2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Cok gecmis olsun gece aglamalari bizdede var diken uzerinde yatiyorum dun sabaha kadar mizirdandi uyku haram oldu ama kadinlar uslanmaz ki ruyamda bu yasadiklarimi unutuyodum ikinciyi dusunuyodum bebek sevgisi agir basiyodu hakkaten sevgileri bir baska guzel Allah esirgesininsanin icine sokasi geliyo

katılıyorum bir haftadır dışarı cikmadim havadan dolayı gecen yıl yoğun bir iş hayatından sonra ev hayatı çok zor geliyor kilolarimida çok kafaya taktim bu ara çok uykum varrr ama vaktim yok uyumaya....
Kis bebek yokken bile SIKICI gelir bebekle dahada kapaniyo insan kilolarini hic takma bahar kilo verme mevsimidir kisin alinir baharda bir gayretle verilir.Hem havalar daha iyi olur cikar yurursun bebisle moral bozmak yok

Canim ayni oyunlari bende oynuyorum sarkilar soyluyorum ogrendi sarkilari nezaman baslasam aglasa bile susup gulumsuyo babasi soylediginde donup bana bakiyo onlugu ile davasmayi seviyo hirslaisirmaya calisiyo plascool aktivite fili aldik cok az oynuyo onlada parmak kukla almayi bende dusunuyorum simdi ilgi istiyolar surekli tek baslarina oynayamiyorlar

Ayyy aynen boynum sola çekiyor :) aktı mı akmadı mı böyle olmadı iyice bastır, olmadı büktür, bu da olmadı amuda kalk modundayım :)) gören olsa deli sanacak :) benim dik oturunca hiç çıkmıyor

Yorgunluk bendede var parmagimi kipirdatmak istemiyorum bide hasta olacak gibiyim gece oglum erken yatti ama ben gec yatmaya alistigimiz icin uyuyamadim zaten uyusa bile sIk sIk uyanip agladi hic uyumamis gibiyim aman evde birak daginik kalsin her aksam sabah erken kalkip islerimi halledecegim diyorum uykusuz gecenin ardindan canim birsey yapmak istemiyo ne yapabilirsem kar sayiyorum bugunlerde gececek

Hani bi reklam var ya yalniz degilsiniz diye hi iste aynen oyle ayniyiz

Hani bi reklam var ya yalniz degilsiniz diye hi iste aynen oyle ayniyiz
Tek tesellim yalnız olmamak :) yarın annem ve teyzemler gelecek ve ben hemen ilk fırsat arkadaşlarımla buluşacağım
O yüzden annemlere de rezil olmamak adına gaza geldim evi süpürüp sildim :)))) bir hafta kalacaklar, hiç yoktan iydir :)

Burada bir arkadaşımız vardı, doktor muyane sonrası yazmıştı kontrolde neler olup bittiğini :) çok ilgili bir doktordu, kimdi o hatırlıyor musunuz veya kendisi bunu okuyorsa; arkadaşım gittiniz mi doktora :) var mı yeni gelişmeler :) 6. Ayda neler oluyormuş :)))

Hatırladım eastnbull :))))

Kaç gündür yoğurt veriyorum kizima dün döküntü oldu ağzının kenarlarinda. Yoğurtla beraber havuc patates elmada verdim.bugun vermesem mi bilemedim bide dün gece çok zor uyuttum.

Çok geçmiş olsun Can'ım Allah yavrulara şifa versin. Bende alerji testi yaptırıp öyle devam edecem sanırım korkuyorum çünkü tekrar çok reaksiyon gösterir diye

Kaç gündür yoğurt veriyorum kizima dün döküntü oldu ağzının kenarlarinda. Yoğurtla beraber havuc patates elmada verdim.bugun vermesem mi bilemedim bide dün gece çok zor uyuttum.
Yoğurda bir süre ara verip takip et bence. Ve yoğurt verdiğin gün başka alerjik bir şey vermeden tekrar deneyebilirsin

Yoğurda bir süre ara verip takip et bence. Ve yoğurt verdiğin gün başka alerjik bir şey vermeden tekrar deneyebilirsin
Ne vereyim mesela pirinç unuyla muhallebi mi versem bugün hiç bisey vermesem mi elma çok verdm o birşey yapmaz degilmi

Ne vereyim mesela pirinç unuyla muhallebi mi versem bugün hiç bisey vermesem mi elma çok verdm o birşey yapmaz degilmi
Hayır elma birşey yapmaz. Elma havuç armut yer elması, muhallebi de verebilirsin tabi. Ben biraz önce yaptığımı söyleyeyim, havuç ve elmayı buharda pişirip, kabuk tarçın ve karanfil katarak yaptığım muhallebi ile karıştırdım. Severek yedi minnağım. Biraz da zeytinyağı ekledim. Çok az

Canım hepsini ayrı ayrı denedinmi hiç?
Çok karıştırma bence, hangisinin dokunduğunu anlayamazsın, birde hepsi fazla gelir başlangıçta.
Tabi ben bunları yazarken nezaman başladığını bilmiyorum.
Ben yeni başladım günde enfazla 2 çeşit veriyorum ve daha önce tek tek denediklerimi veriyorum

Ne guzel canim ya insallah musmutlu bir hafta gecireceksin
Zaten bende canlanayim diye kayinvalidemleri cagirdim misafir gelecek olursa gaza gelir bi gayretle temizlik yaparim diye dusunuyorum.

Tek tek verdim iki ser gün bisey olmadı sonra patates havuç puresiyle yoğurt u aynı gün verdm yada yoğurt elma ama birkaç kaşık öyle çok yemiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…