- 22 Haziran 2016
- 819
- 677
- 103
- 41
İnşallah hepimiz devamınıda görürüz canım.evet erken gebelik testi yaptım yoksa çıkmamıştı dün cnm
Sağol desteğin içn teşekkür ederiederim. Az önce yorumları okuyup uzulurkrn karnında bir seyirme hissettim . Ay bu bana işaret mi yoksa elimi karnına koyup hep konuşuyorum dua ediyorum bi işaret bi his gelse de rahatlasam. :) kafasını diyordum ne yoksasevdiğin bi filmi aç izle, biraz kafanı dağıt canım. yalnız değiliz ki bebeğimiz aksi ispatlanana kadar bizimle :) miniğinle konuş canım. evet diğer forumda kötü haberlere üzüldük ama hayrunn_nisa bizi çok mutlu etti maşallah, devamını görsün hepimiz + görelim inşallah.
hayrunn_nisa erken gebelik testlerinden mi yaptın?
Amin Allah razı olsun cnm.hepimiz aynı zamanda olduk pozitif gorcez insallah çok dua ettim.kanda da görsem rahatlicam inşallah.allah tamamına erdirsin canım, sağlıkla kolaylıkla ilerlesin inşallah herşey.
Insallllaahhh kuzum InsallllaahhhSaol tatlım benim inşallah hepimiz emek veriyoruz sizinde güzel haberlerinizi alırız. Evet tatlım her zaman ağrı vardı bende ondan çok korkuyordum Allaha şükürler olsun tutunmuslar.seninkide normal hiç umutsuzlanma Rabbim hepimize pozitif göstercek insallah
Erken gebelik testi canım.dün normal yapmıştım gozukmemisti.Insallllaahhh kuzum Insallllaahhh
Canimm cok sevindim insallah.devaminida gorursun sag saglim kucagina alirsinGünaydın kızlar çok mutluyum test yaptım ve çıktı Elhamdulillah sizle paylaşım dedimkanda da çıkar inşallah sıra sizde inşaallah hepimizin pozitif olur
Çok saol canım.Amin inşallah hepimiz sağ saglim kuçağımıza alırızCanimm cok sevindim insallah.devaminida gorursun sag saglim kucagina alirsin
Canim nerelerdesin merak ettim seni sonucun inşallah pozitiftir ve bu defa bebeğin e kavuşursun inşallahSağol canım c benim inşaallah. Rabbim nasip eder. inşaallah sende opu yu rahat atlatırsın benim de 20 tane yumurta toplanmıştı ilk üç gün agrim oldu ama sonra geçti transfer oldu engel bi durum olmadı. inşaallah canım hakkında hangisi hayırliysa o olsun
Canım maalesef sonuç olumsuz. Insaalah Rabbim sizlere nasip eder.Canim nerelerdesin merak ettim seni sonucun inşallah pozitiftir ve bu defa bebeğin e kavuşursun inşallah
Ahh canmmm çok üzüldüm. Ne desek kelimeler anlamsız. Rabbim sabri ni da gücünü de arttirsun. İmtihan desin canım. Asla vazgecme pes etme İnşallah bu son negatif in olur. Rabbim tez vakit kavustursun yavruna canımsinCanım maalesef sonuç olumsuz. Insaalah Rabbim sizlere nasip eder.
Canim gozunaydin cok belirgin hayali falan degil :) kandadagorceksin insallah hafi hberini bekliyorumKızlar bi bakın test yaptım hayali ikinci çizgi çıktı çok heyecnliim . Hastaneye gidiyorum dua edin kan vercem. İnşallah ilaç etkisinden değildir bu cizgi
Canim kan verdim. Sonic 44 biraz düşük ama nasıl sence 3. Gün embiryosu bu gün 9 .Günüm dayanamadım yaptırdım .test tarihim pazartesiCanim gozunaydin cok belirgin hayali falan degil :) kandadagorceksin insallah hafi hberini bekliyorum
Canim gayet iyi bi skinti yok.allah tamamina erdirsin insallah hayirli olsunCanim kan verdim. Sonic 44 biraz düşük ama nasıl sence 3. Gün embiryosu bu gün 9 .Günüm dayanamadım yaptırdım .test tarihim pazartesi
Allah razi olsun canm. İnşallah artar degerim. Sen nasılsın kesesi gördün mü sen canm.Canim gayet iyi bi skinti yok.allah tamamina erdirsin insallah hayirli olsun
Tatlım hayırlı olsun canım benim çoook sevindim. Rabbim sagsaglım kucağına almayi nasip etsin inşallah hepimiz hamis olcaz sanırımCanim kan verdim. Sonic 44 biraz düşük ama nasıl sence 3. Gün embiryosu bu gün 9 .Günüm dayanamadım yaptırdım .test tarihim pazartesi
Allah razi olsun kuzum . İnşallah maşallah valla çok şaşkın ve mutluyum ucumuzde pozitif bi tek pembe uçuran kaldı inşallah o da aramıza katılacak ve diğer arkadaşlar. Evet canım iki transfer. Ama değer biraz düşük sanki. Seninki kaçtı suan durum nasıl canmTatlım hayırlı olsun canım benim çoook sevindim. Rabbim sagsaglım kucağına almayi nasip etsin inşallah hepimiz hamis olcaz sanırımiki tane koydurmustun demi cnm İnşallah ikiside tutunmustur
Ben pazartesi kalp atisi duycam allah nasip ederse canimAllah razi olsun canm. İnşallah artar degerim. Sen nasılsın kesesi gördün mü sen canm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?