2016 TEMMUZ TUP BEBEK YAPTIRACAKLAR

Gunaydınnn ayyyyyyyy canım gozun aydın cok sevındımm ınsaAllah kat kat yukselen testlerınıde goruruz.....kacıncı gunde yaptın testını...

Slm canm
dün ben çok iyiydim ağrı sizi yoktu bu gün benim ağrıyor kasigimda ince bir sizi moralim de bozuk bu gün denense mutsuz hissediyorum. Aglamakliyim sen nasilsn

canım duygusal olmuşsun, biraz kısa yürüyüş yapsan imkan varsa, inşallah ağrılarımız güzel şeylere işarettir.

Ayy cani
Günaydın kızlar çok mutluyum test yaptım ve çıktı Elhamdulillah sizle paylaşım dedimkanda da çıkar inşallahsıra sizde inşaallah hepimizin pozitif olur
Canimmmmmmm çoook mutlu oldummm heyecanlandım yaa tebrik ediyorum canım inşallah değerin de katlanarak devam eder. Daha 8. Gün senin minik aceleci maşallah hemen kendini gösterdi. Ağrı sizi var mı canim. Ben bu gün çok mutsuzim arasıra ince sizim var Aglamakliyim umutsuzluk çöktü

canım duygusal olmuşsun, biraz kısa yürüyüş yapsan imkan varsa, inşallah ağrılarımız güzel şeylere işarettir.
Akşam yürüdük eşimle . Şu an çok aşırı sıcak güneş beni çok etkiliyor tansiyon şeker düşüyor . Evet duygusal lik çöktü yaaaa eşim de yok yanımda ise gitti evde tekim zaten hergün yalnız kalmak ayrı bir üzüntü hiç kimse de yok yaşadığım yerde ailem memleket te haberleride yok. Sıkışıp kaldım sanki evde yaa ağrılar da olunca iyice kotulendim. Ama hayrunn_nisa yi duyunca çok mutlu oldum maşallah aldi pozitif i . Ayy biz de mi yapsak

sevdiğin bi filmi aç izle, biraz kafanı dağıt canım. yalnız değiliz ki bebeğimiz aksi ispatlanana kadar bizimle :) miniğinle konuş canım. evet diğer forumda kötü haberlere üzüldük ama hayrunn_nisa bizi çok mutlu etti maşallah, devamını görsün hepimiz + görelim inşallah.
hayrunn_nisa erken gebelik testlerinden mi yaptın?

Saol tatlım benim inşallah hepimiz emek veriyoruz sizinde güzel haberlerinizi alırız. Evet tatlım her zaman ağrı vardı bende ondan çok korkuyordum Allaha şükürler olsun tutunmuslar.seninkide normal hiç umutsuzlanma Rabbim hepimize pozitif göstercek insallah

İnşallah hepimiz devamınıda görürüz canım.evet erken gebelik testi yaptım yoksa çıkmamıştı dün cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…