Canim surekli agrili gecicek diye bir sey yok baslarda bnmde kasiklarda fln agrilarim vardi ama artik kesildi gunlerimiz hemen hemen yakin bence artik agrilar yavas yavas kesilmesi lazim icini ferah tut ama cok bi anormallik hisediyorsan bi druna danisGunaydinn kızlar ya sanki birden ağrılarım kesildi çok korkuyorum sizde de var mi böyle bir durum..
Bende halsizlik icimden bisey yapasm gelmiyor sadce uzanaym diyorum bide huyszlukKızlar selamlar,
İstanbul'da fırtınalı, uğultulu bi güne uyandık :)
Bu aralar ruh haliniz nasıl kızlar? Ben kendimi biraz gergin hissediyorum. Hatta eşime arada huysuzluk yapıyorum falan. Sizde de var mı böyle bir durum? Hormonlardan mı acaba?
İnşallah öyledirrr..korkma canım herşey yolundadır belki hamileliğin rahat geçicektir öyle düşün olmadı dr a bir git için rahatlasın
Aa evet 1 gün var aramızda ya kalp durmasindan korkuyorum nedense içimde hep öyle bir korku var...Canim surekli agrili gecicek diye bir sey yok baslarda bnmde kasiklarda fln agrilarim vardi ama artik kesildi gunlerimiz hemen hemen yakin bence artik agrilar yavas yavas kesilmesi lazim icini ferah tut ama cok bi anormallik hisediyorsan bi druna danis
Amin canim benimde bobrek rahatsizligim var 32 yasindayim sezaryan bnmde dogumum mecburiyetten 37. Haftada oldu Allah yardimcimiz olsun kizlarrEvet evet benim 2. Bebegim nasipse aralik 14 de 1. Yasini dolduracak sizlerdeki agri lar bende de var dogumlarim sezeryan ve emziriyorum ve 38 yasindayim ve dogum kilolarimla mutluydum nasil olucak bilmiyorum tirsiyorum ama rabbim nasip etmisde oluyor hersey Ben de troid yetmezligi var ilac kullaniyordum ve kansizdim duzenli adet gormuyorum olmuyordu hicbirsey sandim ama oldu saglicakla kucaklamayi nasip etsin rabbim herkeze
Aynenn canm kesinlikle hormonlar hawada etkiliyorr bu psikoloji fenaa bisey herseyden etkileniyoruzzKızlar selamlar,
İstanbul'da fırtınalı, uğultulu bi güne uyandık :)
Bu aralar ruh haliniz nasıl kızlar? Ben kendimi biraz gergin hissediyorum. Hatta eşime arada huysuzluk yapıyorum falan. Sizde de var mı böyle bir durum? Hormonlardan mı acaba?
Aynen canm ya. Allah yardımcınız olsun. Şimdilik bende vitamin eksikliği görülmüyor canm. Ama yinede dediğin gibi emzirme ve gebelik bazen mahvediyor. Ama kizim emzirme yi birakicak diye de üzülüyorum. Çok güzel birşey çünkü. Allahtan bir tane daha geliyor o histen mahrum kalmicam .tabi kızımın bu kadar çabuk buyumus olmasi da zor geliyorçok iyi anlıyorum canım seni bir çoğu böyle maalesef bu erkeklerin halden anlamıyorlarbitkinliğin bence hem hamilelik hemde emzirdiğin için çünkü aynı sıkıntı bendede var bir yandan bebeğini bütümeye çalışıyor vücut bir yandan süt üretimi devam ediyor bide gün içinde yaptığımız koşuşturmacalar normal yanii benim belime vuruyor agrı bazende kalçama kalça agrısı 7.aydan sonra olmuştu benm ama bu sefer erken basladı bunlar vıtamın eksikliğnden sanırım kendimize bakabildiğimiz kadar iyi bakmaktan başka çare yok canım
Günaydın kızlar neden bu günler bu kadar yavaş geçiyor... şu günler geçsede bebeğimin kalp atışını duysammmm
Ay hadi hayırlısı olssuun.İnsallah güzel haberler alirsinKizlarr kalp atışını duymaya gidiyorum dua edin olur muuu
Hayirli haberlerle donersin insallahh canimKizlarr kalp atışını duymaya gidiyorum dua edin olur muuu
Ayni dusunceler bendede var cnm cok uzuluyorum haksizlik mi yaptim acaba diye ama cok sukur ki buyuduler meme artik karin doyurmak icin degil cerez gibi miniklere faydasi hala tartisilmaz tabiki sutun.Fakat nasiplerinde ne kadar warsa o kadar daha faydalanicaklar darisi tum hamilelere insallah emzirmek anlatilmaz yasanir olaylardan biri Allah hepimize bol sutler versin insallah dogacak bebeklerimizide emzirebilelim...Aynen canm ya. Allah yardımcınız olsun. Şimdilik bende vitamin eksikliği görülmüyor canm. Ama yinede dediğin gibi emzirme ve gebelik bazen mahvediyor. Ama kizim emzirme yi birakicak diye de üzülüyorum. Çok güzel birşey çünkü. Allahtan bir tane daha geliyor o histen mahrum kalmicam .tabi kızımın bu kadar çabuk buyumus olmasi da zor geliyor
Ewett asiri soguk ve ruzgar var canm ist icin saat 6 da uyari yapiyorlar tam is cikis saatimizz Allah disarda olanlarin yardimcisi olsunnSelam hava buzzhaberler çeşitli illerdeki kar yagislrindan bahsediyor
Amiinn canm. Rabbim hayırlısıyla bu zor süreçleri geçirmeyi nasip etsinAyni dusunceler bendede var cnm cok uzuluyorum haksizlik mi yaptim acaba diye ama cok sukur ki buyuduler meme artik karin doyurmak icin degil cerez gibi miniklere faydasi hala tartisilmaz tabiki sutun.Fakat nasiplerinde ne kadar warsa o kadar daha faydalanicaklar darisi tum hamilelere insallah emzirmek anlatilmaz yasanir olaylardan biri Allah hepimize bol sutler versin insallah dogacak bebeklerimizide emzirebilelim...
Yorucu... aşırı bitkinlik harici bir belirtin yok. Tabi sürekli usume hariç. Kasigimin resmen sağ tarafına yerleştiğini hissediyorum. Başka bir ağrı mi bilmem ama öğleden sonra ağrım başlıyor. Yatana kadar beni benden alıyor. Allah sağlıkla günlerimizi tamamlatsinEvet kızlar gebeliginiz nasil gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?