2016 TEMMUZ TUP BEBEK YAPTIRACAKLAR

günaydın
Çok şükür cnm değerin katlanmış ya önemli olan o geçmiş olsun bu arada bal limonlu ılık su iç cnm inşallah hemencecik atlatirsin gözün aydın tekrar muayene günün belli oldu mu cnm

Sağol canım. Limonla bal yapayım kahvaltı sonrası. 29 unda kese görmeye gidcrz inşallah cnm. Seninki de çok şükür katlanmış maşallah Rabbim sorunsuz gebelik nasip etsin

ayyy canim geçmiş olsun. yazmayınca merak ettim. peki memlekete gorebildik mi yani? yoksa yoldan geri mi dondun? değerin kac çıktı?

hayrunn_nisa canım o kadar su içiyorum, kayısı -incir yiyorum, kayısıyı şekersiz kaynattım, hazır kayısı suyu içtim bu sabah, o biraz iyi geldi. maşallah değerin çok güzel artmış, tamamına ersin inşallah.
yenibidunya kolaylıkla atlatırsın gribi inşallah.

kızlar ben bugün 2. kanımı verdim, sonucu bekliyorum, doğrusu bu ilkinden daha heyecanlı bi bekleyiş :)

Seninde hayırlı olsun tatlım.bu arada senin nasıl gidiyor ve kaç bebis bekliyosun
Sağolasın canım, benim iyi şimdilik keseyi gördük tek transferim var ama değer biraz yüksek demişti doktor hayırlısı diyelim. Sabah bulantı oluyor hafif kasık ağrım oluyor şimdilik böyle senin nasıldı çiftmiydi

Evet canım iki tane koydurmustuk hayırlısı.ben ilk hafta çok ağrım olmuştu ama artık şimdi iyiyim bütün belirtiler kalktı sanırım bebekler yerlerine alıştı

Sağol canım yok gidmedik geri döndük bu taraf daha yakın olduğu için. 400kusur canım çok sukur. Senin değer de arttı mi insallah
maşallah canim güzel artmış. ben 12 gun yaptim 300 idi. doktorum bidaha gerek yok 29 ağustosta ultrason için gel dedi. ama ben bugun dayanamadım sağlık ocağına gitmiştim orda verdim yine bugün 14 gun daha çıkmadı. senin değerler ve günler nasildi canim yazarmisin rica etsrm

Maşallah güzel artış var canım iki kattan fazla. Rahat ol. Ben de senin gibi ucuncuyu de yaptırdım dün. Grip olduğum için öksürük hapsirik korktum çok şükür gayet iyi arts.
Canım ben ilk testi erken yaptım biliosn
Transfer gününü saymazsak 8.gun 44 çıktı 11.gun test günüm 488 13.gun 900 küsür çıktı şükür maşallah canmm senin dün kaç çıktı peki

Ay ne güzel hayırlısı bazıları geçiyor evet yavaş yavaş bulantı başladı benim sadece
Slm canlar nasilsinzzz kaç gündür hu telfn yüzünden okuyamiyorm yorumları
Ben de de bulaştırarak başladı ufaktan. Bi de canım acayip turşu ve limon istiyor. Yiyorum bende. :) gribim henüz geçmedi . Kabızlık bi yandan ama idare ediyz şükür. Jel mi kulaniysnz kızlar. İdari rahat yapabiliyrmsnz ben artık rahat yapamıyorum. Arada ince kask ağrısı çok az hissediyorum. Ama eski ağrılar yok şükür

Ooo aşerme başlamış sende ben hep açım sadece sanki herşeyden yiyeyesim geliyor. Kabızlık bende de arada sıkıntı yapıyor sabahları yulaf ezmesi yiyorum sütle rahatlatıyor bağırsakları iyi geliyormuş yulaf lif den dolayı. Grip için de bol bol c vitamini al canım çabuk atlatırsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…