- 21 Kasım 2014
- 1.743
- 1.626
- 78
Çabuk başladık canım ya daha çok erken aslında ama belki grip olduğum için eksi yiyesiyiyesim geliyor. Ballı süt içiyorum sabah gece bolca kivi limon yiyorumOoo aşerme başlamış sende ben hep açım sadece sanki herşeyden yiyeyesim geliyor. Kabızlık bende de arada sıkıntı yapıyor sabahları yulaf ezmesi yiyorum sütle rahatlatıyor bağırsakları iyi geliyormuş yulaf lif den dolayı. Grip için de bol bol c vitamini al canım çabuk atlatırsın inşallah
canim benim 10 gun 132, 12 gün 300, 14 gün 800 çıktı.Maşallah güzel artış var canım iki kattan fazla. Rahat ol. Ben de senin gibi ucuncuyu de yaptırdım dün. Grip olduğum için öksürük hapsirik korktum çok şükür gayet iyi arts.
Canım ben ilk testi erken yaptım biliosn
Transfer gününü saymazsak 8.gun 44 çıktı 11.gun test günüm 488 13.gun 900 küsür çıktı şükür maşallah canmm senin dün kaç çıktı peki
canım ben de progestan fitil, estroferm, corasprine devam ediyorum, opu dan beri kullanıyorum... keseyi görmeye gittiğimiz gün estroferm i bırakacakmışız, inşallah herşey yolunda giderse progestan a ilk üç ay devam edilecekmiş. ilaçları gerekli görmeseler kullandırmazlar canım, 2 iğne zor olur ama sabredeceğiz.Merhaba kızlar nasıl gidiyor..birde transferden sonra kullandığım ilaçları hala devam ediyorum.bu ilaçlar crinone jel.hibor kan sulandirici gobek ignesi.prolex iğne kalçadan ve estroid bel bandı...hele bu bel bandı mahvetti bellimi ya..sizin doktorlar ne kullandırıyor benim kullandiklarim bana fazla gibi geliyor
Maşallah canım çok iyicanim benim 10 gun 132, 12 gün 300, 14 gün 800 çıktı.
Sadece crino jel ve folik devam ediyorum canım. Ben grupla başım dertte mahvetti beni yapmadigim kalmadı ama duzelemoyorum. Kara Kış gribine düştüm çok kötü sen nasılsınMerhaba kızlar nasıl gidiyor..birde transferden sonra kullandığım ilaçları hala devam ediyorum.bu ilaçlar crinone jel.hibor kan sulandirici gobek ignesi.prolex iğne kalçadan ve estroid bel bandı...hele bu bel bandı mahvetti bellimi ya..sizin doktorlar ne kullandırıyor benim kullandiklarim bana fazla gibi geliyor
Günaydın canım yok yaa malesef çok kötüyüm gece öksürük krizinde n yatamiyo rm. Pazartesiden beri bu haldeyim napcami bilmiyorum. Bol bol dinlen dedi doktor. Gargara yapıyorm ballı süt kivi dut pekmezi çorba elma çayı herseyi deniyorz a yok bol su içiyorum. Ve yatıyorumyenibidunya gribin geçti mi canım?
nedenmiş canimTüpün neden tutmadığını öğrendik arkadaşlar
ben pkoluyum fakat adetimide olurum artık pko nun hangi türüyse.buna bağlı gizli seker.hasimato ve d vitamini eksikliği çıktı.pkodan muzdarip olan olmayan.transferden önce opudan sonra bence bunlara baktirsin.ona göre transfer olsunlar.diyettende nefret ederim. Kilo vermem lazım 100kg değilim ama.90 60 90 olunca belki hamile kalırım d vitaminimi ictim diğer ilaclarimi kullanacağım.doktor hamile kalıp dogurana kadar dedi.bilmiyorum bu hastalıklar varsa omur boyu kullanılmıyor mu bu ilaçlarnedenmiş canim
İyiyim canım teşekkürler, Yücel Karaman yaptı transferimi. Sen nasılsın?P pembe ucurtma canım nasılsın senin transferini kim yaptı
Ben de iyiyim canım aklıma takıldı bazen yucel karaman olmuyor ya hüsamettin bey yapıyorİyiyim canım teşekkürler, Yücel Karaman yaptı transferimi. Sen nasılsın?
Ben Hüsamettin bey ile başladım tedaviye ilk kontrolüm de onda olacak, hayırlısı inşallah senin için canımBen de iyiyim canım aklıma takıldı bazen yucel karaman olmuyor ya hüsamettin bey yapıyor
Cani m ne durumdasınİnslh guzel haberler alirsiniz.Bende op sonrasi cok sancim oluyor bazilarinda hafif geciyormus size pkodan oldugunu doktormu soyledi
Canim hastaneye gidiyorsun infertilite bolumune butun tetkiklerinle birlikte istenilen evraklar var goturuyosun sartlari tasiyosan seni kurula gunderiyolar ve rapor cikartiyolar kendileri tedaviye baslatiyolar ve 1 aylik cikiyo rapor o ay kullaniyosunTup bebek icin rapor alan arkadaşlar bilgi verebilir misiniz. Rapor icin nereye basvurcam 170 sgk ile görüştüm dediki sgk ya gitmemiz gerekliymis. Benim bildiğim eğitim araştırma hastanesinden kadın has
Dr veriyor uygun dur diye. Bide bu rapor nekadar sürede cikıyor bide ilaçlar için önce dr reçete mi yazacak. Yoksa daha sonrami recete
93 kilo pko vardı bende de.. 90 a indim ve ilk tüp bebek denememde hamile kaldım ama şimdi yine 93 kiloyumTüp. Bebekiçin zayıflayan var mi kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?