- 30 Ağustos 2014
- 98
- 67
- 18
Elhamdulillah canim kasık ağrılarım devam ediyor. Evet benimde degerim seninki gibi silik cikti canim.9.gün değerim 85 çıktı canım. Bu arada seninki 3.gün embriyosu ya gayet yüksek çıkmış bence ikizler tutunmus maşallah.senin ağrıların devam ediyor mu.biz doktoru aradık pazartesi kan ver o zaman konuşalım dedi. Iİnşallah degerlerimiz yükselir.Allah razi olsun kuzum . İnşallah maşallah valla çok şaşkın ve mutluyum ucumuzde pozitif bi tek pembe uçuran kaldı inşallah o da aramıza katılacak ve diğer arkadaşlar. Evet canım iki transfer. Ama değer biraz düşük sanki. Seninki kaçtı suan durum nasıl canm
Günaydın canım. İnşallah öyledir. Bi de üç oldu test yapıyorum sabah yaptım yine silik çıktı. Sen ilk gün silik girmustun sanrm sonra tekrarladin mi nasıl çıktı. Bende de ağrı var dün korktum karnimin altına böyle birden ağrı girdi belim ağrıdı . Kasık ağrısı da var. Endiseliyom yarın biz de gidicez . Test günüm yarın bakalım hayirlisiElhamdulillah canim kasık ağrılarım devam ediyor. Evet benimde degerim seninki gibi silik cikti canim.9.gün değerim 85 çıktı canım. Bu arada seninki 3.gün embriyosu ya gayet yüksek çıkmış bence ikizler tutunmus maşallah.senin ağrıların devam ediyor mu.biz doktoru aradık pazartesi kan ver o zaman konuşalım dedi. Iİnşallah degerlerimiz yükselir.
Canım ya test te hemenmı silik cıkıyordu yoksa bıraz zaman gecıyormuydu???Günaydın canım. İnşallah öyledir. Bi de üç oldu test yapıyorum sabah yaptım yine silik çıktı. Sen ilk gün silik girmustun sanrm sonra tekrarladin mi nasıl çıktı. Bende de ağrı var dün korktum karnimin altına böyle birden ağrı girdi belim ağrıdı . Kasık ağrısı da var. Endiseliyom yarın biz de gidicez . Test günüm yarın bakalım hayirlisi
Canımmm hayırlı haberlerini bekliyoruz sabırsızlıkla. Hadi inşallah sen de pozitif göreceksin. İnşallah güzel bir değerle gel brkliyorzİnşallah Canım Y yenibidunya bu kadar sabrettim yarın ı bekleyeceğim inşallah ben de güzel haber veririm.
Ay maşallah inşallah. Canım ben hersey yolunda gider se inşallah kalp atışını duyacagim gün telf. Hemşireye verip o an video ya almasını rica edicem. O anın kayıtlı kalmasını istiyorum. Sabah uyandım aklıma böyle bişey geldi. İnşallah nasip olur o günler. Belki sen de yapmak istersin paylaşayım seninle dedim :) hadi pit pit duy inşallah o sesiBen pazartesi kalp atisi duycam allah nasip ederse canim
Canim dun sabredemedi eşim aksam doktora gttik kalp atislarini duydum.cok sukur.esim ses kaydetmis video degilde sesi dinleyip dinleyip duruyorum:) darisi sizlere.insallahAy maşallah inşallah. Canım ben hersey yolunda gider se inşallah kalp atışını duyacagim gün telf. Hemşireye verip o an video ya almasını rica edicem. O anın kayıtlı kalmasını istiyorum. Sabah uyandım aklıma böyle bişey geldi. İnşallah nasip olur o günler. Belki sen de yapmak istersin paylaşayım seninle dedim :) hadi pit pit duy inşallah o sesi
Ay masal lah o kalbi can veren attıran Rabbime kurban olayım :) ay o da güzelmiş dinle canım huzur verir o ses insana. Ayy Rabbim bana da nasip et inşallah. Su takvimi ben de mi yapsam ya kendimi tutuyom yarın içi ama heveslendim. Maşallah seninki 7. Hafta girmiş kuzucuk nasıl da hızla büyüyor. Allah im esirgesin. Canm sen ilk Doktora gittiğinde muayene etti mi doktor yoksa sadece değere mi bakti keseyi ne zamn goruyosn. Şimdi benim yarın test günüm doktor muayene EDR mi acaba alttan bakiyorlarms sanırım. Sana baktılar miCanim dun sabredemedi eşim aksam doktora gttik kalp atislarini duydum.cok sukur.esim ses kaydetmis video degilde sesi dinleyip dinleyip duruyorum:) darisi sizlere.insallah
Yok canim.ilk gitiginde direk degere bakar.10 gun sonra kese icin cagriyo ozman alttan bakiyo ama been merkeze gtmedim 10 gun sonra baska dr gttim keseyi ustten gordu.12 gun sonra da yine kalp karindan duyduk cok sukurAy masal lah o kalbi can veren attıran Rabbime kurban olayım :) ay o da güzelmiş dinle canım huzur verir o ses insana. Ayy Rabbim bana da nasip et inşallah. Su takvimi ben de mi yapsam ya kendimi tutuyom yarın içi ama heveslendim. Maşallah seninki 7. Hafta girmiş kuzucuk nasıl da hızla büyüyor. Allah im esirgesin. Canm sen ilk Doktora gittiğinde muayene etti mi doktor yoksa sadece değere mi bakti keseyi ne zamn goruyosn. Şimdi benim yarın test günüm doktor muayene EDR mi acaba alttan bakiyorlarms sanırım. Sana baktılar mi
Takvim yap canim.neolacak.hepimizin belli bir zamana kadar riski var nasip hakkimizda hayirlisi olsun.6 haftalik dedi doktor burda 7 :)Ay masal lah o kalbi can veren attıran Rabbime kurban olayım :) ay o da güzelmiş dinle canım huzur verir o ses insana. Ayy Rabbim bana da nasip et inşallah. Su takvimi ben de mi yapsam ya kendimi tutuyom yarın içi ama heveslendim. Maşallah seninki 7. Hafta girmiş kuzucuk nasıl da hızla büyüyor. Allah im esirgesin. Canm sen ilk Doktora gittiğinde muayene etti mi doktor yoksa sadece değere mi bakti keseyi ne zamn goruyosn. Şimdi benim yarın test günüm doktor muayene EDR mi acaba alttan bakiyorlarms sanırım. Sana baktılar mi
Maşallah çok şükür canım. Rabbim tamamına erdirsin inşallahYok canim.ilk gitiginde direk degere bakar.10 gun sonra kese icin cagriyo ozman alttan bakiyo ama been merkeze gtmedim 10 gun sonra baska dr gttim keseyi ustten gordu.12 gun sonra da yine kalp karindan duyduk cok sukur
Ayy yapayım o zaman canm dur bi deneyeyim yapabilcem mi bakalimTakvim yap canim.neolacak.hepimizin belli bir zamana kadar riski var nasip hakkimizda hayirlisi olsun.6 haftalik dedi doktor burda 7 :)
Isminin ustune gel kisisel bilgiler var orada hamilelik cikiyor zatenAyy yapayım o zaman canm dur bi deneyeyim yapabilcem mi bakalim
Canimmmmm tebrik ederim cok mutlu oldum yetistin bana bak stresin bosaymisKan sonucumu aldım 170 kızlar :) bu yolda çaba harcayan herkese bol şans dilerim.
Ha oldu ha olacak derken :) peşpeşe doğuracağız inşallah :)Canimmmmm tebrik ederim cok mutlu oldum yetistin bana bak stresin bosaymis
Gözün aydın canım değerin de çok iyi kaçıncı gündü bugünKan sonucumu aldım 170 kızlar :) bu yolda çaba harcayan herkese bol şans dilerim.
Ooo çok sevindim canım Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahKan sonucumu aldım 170 kızlar :) bu yolda çaba harcayan herkese bol şans dilerim.
Canm slm seni biyerde hatırlıyor gibiyim sanki ismin yabancı gelmiyo. Ben sebepsiz infertilite ile 5 yılı askindir uğraş veriyorum. Bu 3. Transferim ve sanırım bu defa oldu pozitifi gördük şükür yarın değer artışı için kan vermem ikinci kez. Sen ne durumdasnMerhaba kızlar;
Aranızda sebepsiz ınfertılıte olup hamile kalan var mıı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?