günaydınKızlar slm. Kusura bakmayın dün giremedim. Sonucu aldık şükür değeri katlanmış. Tekrara gerek yok dediler. Biz bugün ailelere sürpriz haberi vermek içn iki saatlik yola memlekete gidelim dedik. Akşam 7de çıktık Araba arıza yaptı çok yavaş bi şekilde 59 km gittigimz yoldan eve geri dönmek zorunda kaldık. Kızlar 7 de çıktık 12 de evimize yetişti k şükür. 5 saat yolda kaldım. Korku stres açlık bi taraftan bu arada ilk gebelik belirtimi de yaşamış oldum. Midem çık bulandı içim dışıma çıktı ne kotuymus inşallah böyle devam etmez. Buraya yetisincee karnımi doyurmak icin biyer bulduk sonra eve geldim ayagimin altına yastık koydum yattım inşallah bişey olmaz. Şimdi e uyuyamiorum acikmisim elma yedim şimdi bitane Bu arada bi de üstüne bi temiz grip oldum. Hapsir öksür çok kötüyüm kızlar. Bende durumlar böyle. Sizler nasılsın z
Sağol canım. Limonla bal yapayım kahvaltı sonrası. 29 unda kese görmeye gidcrz inşallah cnm. Seninki de çok şükür katlanmış maşallah Rabbim sorunsuz gebelik nasip etsingünaydın
Çok şükür cnm değerin katlanmış ya önemli olan o geçmiş olsun bu arada bal limonlu ılık su iç cnm inşallah hemencecik atlatirsin gözün aydın tekrar muayene günün belli oldu mu cnm
Amin cnm inşallah bizde inşallah 24 de gideceğiz cnmSağol canım. Limonla bal yapayım kahvaltı sonrası. 29 unda kese görmeye gidcrz inşallah cnm. Seninki de çok şükür katlanmış maşallah Rabbim sorunsuz gebelik nasip etsin
ayyy canim geçmiş olsun. yazmayınca merak ettim. peki memlekete gorebildik mi yani? yoksa yoldan geri mi dondun? değerin kac çıktı?Kızlar slm. Kusura bakmayın dün giremedim. Sonucu aldık şükür değeri katlanmış. Tekrara gerek yok dediler. Biz bugün ailelere sürpriz haberi vermek içn iki saatlik yola memlekete gidelim dedik. Akşam 7de çıktık Araba arıza yaptı çok yavaş bi şekilde 59 km gittigimz yoldan eve geri dönmek zorunda kaldık. Kızlar 7 de çıktık 12 de evimize yetişti k şükür. 5 saat yolda kaldım. Korku stres açlık bi taraftan bu arada ilk gebelik belirtimi de yaşamış oldum. Midem çık bulandı içim dışıma çıktı ne kotuymus inşallah böyle devam etmez. Buraya yetisincee karnımi doyurmak icin biyer bulduk sonra eve geldim ayagimin altına yastık koydum yattım inşallah bişey olmaz. Şimdi e uyuyamiorum acikmisim elma yedim şimdi bitane Bu arada bi de üstüne bi temiz grip oldum. Hapsir öksür çok kötüyüm kızlar. Bende durumlar böyle. Sizler nasılsın z
4 senelik evliyim hic olmadi gebelik.bir negatif asilamam var.ilk tup denemem 1 embriyo vardi zaten o transfer edilidi tuttu cok sukurPeki ne kadar sure snra hamile kaldınız
Daha önce boş kmyasal gebelik düşük yasadınızmı?
Kaçıncı tup bebek denemenızdi kaç embrıyo koyuşdu
İyi gidiyor keseyi gördük minik bi nokta daha. 10 güne de kalp atışına çağırdı doktor. Hep bi heycan korku bekleyiş sürüyorAmin inşallah Canım. Senin Nasıl gidiyor?
Seninde hayırlı olsun tatlım.bu arada senin nasıl gidiyor ve kaç bebis bekliyosunTebrikler maşallah yükselmiş çok iyi. Bende aynı şekilde geceleri kalkıyorum sabah erken kalkıyorum hemen acıkmalar başladı. Hakkımızda hayırlısı olsun.
Sağolasın canım, benim iyi şimdilik keseyi gördük tek transferim var ama değer biraz yüksek demişti doktor hayırlısı diyelim. Sabah bulantı oluyor hafif kasık ağrım oluyor şimdilik böyle senin nasıldı çiftmiydiSeninde hayırlı olsun tatlım.bu arada senin nasıl gidiyor ve kaç bebis bekliyosun
kaçıncı gün, kaçtı değerin canım?Sağolasın canım, benim iyi şimdilik keseyi gördük tek transferim var ama değer biraz yüksek demişti doktor hayırlısı diyelim. Sabah bulantı oluyor hafif kasık ağrım oluyor şimdilik böyle senin nasıldı çiftmiydi
Evet canım iki tane koydurmustuk hayırlısı.ben ilk hafta çok ağrım olmuştu ama artık şimdi iyiyim bütün belirtiler kalktı sanırım bebekler yerlerine alıştıSağolasın canım, benim iyi şimdilik keseyi gördük tek transferim var ama değer biraz yüksek demişti doktor hayırlısı diyelim. Sabah bulantı oluyor hafif kasık ağrım oluyor şimdilik böyle senin nasıldı çiftmiydi
Sağol canım yok gidmedik geri döndük bu taraf daha yakın olduğu için. 400kusur canım çok sukur. Senin değer de arttı mi insallahayyy canim geçmiş olsun. yazmayınca merak ettim. peki memlekete gorebildik mi yani? yoksa yoldan geri mi dondun? değerin kac çıktı?
Ay ne güzel hayırlısı bazıları geçiyor evet yavaş yavaş bulantı başladı benim sadeceEvet canım iki tane koydurmustuk hayırlısı.ben ilk hafta çok ağrım olmuştu ama artık şimdi iyiyim bütün belirtiler kalktı sanırım bebekler yerlerine alıştı
maşallah canim güzel artmış. ben 12 gun yaptim 300 idi. doktorum bidaha gerek yok 29 ağustosta ultrason için gel dedi. ama ben bugun dayanamadım sağlık ocağına gitmiştim orda verdim yine bugün 14 gun daha çıkmadı. senin değerler ve günler nasildi canim yazarmisin rica etsrmSağol canım yok gidmedik geri döndük bu taraf daha yakın olduğu için. 400kusur canım çok sukur. Senin değer de arttı mi insallah
Maşallah güzel artış var canım iki kattan fazla. Rahat ol. Ben de senin gibi ucuncuyu de yaptırdım dün. Grip olduğum için öksürük hapsirik korktum çok şükür gayet iyi arts.maşallah canim güzel artmış. ben 12 gun yaptim 300 idi. doktorum bidaha gerek yok 29 ağustosta ultrason için gel dedi. ama ben bugun dayanamadım sağlık ocağına gitmiştim orda verdim yine bugün 14 gun daha çıkmadı. senin değerler ve günler nasildi canim yazarmisin rica etsrm
Slm canlar nasilsinzzz kaç gündür hu telfn yüzünden okuyamiyorm yorumlarıAy ne güzel hayırlısı bazıları geçiyor evet yavaş yavaş bulantı başladı benim sadece
Ooo aşerme başlamış sende ben hep açım sadece sanki herşeyden yiyeyesim geliyor. Kabızlık bende de arada sıkıntı yapıyor sabahları yulaf ezmesi yiyorum sütle rahatlatıyor bağırsakları iyi geliyormuş yulaf lif den dolayı. Grip için de bol bol c vitamini al canım çabuk atlatırsın inşallahSlm canlar nasilsinzzz kaç gündür hu telfn yüzünden okuyamiyorm yorumları
Ben de de bulaştırarak başladı ufaktan. Bi de canım acayip turşu ve limon istiyor. Yiyorum bende. :) gribim henüz geçmedi . Kabızlık bi yandan ama idare ediyz şükür. Jel mi kulaniysnz kızlar. İdari rahat yapabiliyrmsnz ben artık rahat yapamıyorum. Arada ince kask ağrısı çok az hissediyorum. Ama eski ağrılar yok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?