2016 TEMMUZ TUP BEBEK YAPTIRACAKLAR

5000 olmadan toplanma mi? ?

Kizlar 96.14 cikti şok oldum cok tuaf hissediyorum suan.rabbim sizlerede nasip etsim insallah olumsuz dusunmeyin olmasa benim olmazdi 1 yumurta dollendi 2.gune transfer edildi doktor bile sansi daha dusuk dedi.
Hayırlı olsun canım çok sevindim en kisa zamanda da keseye görürsün insallah

Toplanmıyo galiba dr iptal edecek ve ben anne olma umudumu iyice kaybettim
Canım umutsuz olma lütfen belki yükselme olmuştur... Rabbim hakkında hangisi hayırlı olacaksa onu nasip etsin. Belki de iptal olması hayırlı olacak. Neden anne olamayasın canım Insaalah Rabbim hayırlı vakitte nasip etsin hepimize. Benim bu 3. Tedavim hiç bir zaman yılmadim tam tedaviye başlayacağım zaman bi tedavim iptal olmuştu hayırlısı olsun demekten başka bişey diyemedim nasip değilmiş demek dedim.

Cok üzülüyorum eksik gibiyim tamamlanamıyorum

Kactane gorundugunu bilmiyorum fazlaca oluyo asırı uyarılıyo
bende pko yum ve fazla uyarilma bende de var çok yumurta toplandi bende de ve bu istenmeyen bir durum ama bende de böyle oluyo ve bu yuzden transferim olmadı ertelendi mevlam nasip ederse bu ay sonu olacak. e2 de yumurtalar çoğaldıkça artan bir hormon oyuzden sordum az mi çok mu diye. mesela benim 4000 di toplanmadan 2 gün önce. opu benimde iptal olacaktı nerdeyse e2 yüksekliğinden dolayı. son anda toplayalım ama transfer etmeyelim dediler. senin neden y umurtan çokken düşüş yaptı hiç anlamadım. sen sordun mu peki doktoruna ne dediler?

Canım yarın detaylı herseyı soracam cok cabuk demorolize oluyorum iptal sözunu duyunca hiçbişy soramadım esim bilyler konustu hatırlamıyorum geldgmden beri aglıyorum

Canım yarın detaylı herseyı soracam cok cabuk demorolize oluyorum iptal sözunu duyunca hiçbişy soramadım esim bilyler konustu hatırlamıyorum geldgmden beri aglıyorum
mevlam hakkında hayirlisini versin. benim daha önce e2 yüksekliğinden ve çok yumurta oluşundan dolayı ohss durumu çok yüksek diye 2 sefer iptal edilmişti. 3 cuye başladığımız zaman yine yükselmeye başladı ben iptal ettirmiyorum devam edin bütün riski göze aliyorum diye imza vererek yaptirdim opu yu.

Yumurta olsa bi dert olmasa bı dert gercekten cok yoruldum ohss buyuk rısk ama gercekten bende herseye hazırım Ama olmayınca olmuyo vok üzülüyorum hepimize nasıp etsn inşallah

Yumurta olsa bi dert olmasa bı dert gercekten cok yoruldum ohss buyuk rısk ama gercekten bende herseye hazırım Ama olmayınca olmuyo vok üzülüyorum hepimize nasıp etsn inşallah
gercekten oyle herkez bir yumurta fazlam oksin diye dua ederken ben bir yumurtam az oksun kaliteli olsun ve ohss olmayim diye dua ettim. malesef yine hüsran oldu. 2 aydır beklemedeyim şükür artık atlattım ohss yi ve önümüzdeki hafta nasip olursa transferim olucak ins mevlam transferden sonra yüzünü guldurur diye dua ediyorum. senin içinde hakkında hayırlısı neyse o olsun.ins iptal olmaz herşey yolunda gider ama olmazda iptal olursa üzülme önümüzdeki ay yine baskarsin.

Kızlar ohs belirtileri neler ve kaç yumurta olunca ohs oluyor. benim 24 yumurta görünüyor bende risk altında mıyım? Gonal f dozu 112.5 ve orgalutran kullanıyorum şimdilik ağrı sızı yok. Ohs yumurta toplandıktan önce mi, sonra mı oluyor?

Masllah canim birsuru yumurtan olmus.pkolarda daha cok oluyor ohss.katin sisligi nefes alamama idrar yapamama o sekilde bilgilendirdi doktorum

Masllah canim birsuru yumurtan olmus.pkolarda daha cok oluyor ohss.katin sisligi nefes alamama idrar yapamama o sekilde bilgilendirdi doktorum
Hmm anladım canım Sağol. Bende pko yok o zaman olmaz sanırım şimdilik bi belirti yok ve sanırım pazar günü yumurtalar toplanacak. Ikinci tedavimde de 16 yumurtam toplandı ama hep ikinci kalite oldu ve tutmadı o yüzden Insaalah kaliteli embiryolarimiz olur ona dua ediyorum

Hakkımızda hayırlısı canim benim de tek korkum ohhs olmaktı ama o raddeye kadar gelemedim herzaman dedigimiz gibi kısmet degilmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…