl olacak

Günaydın arkadaşlar ben de bir çoğunuz gibi yorgun bitkin sinirli durumdayım yapmam gereken çok iş var yapacak enerjim ve isteğim yok yavrum hareketleniyor ve artık eskisi gibi oyuncaklarla çok vakit geçirmek istemiyor çabuk sıkılıyor daha çok benimle vakit geçirmek istiyor oynamak istiyor ama ben şu sıra fazlasıyla kendimi bitkin hissediyorum bu yüzden oynamak içimden gelmiyor maalesef bunu diyeceğimi hiç aklıma gelmezdi ama insan yorgun olunca bitkin olunca böyle şeyler diyebiliyor muş maalesef umarım üzerimdeki durum geçicidir daha enerjik olurum yavruma da ne gibi etkinlikler bulsam bilemedim ki bir öneriniz var mı kızlar sizinkilerin durumu nasıl bizim oğlan her şey ayağına gelir İstiyor yüzüstü yatırdığımda 3 dakika içinde hemen sıkılıyor her şeyi eline gelsin istiyor kolay ulaşsın istiyor dedi acayip çığlık atıyor bu ara boğazı zaten kötü olduğu için hemen her dediğini yapmak durumunda kalıyorum sizin bebekler dur bu durumlarda bugünlerde nasıllar ve ben çocuğuma nasıl farklı vakit değiştirebilirim

yazımı buraya kadar okuduysanız teşekkür ediyorum cevap verirseniz çok çok çok çok mutlu olurum günaydın

Aynen öyle, o güç sadece kadında. Erkekler altından kalkamıyor. Asaf iki gün hasta oldu, uyumayan ben, bütün gün ayakta olan ben, yorulan eşim :)))) benim oğluşum kucağımızda uyuyor. Ben her gün ve gece olmak üzere belki toplamda 10 defa kucağımda sallayarak uyutuyorum, bazen eşim alıyor uyutuyor ve sonrasında başlıyor, uyku eğitimi şart, böyle olmaz :)))) sonuç olarak Allah annelere güç kuvvet sağlık ve sabır versin :)

Gunaydin canimm inan ayni durumdayiz
Parmak kukla alicam ben alana kadarda minik hayvan oyuncaklari var edizi kendime yaslayip kucagima oturtuyorum tabi guzelce yaslanip ayaklarimi uzatiyorumki dinleneyim bi yandan diye.sonra iki tane oyuncak alip konusturuyorum edizi opturuyorum falan ayaklarindan yuzune dogru kosturuyorum vs.
Suan en cok ilgisini ceken bu.

Kesinlikle katılıyorum sana birebir ilgi oyun istiyor
Ama şu sıra ben de bi acayip yorgunluk var sadece beden yorgunluğu değil bu dediğim
Bıkkınlık gibi er şeye karşı
Temizlik yemek hiç bi şey yapasım yok

Sahihuban canım hepimiz aynı durumdayız. Benimki de en çok oyun halısında vakit geçiriyor. Oyuncakları çekip alıyor, alamadığına mekik çeker gibi kalkıp uzanıyor, bu oyuncak asılan yerlere kendi asılıp çekiyor hatta dalga geçiyorum tarzan oldu yavrum Jane i arıyor diye :) oyun halimiz safari :)) kendi kendine oynamıyor maalesef çünkü küçükler daha. O halıda takılırken ben de bişeyler yapıyorum. Ama bazen insanın içinden hiçbir şey gelmiyor. Şuan Asaf uyuyor, ben de bulaşık makinesi önünde oturdum sizinle muhabbet ediyorum :) hiç içimden gelmiyor bulaşık makinesini boşaltmak mesela :) napalım böyle böyle geçecek günler

Allah güç kuvvet versin canım. Benim tontişe gücüm yetmiyor kucağımda uzun süre taşıyamıyorum. Sling dedikleri şey var ya onunla kucağıma alıyorum bir yandan da o şekilde yapabileceğim işleri hallediyorum. Yemek yapacağım zaman mama sandalyesine oturtup mutfağa getiriyorum. Devamlı şarkı söylüyorum şarkılara bayılıyor. Hatta ingilizce ve arapça da şarkı söylüyorum onları da seviyor. Dinleneceğim zaman sırt üstü yatıyorum oğlumu da yüz üstü karnıma yatırıyorum. Ya da uzanmış vaziyetteyken karnıma oturtup dıgıdık dıgıdık yapıyorum(hafif hafif zıplatıyorum yani) hem çok gülüyo hem de gazını güzel çıkarıyor. Bir de sırt üstü yatıp dizlerimi kırarak karnıma çekiyorum. Oğlumu da yüzü bana dönük olarak ayaklarıma oturtuyorum. Sonra ayaklarımı karnıma çekip itiyorum hem bana spor oluyor hem de oğlum çok seviyor. Bide Fış fış kayıkçı oynuyorum yani ellerini tutarak yatırıp kaldırıyorum. Bu aralar ce - e yapmayı da yavaş yavaş öğreniyor. Üstüne örtü atıyorum oğlum neredeymiş neredeymiş diyorum sonra örtüyü kaldırıp burdaymışşş diyorum basıyor kahkahayı. Aynı şeyi oyuncaklara da yapıyoruz ya da kendime de yapıyorum.

Ya çocuk isterken insan herşey güllük gülistanlık sanıyor ama hiç öyle olmuyor. Bende de yoğun bir bıkkınlık bezmişlik ama işte doğanın kanunu bu. Allah üremeyi emretmiş :)))))

Kolay degilki kuzum birden hayatimiz degisti buyuk bi sorumluluk aldik. Bugune kadar kimsenin bize bu kadar ihtiyaci olmamisti onlarin eli kolu ayagi herseyiyiz. Evlat sahibi olmak paha bicilemez evet ama bizde onlarla buyuyoruz bedenen ruhen yorulmamiz cok normal.
Ah bi havalar biraz duzelse aslinda sorun kalmicak balkona bile ciksan cok iyi gelcek ds iste havadan yana da sansimiz yok bu aralar

Kesinlikle doğru!!!
ctesi karda gezelim diye çıktık bi saat geçti hadi eve dedim eşime surat asıyo halbuki hafta içi zaten ayrıyız hsonu bari bizle olsun istiyorum
pazarda çıkmak istedi rahatsızım dedim çıkmadım yüzü asıldı baba bile anne gibi düşünemiyor
İŞ de mecbursun ama keyfiyen gezerken çok vicdan yapıyorum ben

katılıyorum bir haftadır dışarı cikmadim havadan dolayı gecen yıl yoğun bir iş hayatından sonra ev hayatı çok zor geliyor kilolarimida çok kafaya taktim bu ara çok uykum varrr ama vaktim yok uyumaya....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…