2016 Temmuz tüp bebek anneleri

Canım teşekkkür ederim seninde gözün aydın, sonuçlara dr da iyi dedi ama bilirsin işte insanın içi rahat etmiyor.. Benim testten önce başlayan bulantılarım oldu kasıklarda çekilme bel ağrısı ama bulantılarım akşamları oluyor bu normalmidir acaba :/ sizde nasıl acaba? Korkuyorum 30kasım ilk ultrason var ama sürekli korku içindeyim acaba birşeymi oldu yanlış giden birşeymi var fln ah yediğim içtiğim herşeyden korkuyorum :)

nım

Arkadaşlar, ya canım çok sıkılıyor.. Ben yurt dışında görüyorum tedaviyi ve burda herşey biraz daha farklı ilerliyor.. Kafama göre randevu isteyemiyorum kekitmiyorlar plandan..
Özet geçiyorum: 9 kasım 2 tane blastokist transferi yapıldı.. 19 kasım da kan testi sonuçları 115,2 çıktı.. İyi olduğunu söylediler.. 30 kasım ilk ultrason randevum var.. Akşam bulantılarım oluyor, bel ağrım oluyor şiddetli değil ama, göğüslerimde hiç bir hassasiyet yok ki bende adet dönemide hafif bel ağrısı ve bulantı dışında birşey olmazdı.. Lekelenmem hiç yok sadece aldığım vajinal ilaç tan akan.. Sizce telaşlanmam gereken bir durum varmıdır? Birde gaz problemim var.. 30 kasımda sadece kesemi gözükür? Yardımcı olursanız çok sevinirim.. Rabbim hepimize hayırlısını versin... Çok korkuyorum birşey olacak diyee ..

Canım ben sekizinci hafta içindeyim göğüslerine hala hassasiyet yok kalp atışını da duyduk şükür.illa olacak diye bişi yok.o jelden dolayı bendende geliyo peynir kesiği gibi ve kahverengi pembe gibi bişiler.sordum normal dediler.bel be karın ağrısı çok oluyordu başlarda.şimdi sadece bulantı var ve karnım ağırıyo.gayet yolunda görünüyor herşey.içini ferah tut :) keseyi alttan bakarsa kesin görür gibi.benimde beşinci haftada göründü çünkü.

Teşekkür ederim cnm ne bilim insan korkuyor birşey hissetmeyince e bulantıda sadece akşam başlıyor olması biraz garip geldi bana :) ilk aylarda riskli diyorlar bende korkuyorum sürekli ya düşerse diye :/

Kizlarr bu tuy sorununu napicaz yaa...jilet kullandim ama iki gun sonra daha fena oluyo agdayida bebege bisey olur diye yaptiramiyorumm
Canım idare etcez bende jilet sevmiom hepnagda yaptım ama artık böyle ama bacakları ağda yaptım kıllar yavaş cikio busefer anlamadim

Kızlar aranızda sol kalçası yada kalçası ağrıyan varmı.ben kiloluyum acaba ondan mı .böle bişi olmazdı bende önceden.

Arkadaslar ilk haftalarda kasik agrilarim daha sik oluyordu git gide azaldi sizdede benzer durum var mi? Azalmasinin sebebi ne olabilir?

Canim benimde durumum ayni kasik agrilarim yok denecek kadar azaldi. Ilk gunlerdeki gibi kesinlikle degil.

Arkadaslar ilk haftalarda kasik agrilarim daha sik oluyordu git gide azaldi sizdede benzer durum var mi? Azalmasinin sebebi ne olabilir?
Canım beni gece bile uyandırıyordu ağrılar ilk zamanlarda.şimdi azaldı ama yine oluyo ağrılarım.RAHİM büyümeye ve bebek yerleşmeye çalıştığı içi. Olabilir.

Canım beni gece bile uyandırıyordu ağrılar ilk zamanlarda.şimdi azaldı ama yine oluyo ağrılarım.RAHİM büyümeye ve bebek yerleşmeye çalıştığı içi. Olabilir.

Canim azaldi derken soyle mi onceleri hergun olan kasik batmasi simdi 4 5 gunde bir falan mi oluyor. Bende durum oyle de. Korkuyorum bazen ne zaman gelecek bu kasilmalar acaba buyumeyi mi durdurdu bebegim gibi sacma sapan sorular oluyor. Eski esimle 4 kez dememistik. Bu esimle 1 kez. Toplamda 5 denemem var benim. 25 yasindan beridir ugrasiyorum ben 10 senedir bebek istiyorum. Hayatimda ilk defa hamile kaldim. O yuzden paranoyalarimda bir o kadar fazla gelisiyor

Hepimizin aynı galiba canım ilk zamanlarda çok sancım oldu tutmadı diye düşündüm bazıları yerleşmede dolayı diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum şimdi ara sıra oluyor ve çok hafif ayağa kalkınca genelde

Canım sıkıntı yapma olacağı varsa her zaman olır.ben kendimi öyle avutuyoru çmünkü riskli gebeliğim var.İnşallah herşey yolunda gidecek.veren o alacak olan o.biz ne yaparsak yapalım gidecekse gider.sen yeterki elinden geleni yap.ilaçlarını kullan.ben keseyi gördüğüm gün çok ağladım.sevinemedim.Dr um biraz rters konuşmuştu.ama sonra dedim ki Rabbim herşeyin hayırlısını versin.o herşeyi bilir evlatlarımızız bixe bağışlasın inşallah.Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…