- 12 Mart 2011
- 1.161
- 969
- 123
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #19.721
Sağol canım biz yaptırdık canım hem kan hem deride bakıldı çıkmadı bişey egzama dediler, başka hastaneye gitcem işte bakalım ne dicekÇok geçmiş olsun Can'ım Allah yavrulara şifa versin. Bende alerji testi yaptırıp öyle devam edecem sanırım korkuyorum çünkü tekrar çok reaksiyon gösterir diye
Havuç da yapmış olabilir canım biz de yapmıştı tek tek denemende fayda varKaç gündür yoğurt veriyorum kizima dün döküntü oldu ağzının kenarlarinda. Yoğurtla beraber havuc patates elmada verdim.bugun vermesem mi bilemedim bide dün gece çok zor uyuttum.
Havucu iki gün verdim birşey yapmamıştı anlmdmki yoğurtla beraber verince mi oldu bugün vermiyorum birseyHavuç da yapmış olabilir canım biz de yapmıştı tek tek denemende fayda var
Çok yedirmiyorum ki birkaç kaşık eşim kızıyor nden bukadar az veriyosun diye hatta yediklerimizden vermeye kalkıyor sonra anne kızıyor vermicem diyorrCanım tek tek verdiğinden dökülme yada başka tepki olmadıysa alerjik değildir bence, çok yemesin herşeyden biraz vitamin alsın anne sütüne daha çok yer kalsın şimdilik
İnsallah canim doner merak etmeBenim oğlum şuruplardan sonra ek gıdadan soğudu, eskiden kaşığı versem yiyecekti nerdeyse. Neşe saçan bebek, mutsuz huysuz sürekli ağlayan bir bebek oldu
Eski günlere döner inşallah
Hımm bilemedim Canım bak bakalım biraz bekleHavucu iki gün verdim birşey yapmamıştı anlmdmki yoğurtla beraber verince mi oldu bugün vermiyorum birsey
Aman iyi ol canımIyiyim kızlar bi sıkıntı yok bazen böyle kabuguma cekilesim geliyo ondan gittim
Sonra butun aynalarda minnak parmak izleri ♥♥@kayacans bir de boy aynısını çok kullanıyoruz, ağzını ellerini yapıştırıyor :) burnunu gözünü falan gösteriyoruz. Yani tamamen bire bir oyun
Var da sagmiyorum hic ondan heves ettim muhabbetinize :)neden canım süt yok mu sende?
boş ver onunda başka rahatlığı var sürekli yetiyomu aç mı kalıyo neden kilo almadı endişesi yok
sağarken dik oturmak lazımmış ne mümkün botnum kopcak o damla damla süre bakıcam diye
Cok kıskandm suanTek tesellim yalnız olmamak :) yarın annem ve teyzemler gelecek ve ben hemen ilk fırsat arkadaşlarımla buluşacağım
O yüzden annemlere de rezil olmamak adına gaza geldim evi süpürüp sildim :)))) bir hafta kalacaklar, hiç yoktan iydir :)
Tesekkur ediyorumm ♥♥♥ buralardaym artk :)Iyi olmana sevindim bazen inzivaya cekilmek iyi gelir ama kisasi makbuldur seni aramizda goremeyince merak ediyoruz rokci annemiz nerde diye topigi kendinden mahrum birakma
Oo canlanmak icin kv miiiNe guzel canim ya insallah musmutlu bir hafta gecireceksin
Zaten bende canlanayim diye kayinvalidemleri cagirdim misafir gelecek olursa gaza gelir bi gayretle temizlik yaparim diye dusunuyorum.
Maşallah cok tatlıya.benim kızımın hala saçı cikmadi doğru dürüstEdizim ve saclarındaannselamlaarr :)))
Maşallah bu yakışıklıya yaaaaa şuan böyle alıp bağrıma basıp gıdıklayıp öpesim geldi :))) çok tatlı :)Edizim ve saclarındaannselamlaarr :)))
Kıskanabilirsin cınımmm çünkü kıskanılacak rahatlıkta bir 1 hafta geçiriciimmmCok kıskandm suan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?