- 9 Kasım 2015
- 1.113
- 1.094
- 63
- 43
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #19.701
Cok gecmis olsun gece aglamalari bizdede var diken uzerinde yatiyorum dun sabaha kadar mizirdandi uyku haram oldu ama kadinlar uslanmaz ki ruyamda bu yasadiklarimi unutuyodum ikinciyi dusunuyodum bebek sevgisi agir basiyodu hakkaten sevgileri bir baska guzel Allah esirgesininsanin icine sokasi geliyoGünaydın herkese. Günlerdir kendimi çok bitkin hissediyorum. Oğlum Sünnet sonrası 1 hafta tüm düzeni güzel devam etti. Bir anda geceleri hep ağlayarak uyanmaya başladı. Emzirmek zorunda kalıyorum gaz oluyor bu sefer. Diş de beyaz görünmeye başladı. Üstüne eşim grip oldu bebeği kucağına alamıyor. Çok yorgun hissediyorum. Ha birde işe başlayınca ne yapacağım nasıl ayrılcam. Şimdiden çok üzülüyorum. Zorluklar hep kadınlara ama altından kalkacak güç de bizde sanırım ...
Kis bebek yokken bile SIKICI gelir bebekle dahada kapaniyo insan kilolarini hic takma bahar kilo verme mevsimidir kisin alinir baharda bir gayretle verilir.Hem havalar daha iyi olur cikar yurursun bebisle moral bozmak yokkatılıyorum bir haftadır dışarı cikmadim havadan dolayı gecen yıl yoğun bir iş hayatından sonra ev hayatı çok zor geliyor kilolarimida çok kafaya taktim bu ara çok uykum varrr ama vaktim yok uyumaya....
Canim ayni oyunlari bende oynuyorum sarkilar soyluyorum ogrendi sarkilari nezaman baslasam aglasa bile susup gulumsuyo babasi soylediginde donup bana bakiyo onlugu ile davasmayi seviyo hirslaisirmaya calisiyo plascool aktivite fili aldik cok az oynuyo onlada parmak kukla almayi bende dusunuyorum simdi ilgi istiyolar surekli tek baslarina oynayamiyorlarAllah güç kuvvet versin canım. Benim tontişe gücüm yetmiyor kucağımda uzun süre taşıyamıyorum. Sling dedikleri şey var ya onunla kucağıma alıyorum bir yandan da o şekilde yapabileceğim işleri hallediyorum. Yemek yapacağım zaman mama sandalyesine oturtup mutfağa getiriyorum. Devamlı şarkı söylüyorum şarkılara bayılıyor. Hatta ingilizce ve arapça da şarkı söylüyorum onları da seviyor. Dinleneceğim zaman sırt üstü yatıyorum oğlumu da yüz üstü karnıma yatırıyorum. Ya da uzanmış vaziyetteyken karnıma oturtup dıgıdık dıgıdık yapıyorum(hafif hafif zıplatıyorum yani) hem çok gülüyo hem de gazını güzel çıkarıyor. Bir de sırt üstü yatıp dizlerimi kırarak karnıma çekiyorum. Oğlumu da yüzü bana dönük olarak ayaklarıma oturtuyorum. Sonra ayaklarımı karnıma çekip itiyorum hem bana spor oluyor hem de oğlum çok seviyor. Bide Fış fış kayıkçı oynuyorum yani ellerini tutarak yatırıp kaldırıyorum. Bu aralar ce - e yapmayı da yavaş yavaş öğreniyor. Üstüne örtü atıyorum oğlum neredeymiş neredeymiş diyorum sonra örtüyü kaldırıp burdaymışşş diyorum basıyor kahkahayı. Aynı şeyi oyuncaklara da yapıyoruz ya da kendime de yapıyorum.
Ayyy aynen boynum sola çekiyor :) aktı mı akmadı mı böyle olmadı iyice bastır, olmadı büktür, bu da olmadı amuda kalk modundayım :)) gören olsa deli sanacak :) benim dik oturunca hiç çıkmıyorneden canım süt yok mu sende?
boş ver onunda başka rahatlığı var sürekli yetiyomu aç mı kalıyo neden kilo almadı endişesi yok
sağarken dik oturmak lazımmış ne mümkün botnum kopcak o damla damla süre bakıcam diye
Yorgunluk bendede var parmagimi kipirdatmak istemiyorum bide hasta olacak gibiyim gece oglum erken yatti ama ben gec yatmaya alistigimiz icin uyuyamadim zaten uyusa bile sIk sIk uyanip agladi hic uyumamis gibiyim aman evde birak daginik kalsin her aksam sabah erken kalkip islerimi halledecegim diyorum uykusuz gecenin ardindan canim birsey yapmak istemiyo ne yapabilirsem kar sayiyorum bugunlerde gececekGünaydın arkadaşlar ben de bir çoğunuz gibi yorgun bitkin sinirli durumdayım yapmam gereken çok iş var yapacak enerjim ve isteğim yok yavrum hareketleniyor ve artık eskisi gibi oyuncaklarla çok vakit geçirmek istemiyor çabuk sıkılıyor daha çok benimle vakit geçirmek istiyor oynamak istiyor ama ben şu sıra fazlasıyla kendimi bitkin hissediyorum bu yüzden oynamak içimden gelmiyor maalesef bunu diyeceğimi hiç aklıma gelmezdi ama insan yorgun olunca bitkin olunca böyle şeyler diyebiliyor muş maalesef umarım üzerimdeki durum geçicidir daha enerjik olurum yavruma da ne gibi etkinlikler bulsam bilemedim ki bir öneriniz var mı kızlar sizinkilerin durumu nasıl bizim oğlan her şey ayağına gelir İstiyor yüzüstü yatırdığımda 3 dakika içinde hemen sıkılıyor her şeyi eline gelsin istiyor kolay ulaşsın istiyor dedi acayip çığlık atıyor bu ara boğazı zaten kötü olduğu için hemen her dediğini yapmak durumunda kalıyorum sizin bebekler dur bu durumlarda bugünlerde nasıllar ve ben çocuğuma nasıl farklı vakit değiştirebilirim
yazımı buraya kadar okuduysanız teşekkür ediyorum cevap verirseniz çok çok çok çok mutlu olurum günaydın
Hani bi reklam var ya yalniz degilsiniz diye hi iste aynen oyle ayniyiz@kayacans canım hepimiz aynı durumdayız. Benimki de en çok oyun halısında vakit geçiriyor. Oyuncakları çekip alıyor, alamadığına mekik çeker gibi kalkıp uzanıyor, bu oyuncak asılan yerlere kendi asılıp çekiyor hatta dalga geçiyorum tarzan oldu yavrum Jane i arıyor diye :) oyun halimiz safari :)) kendi kendine oynamıyor maalesef çünkü küçükler daha. O halıda takılırken ben de bişeyler yapıyorum. Ama bazen insanın içinden hiçbir şey gelmiyor. Şuan Asaf uyuyor, ben de bulaşık makinesi önünde oturdum sizinle muhabbet ediyorum :) hiç içimden gelmiyor bulaşık makinesini boşaltmak mesela :) napalım böyle böyle geçecek günler
Tek tesellim yalnız olmamak :) yarın annem ve teyzemler gelecek ve ben hemen ilk fırsat arkadaşlarımla buluşacağımHani bi reklam var ya yalniz degilsiniz diye hi iste aynen oyle ayniyiz
Iyi olmana sevindim bazen inzivaya cekilmek iyi gelir ama kisasi makbuldur seni aramizda goremeyince merak ediyoruz rokci annemiz nerde diye topigi kendinden mahrum birakmaIyiyim kızlar bi sıkıntı yok bazen böyle kabuguma cekilesim geliyo ondan gittim
HatırladımBurada bir arkadaşımız vardı, doktor muyane sonrası yazmıştı kontrolde neler olup bittiğini :) çok ilgili bir doktordu, kimdi o hatırlıyor musunuz veya kendisi bunu okuyorsa; arkadaşım gittiniz mi doktora :) var mı yeni gelişmeler :) 6. Ayda neler oluyormuş :)))
Çok geçmiş olsun Can'ım Allah yavrulara şifa versin. Bende alerji testi yaptırıp öyle devam edecem sanırım korkuyorum çünkü tekrar çok reaksiyon gösterir diyeCanım ben kızarıklık dışında başka sıkıntılar görünce o besini kesiyorum şimdilik yumurta tavuk cikolata turşu bunlar çok etkilediği için yemiyorum çünkü karın ağrısı da yapıyor onun dışında kızarıklığı çok artmadığı sürece herşeye devam ediyorum süt ürünlerinde kizariyor ama yine de mahrum etmek istemiyorum oğlumu yediriyorum kakada problem oluşturursa bunları da keserim, birkaç güne hem alerji hem gastroenteroloji bölümüne randevum var ondan sonra artık daha net hareket edecem
Yoğurda bir süre ara verip takip et bence. Ve yoğurt verdiğin gün başka alerjik bir şey vermeden tekrar deneyebilirsinKaç gündür yoğurt veriyorum kizima dün döküntü oldu ağzının kenarlarinda. Yoğurtla beraber havuc patates elmada verdim.bugun vermesem mi bilemedim bide dün gece çok zor uyuttum.
Ne vereyim mesela pirinç unuyla muhallebi mi versem bugün hiç bisey vermesem mi elma çok verdm o birşey yapmaz degilmiYoğurda bir süre ara verip takip et bence. Ve yoğurt verdiğin gün başka alerjik bir şey vermeden tekrar deneyebilirsin
Hayır elma birşey yapmaz. Elma havuç armut yer elması, muhallebi de verebilirsin tabi. Ben biraz önce yaptığımı söyleyeyim, havuç ve elmayı buharda pişirip, kabuk tarçın ve karanfil katarak yaptığım muhallebi ile karıştırdım. Severek yedi minnağım. Biraz da zeytinyağı ekledim. Çok azNe vereyim mesela pirinç unuyla muhallebi mi versem bugün hiç bisey vermesem mi elma çok verdm o birşey yapmaz degilmi
Canım hepsini ayrı ayrı denedinmi hiç?Kaç gündür yoğurt veriyorum kizima dün döküntü oldu ağzının kenarlarinda. Yoğurtla beraber havuc patates elmada verdim.bugun vermesem mi bilemedim bide dün gece çok zor uyuttum.
Ne guzel canim ya insallah musmutlu bir hafta gecireceksinTek tesellim yalnız olmamak :) yarın annem ve teyzemler gelecek ve ben hemen ilk fırsat arkadaşlarımla buluşacağım
O yüzden annemlere de rezil olmamak adına gaza geldim evi süpürüp sildim :)))) bir hafta kalacaklar, hiç yoktan iydir :)
Tek tek verdim iki ser gün bisey olmadı sonra patates havuç puresiyle yoğurt u aynı gün verdm yada yoğurt elma ama birkaç kaşık öyle çok yemiyoCanım hepsini ayrı ayrı denedinmi hiç?
Çok karıştırma bence, hangisinin dokunduğunu anlayamazsın, birde hepsi fazla gelir başlangıçta.
Tabi ben bunları yazarken nezaman başladığını bilmiyorum.
Ben yeni başladım günde enfazla 2 çeşit veriyorum ve daha önce tek tek denediklerimi veriyorum
Canım tek tek verdiğinden dökülme yada başka tepki olmadıysa alerjik değildir bence, çok yemesin herşeyden biraz vitamin alsın anne sütüne daha çok yer kalsın şimdilikmeleq47 10 gündür veriyorum bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?