2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Benim oğlum şuruplardan sonra ek gıdadan soğudu, eskiden kaşığı versem yiyecekti nerdeyse. Neşe saçan bebek, mutsuz huysuz sürekli ağlayan bir bebek oldu
Eski günlere döner inşallah

Çok geçmiş olsun Can'ım Allah yavrulara şifa versin. Bende alerji testi yaptırıp öyle devam edecem sanırım korkuyorum çünkü tekrar çok reaksiyon gösterir diye
Sağol canım biz yaptırdık canım hem kan hem deride bakıldı çıkmadı bişey egzama dediler, başka hastaneye gitcem işte bakalım ne dicek

Kaç gündür yoğurt veriyorum kizima dün döküntü oldu ağzının kenarlarinda. Yoğurtla beraber havuc patates elmada verdim.bugun vermesem mi bilemedim bide dün gece çok zor uyuttum.
Havuç da yapmış olabilir canım biz de yapmıştı tek tek denemende fayda var

Canım tek tek verdiğinden dökülme yada başka tepki olmadıysa alerjik değildir bence, çok yemesin herşeyden biraz vitamin alsın anne sütüne daha çok yer kalsın şimdilik
Çok yedirmiyorum ki birkaç kaşık eşim kızıyor nden bukadar az veriyosun diye hatta yediklerimizden vermeye kalkıyor sonra anne kızıyor vermicem diyorr

Var da sagmiyorum hic ondan heves ettim muhabbetinize :)
Allah kolaylik versin

Cok kıskandm suan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…