- 22 Haziran 2016
- 819
- 677
- 103
- 41
inşallah iptal olmaz canım, allah yardımcın olsun.Kızlar iptal etmek istemiyorum drum dunden razı istıyolarsa bugun iptal etsınler demiş yada son kez yarın bakalım yani bu saatten sonra baska dra gorunsem bişey degişir mi
Sagol cnm inşallahinşallah iptal olmaz canım, allah yardımcın olsun.
5000 olmadan toplanma mi? ?Canım üzülme Insaalah herşey yoluna girer. E2 değeri kullandığımız yumurta uyarıcı ilaçla alakalı tatlım yani 5000 e geldiği zaman yumurtalar toplanıryor o yüzden her muayeneye gittiğimiz zaman tahlil istiyorlar kiminin aşırı yükseldiği zaman ilaç dozunu azaltıyorlar kimininde yavaş yavaş yükseldiği zaman ilaç dozu yükseltiliyor. Senin ilaç dozunu yükseltiler mi canım inşaallah iptal olmaz değerin yükselmiştir
Toplanmıyo galiba dr iptal edecek ve ben anne olma umudumu iyice kaybettim5000 olmadan toplanma mi? ?
Evet canım 5000 e gelmeden toplama olması lazım yumurta büyüdükçe e2 değeri de artıyor. yani bi nevi e2 değeri yumurtanın toplanma zamanını belirliyor.5000 olmadan toplanma mi? ?
Hayırlı olsun canım çok sevindim en kisa zamanda da keseye görürsün insallahKizlar 96.14 cikti şok oldum cok tuaf hissediyorum suan.rabbim sizlerede nasip etsim insallah olumsuz dusunmeyin olmasa benim olmazdi 1 yumurta dollendi 2.gune transfer edildi doktor bile sansi daha dusuk dedi.
Canım umutsuz olma lütfen belki yükselme olmuştur... Rabbim hakkında hangisi hayırlı olacaksa onu nasip etsin. Belki de iptal olması hayırlı olacak. Neden anne olamayasın canım Insaalah Rabbim hayırlı vakitte nasip etsin hepimize. Benim bu 3. Tedavim hiç bir zaman yılmadim tam tedaviye başlayacağım zaman bi tedavim iptal olmuştu hayırlısı olsun demekten başka bişey diyemedim nasip değilmiş demek dedim.Toplanmıyo galiba dr iptal edecek ve ben anne olma umudumu iyice kaybettim
Benim 1606 e2 değerim ve yarın toplanacak yumurtalarım....Toplanmıyo galiba dr iptal edecek ve ben anne olma umudumu iyice kaybettim
Cok üzülüyorum eksik gibiyim tamamlanamıyorumCanım umutsuz olma lütfen belki yükselme olmuştur... Rabbim hakkında hangisi hayırlı olacaksa onu nasip etsin. Belki de iptal olması hayırlı olacak. Neden anne olamayasın canım Insaalah Rabbim hayırlı vakitte nasip etsin hepimize. Benim bu 3. Tedavim hiç bir zaman yılmadim tam tedaviye başlayacağım zaman bi tedavim iptal olmuştu hayırlısı olsun demekten başka bişey diyemedim nasip değilmiş demek dedim.
1900lerde. Toplanmadıgı gıbı ıptal edılecekBenim 1606 e2 değerim ve yarın toplanacak yumurtalarım....
bende pko yum ve fazla uyarilma bende de var çok yumurta toplandi bende de ve bu istenmeyen bir durum ama bende de böyle oluyo ve bu yuzden transferim olmadı ertelendi mevlam nasip ederse bu ay sonu olacak. e2 de yumurtalar çoğaldıkça artan bir hormon oyuzden sordum az mi çok mu diye. mesela benim 4000 di toplanmadan 2 gün önce. opu benimde iptal olacaktı nerdeyse e2 yüksekliğinden dolayı. son anda toplayalım ama transfer etmeyelim dediler. senin neden y umurtan çokken düşüş yaptı hiç anlamadım. sen sordun mu peki doktoruna ne dediler?Kactane gorundugunu bilmiyorum fazlaca oluyo asırı uyarılıyo
mevlam hakkında hayirlisini versin. benim daha önce e2 yüksekliğinden ve çok yumurta oluşundan dolayı ohss durumu çok yüksek diye 2 sefer iptal edilmişti. 3 cuye başladığımız zaman yine yükselmeye başladı ben iptal ettirmiyorum devam edin bütün riski göze aliyorum diye imza vererek yaptirdim opu yu.Canım yarın detaylı herseyı soracam cok cabuk demorolize oluyorum iptal sözunu duyunca hiçbişy soramadım esim bilyler konustu hatırlamıyorum geldgmden beri aglıyorum
Yumurta olsa bi dert olmasa bı dert gercekten cok yoruldum ohss buyuk rısk ama gercekten bende herseye hazırım Ama olmayınca olmuyo vok üzülüyorum hepimize nasıp etsn inşallahmevlam hakkında hayirlisini versin. benim daha önce e2 yüksekliğinden ve çok yumurta oluşundan dolayı ohss durumu çok yüksek diye 2 sefer iptal edilmişti. 3 cuye başladığımız zaman yine yükselmeye başladı ben iptal ettirmiyorum devam edin bütün riski göze aliyorum diye imza vererek yaptirdim opu yu.
gercekten oyle herkez bir yumurta fazlam oksin diye dua ederken ben bir yumurtam az oksun kaliteli olsun ve ohss olmayim diye dua ettim. malesef yine hüsran oldu. 2 aydır beklemedeyim şükür artık atlattım ohss yi ve önümüzdeki hafta nasip olursa transferim olucak ins mevlam transferden sonra yüzünü guldurur diye dua ediyorum. senin içinde hakkında hayırlısı neyse o olsun.ins iptal olmaz herşey yolunda gider ama olmazda iptal olursa üzülme önümüzdeki ay yine baskarsin.Yumurta olsa bi dert olmasa bı dert gercekten cok yoruldum ohss buyuk rısk ama gercekten bende herseye hazırım Ama olmayınca olmuyo vok üzülüyorum hepimize nasıp etsn inşallah
Canim lutfen aglama.moral cok onemli guzel hberler ver bize yarinCanım yarın detaylı herseyı soracam cok cabuk demorolize oluyorum iptal sözunu duyunca hiçbişy soramadım esim bilyler konustu hatırlamıyorum geldgmden beri aglıyorum
Kızlar ohs belirtileri neler ve kaç yumurta olunca ohs oluyor. benim 24 yumurta görünüyor bende risk altında mıyım? Gonal f dozu 112.5 ve orgalutran kullanıyorum şimdilik ağrı sızı yok. Ohs yumurta toplandıktan önce mi, sonra mı oluyor?gercekten oyle herkez bir yumurta fazlam oksin diye dua ederken ben bir yumurtam az oksun kaliteli olsun ve ohss olmayim diye dua ettim. malesef yine hüsran oldu. 2 aydır beklemedeyim şükür artık atlattım ohss yi ve önümüzdeki hafta nasip olursa transferim olucak ins mevlam transferden sonra yüzünü guldurur diye dua ediyorum. senin içinde hakkında hayırlısı neyse o olsun.ins iptal olmaz herşey yolunda gider ama olmazda iptal olursa üzülme önümüzdeki ay yine baskarsin.
Masllah canim birsuru yumurtan olmus.pkolarda daha cok oluyor ohss.katin sisligi nefes alamama idrar yapamama o sekilde bilgilendirdi doktorumKızlar ohs belirtileri neler ve kaç yumurta olunca ohs oluyor. benim 24 yumurta görünüyor bende risk altında mıyım? Gonal f dozu 112.5 ve orgalutran kullanıyorum şimdilik ağrı sızı yok. Ohs yumurta toplandıktan önce mi, sonra mı oluyor?
Hmm anladım canım Sağol. Bende pko yok o zaman olmaz sanırım şimdilik bi belirti yok ve sanırım pazar günü yumurtalar toplanacak. Ikinci tedavimde de 16 yumurtam toplandı ama hep ikinci kalite oldu ve tutmadı o yüzden Insaalah kaliteli embiryolarimiz olur ona dua ediyorumMasllah canim birsuru yumurtan olmus.pkolarda daha cok oluyor ohss.katin sisligi nefes alamama idrar yapamama o sekilde bilgilendirdi doktorum
Hakkımızda hayırlısı canim benim de tek korkum ohhs olmaktı ama o raddeye kadar gelemedim herzaman dedigimiz gibi kısmet degilmişgercekten oyle herkez bir yumurta fazlam oksin diye dua ederken ben bir yumurtam az oksun kaliteli olsun ve ohss olmayim diye dua ettim. malesef yine hüsran oldu. 2 aydır beklemedeyim şükür artık atlattım ohss yi ve önümüzdeki hafta nasip olursa transferim olucak ins mevlam transferden sonra yüzünü guldurur diye dua ediyorum. senin içinde hakkında hayırlısı neyse o olsun.ins iptal olmaz herşey yolunda gider ama olmazda iptal olursa üzülme önümüzdeki ay yine baskarsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?