2016 TEMMUZ TUP BEBEK YAPTIRACAKLAR

İnşallah canım. Sag
Sağol desteğin içn teşekkür ederiederim. Az önce yorumları okuyup uzulurkrn karnında bir seyirme hissettim . Ay bu bana işaret mi yoksa elimi karnına koyup hep konuşuyorum dua ediyorum bi işaret bi his gelse de rahatlasam. :) kafasını diyordum ne yoksa inşallah sırayı bozmaz ve Hayrünnisa ni n arkasından birer birer pozitif leri gorrz. Evet hayrun Nisa erken gebelik Testi mi normal test mi canım merak ediyoruz

Insallllaahhh kuzum Insallllaahhh

Kızlar joungul arkadsimz dan hiç ses seda yok ne yaptı acaba inşallah pozitif sonuç almıştır. Merak ediyorum onu siine haberin var mi

Canim nerelerdesin merak ettim seni sonucun inşallah pozitiftir ve bu defa bebeğin e kavuşursun inşallah

Canım maalesef sonuç olumsuz. Insaalah Rabbim sizlere nasip eder.
Ahh canmmm çok üzüldüm. Ne desek kelimeler anlamsız. Rabbim sabri ni da gücünü de arttirsun. İmtihan desin canım. Asla vazgecme pes etme İnşallah bu son negatif in olur. Rabbim tez vakit kavustursun yavruna canımsin

Kızlar bi bakın test yaptım hayali ikinci çizgi çıktı çok heyecnliim . Hastaneye gidiyorum dua edin kan vercem. İnşallah ilaç etkisinden değildir bu cizgi

Eklentiler

• 1471019296756-1892381150.webp
    2,7 KB · Görüntüleme: 39
Kızlar bi bakın test yaptım hayali ikinci çizgi çıktı çok heyecnliim . Hastaneye gidiyorum dua edin kan vercem. İnşallah ilaç etkisinden değildir bu cizgi
Canim gozunaydin cok belirgin hayali falan degil :) kandadagorceksin insallah hafi hberini bekliyorum

Canim kan verdim. Sonic 44 biraz düşük ama nasıl sence 3. Gün embiryosu bu gün 9 .Günüm dayanamadım yaptırdım .test tarihim pazartesi
Tatlım hayırlı olsun canım benim çoook sevindim. Rabbim sagsaglım kucağına almayi nasip etsin inşallah hepimiz hamis olcaz sanırım iki tane koydurmustun demi cnm İnşallah ikiside tutunmustur

Tatlım hayırlı olsun canım benim çoook sevindim. Rabbim sagsaglım kucağına almayi nasip etsin inşallah hepimiz hamis olcaz sanırım iki tane koydurmustun demi cnm İnşallah ikiside tutunmustur
Allah razi olsun kuzum . İnşallah maşallah valla çok şaşkın ve mutluyum ucumuzde pozitif bi tek pembe uçuran kaldı inşallah o da aramıza katılacak ve diğer arkadaşlar. Evet canım iki transfer. Ama değer biraz düşük sanki. Seninki kaçtı suan durum nasıl canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…