2016 TEMMUZ TUP BEBEK YAPTIRACAKLAR

BEN cumartesi ya da pazar evde rest yapıcam kan sonucuna kalbim dayanmaz .evde önce kendimi hazırlamam lazım her türlü sonuca. Ağrı sizi var mı sende canım. Nasıl durumlar

düne kadar ara ara kasık ağrım oldu, bugün yok. ilk günlerde daha kolay geçiyordu sanki zaman.

Amin canım amin. Çok az kalmış üç günün var . İnşallah pozitifi görürsün canım. Bişeyler var mı ağrı sizi ne hissediyorsun
İnşallah canım hepimiz görürüz pozitifi.her gün adet ağrısı gibi agrilarim oluyor.bacaklarimdan kanlar çekildiğini hissediyorum adet zamanimda da olurdu kansız isem yine aynısı oluyor inşallah bebişler cekiyodur.bugün belim ağrısıyla uyandım inşaallah bebek vardır ya yoksa çok uzulcem

Canim bende de bel kaşık ağrısı var ayaklarım geceleri çok sizliyi yatamiyorum çok korkuyorum ya. İnşallah bunlar olumlu brlirtilerdir

5. Gün embiryosu benim ilk günler bişey hissetmedim 4-5 de batma oldu bi ağrı vardı sağ tarafımda bi ara bi ateş basdı midem bulandı galiba yerleşiyor dedim içimden bilemiyorym yine de. 6. Gün bende pek bişey hissetmedim acaba olmada mı demeye başlamıştım sonra bi seğirme oldu bi test o zaman da yapmıştım çok silik bişeyler gördüm 7- ve 8 de daha belliydi. Yani bu aralarda hemen yorulmaya başladım, gece ateş basma oldu ateşim yükseliyor sanki bugün de adet ağrısı gibi bel ağrım var. Yarın test günüm inşallah yüksek değerler çıkar devam eder öyle. Burda bekleyen herkese de inşallah sonuçlar pozitif olur

Canim ya bişey sorcam. Crinone jel kullanıyormusun.jel üç dört saat sonra kalıp kalıp pütürlü krem gibi geliyor bende normal mi.
Canım bende kullanıyorum o jelden aynen dedıgın gıbı oluyor normal oyle gelmesı..benım8.denemem olunca artık tecrube kazandım : ))))))Ayyy ınsallah hepımız pozıtıf sonuc alıp bebıslerımızle gecsın zamanımız...

Saol cnm.inşallah bu sefer pozıtıf görürsün nasıl gidiyor ne zaman oldu transfer

Canim o ateşlenme bende de oldu. Bi kaç gün önce çok sıcakti Vantilatör le yatarım genelde. Gece uyku arası atesim yukselms dondugumu hissettim eşim iki tane pike örttu hala donuyorum iyice kapattım kafana kadar üstümu. gece bi uyandım ter içindeyim suyun çıkmış. Sabah kalktım biseyyim yoktu. Adana nin nemli sicak Ağustos gecesinde Garip geldi bu durum sitma bana ama hayırlısı artık. :)

Günaydın kızlar 7. Güne uyanmış bulunuyorum şaka maka günler geçiyor mu ne çok az kalddii . Panik endişe stres korku heyecan, hamilemiyimler yoksa olmadı mi lar , kafamda deli sorular yuvarlanip gidiyoz işte siz de durumlar nasil bakalım arkadaşlar.

Arkadaşlar merhaba
Benim bugun 11. Günüm . 5.gün 2 tane embriyo transfer edildi. Bi kaç gündür kasıkta inanılmaz ağrım var. Daha doğrusu sancı gibi. Gece idrara çıkarken ağrıya kalkıyorum. İdrar yaptıktan sonrada 5 dk kıvranıyorum.dayanamıyorum ağlıyorum resmen Sonra düzeliyor.Enfeksiyonda yok. Bu normal mi sizde de var mı?

Test yaptın mı peki kan yada idrar 11. Günde çıkar sonuçlar. İltihap değildir belki ilaç iğne kullanıyosan etkiliyordur ama bol su iç ki rahatlarsın çünkü iğne ilaç derken vücut özellikle böbrek de yoruluyor 2 lt içiyosak 3 içmemiz l dikkat et kendine

Dün test yaptırdım 180 çıktı. Yarın tekrar yaptırcam. Allah isteyen herkese nasip etsin .. 4 tane ilaç kullanıyorum şuan belki oda olabilir.

hayrunn_nisa, yenibidunya, benim bebixsxim nasılsınız kızlar?
günler geçiyor :)
dün gece kasıklarımda çok ağrı vardı, adeta regl sancısı gibi.

didemce07 test yaptın mı
Sabah benim kasiklarda sancı vardı öyle uyandım.sabah idrar testi yaptım bişey çıkmadı.inşallah daha sonraki günler çıkar moralim bozuk hasta olmam inşallah

Sabah benim kasiklarda sancı vardı öyle uyandım.sabah idrar testi yaptım bişey çıkmadı.inşallah daha sonraki günler çıkar moralim bozuk hasta olmam inşallah

daha çok erken, moralini bozma sakın.
erken test yapmanın kötü yanı işte bu, sabredelim canım inşallah güzel haberler alacağız hepimiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…