2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
InsaAllah bi problem cikmaz canim bakalim yarin ne diyecek doktor.Eşim qoturup qetiriyo saqolsun yoksa qidemem ya qit qel 4 otobus oluyo bana bu halde bu sicakta uqrasamam hic :)
Sen hangi hastaneye gidiyorsun ki cnn. Bende etimesguttayim. hastane 10 dk herhalde eşim götürüyor tabi ama.Dr dan tel no isteyebilirsen bence daha iyi olur. Gitmen gereken durum olursa soylersin. İlaç takviyeleri içinde konuşabilirsiniz. Ben öyle yapıyorum.

gunaydin herkese. yine bogazim aciyor gecmedi gitti ya.

Korkutuyo ama bu minikler bizi simdiden canim ya bazen dusunuyorum acaba hiccc bole kafaya takmadan gazmsiz qecirenler varmidir şu 9 ayi yada biz biraz pimpirikli anneyiz sanirim

ben varim da ona gamsizlik demeyelim bence :)) anormal bir durum yoksa, olmasi gereken seyler oluyor ise kafaya takacak bir şey yok. ozellikle de doktorun onemli degil diyorsa. bilmem anlatabildim mi kasilma da olacak, akinti da olacak, agri da olacak, yanma da olacak zirt da pirt da olacak. hamileligin genel seyri bu yapicak bisey yok :) kendi adima, doktorum karsilasabilecegim durumlar hakkinda yeterince iyi bilgilendirdigi icin normal deyip geciyorum :) son kontrolde dogum nasil baslar, hangi durum riskli, o anda nr yapmaliyim, sancilari nasil takip edicem vs bunlari anlatti. dun aksam mesela doktorumun da sizin de tarif ettiginiz gibi karin bolgesinde toplanma gibi bisey hissettim. 5 dk surdu surmedi gecti. demekki doktorun soyledigi kasilma boyle oluyomus dedim tv izlemeye devam ettim simdi ben onu kafaya taksam ne isime yarayacak he soyle bana evhamli

Diş ipi ve çalkalama suyu da kullanmayı dene canım. Belki işe yarar. Çok geçmiş olsun.

Ben de varım, doktora gidince çok soru soruyorum, iki muayene arasında olan her şeyi not alıp normal mi değil mi nasıl olursa normal olmaz hepsini öğreniyorum. Önümüzdeki ay içinde hangi hareketleri bekleyebilirim ne olursa korkmalıyım falan hepsini soruyorum. Sonra ay içinde olunca da panik olmuyorum. Bir tek bebeğin hareket edebileceği haftaları söylediğinde benim kız sınıra kadar bekledi hareket etmek için onda panik oldum, onda da sonra sakinleştirdi daha erken şimdilik hafiftir hareketleri hissetmezsin diye, ben de rahatladım. Galiba biraz relax bir insanım, hamileliğim de çok sorun çıkartmadığı için için Allah'a şükür, bozulmadı bu rahat halim.

Senin bu boğaz ağrısı bela oldu, bir an önce kurtulsan artık yazık sana da ya. Çok geçmiş olsun.

masallah masallah :)

Merhaba ,

bebeginin iyi olmasına cok sevindim... Kontrol amaclı cagırmıstır bence,bni de plasenta previa dan dolayı kontrol amaclı cagırmıstı. ama stres yapma kendine hemen cnm

aynen ben de cok sorun yasamadim aman nazar degmesin :))

yani en guzelini yapiyorsun. benimki de daha ben sormadan anlatiyor. ben kafamda sorularla gittiysem de hepsi cevaplanmis oluyor anlatirken ve sormama gerek kalmiyor. benim doktor da diyordur ne rahat kadin hic bisey sormuyor
biraz rahat olmak lazim bence zaten. baska turlu zehir olur 9 ay sanki :)

sagol canim. aynen o bogaz agrisina napicam bilmiyorum. gecmisti ne guzel. ya da ben gectigini zannettim :)) 3 sabahtir yutkunurken aciyor yine. bikac gune duzelmez ya da kotulesirse yine gidicem doktora.

Son düzenleme:
Günaydın kızlar, sizler bayb shower yada fotoğraf çekimi yapacak misiniz?
Hayır ben yapmayacağım. Zaten baby shower anneye çevresindekiler tarafından hazırlanan bir şey, bu işlerle ilgilenen arkadaşıma da söyledim benim hoşuma gitmiyor diye hiç bulaşmaz muhtemelen. Doğum fotoğrafı da çektirmem ama profesyonel fotoğraf makinesi olan aile üyelerime tembih edeceğim onlar çekerler birkaç poz. Onun dışında ben yapmayacağım. Zaten bu tarz fotoğraflar ve etkinlikler sosyal medyada paylaşmak için daha çok, ben de kullanmadığım için gerek kalmıyor. Hatıra olarak tabi ki fotoğraf çektiririm ama özel olarak bir şey düşünmüyorum.

günaydın,ben hastanenin fotoğrafçısı ile anlaşmıştım ilk hamileliğimde, yine aynı şekilde yapıcam, dış çekim olmuyor hastanede doğum öncesi doğum anı ve doğum sonrası fotoğraflar ve video içeriyor, baby shower yapmıyorum

kizlar merhaba
ya cok muallakta bir soru sorcam

kizimda hatirlamiyorum tam haftasindami gitmiştim izin almaya... tam 32 +0 olduktan sonrami izin veriyorlar yoksa 31+ 2 yada 31+ 3 gibi o hafta icinde gitsek yine izin verirler mi acaba

ben düşünmüyorum baby shower canım. o etkinliğe harcayacağım paraya gider eksiklerimi tamamlarım enerjimi ve hediyeliklerimi de mevlüte saklarım diye düşünüyorum. bana saçma geliyo bilmiyorum. bizim kültürümüzle uyuşan bişey değil biz annemize bile bebeğime şunu al diyemeyecek kadar gurulu insanlarız. bu yapıyı bozmayalım bence. kim ne hediye getirirse getirsin. getirmeyenin canı sağolsun.. biz yine kendi yağımızda kavrulalım diyorum :) mevlüt yapmıcak olsak neyse ama şimdi o sonra mevlüt yorar insanı hem.
foto çekimine gelince onu da düşünmüyorum. ben kendim çekiliyorum istersem çıkartır albüm yaparım. alt tarafı çocuk doğuruyoruz bu kadar abartmaya gerek var mı bilmiyorum. resmen bu ritüellere özenip çocuk yapıyo galiba millet. herkes hamile sanki çevremde :) ben pek moda diye yapılan şeylere pek karşıyım. bundan 2 3 sene önce böyle bi çekim yoktu. galiba 2 3 sene sonra yapmayanı dövücekler. hep kapitalizmin oyunu bunlar diyomuşum :) tüketim çılgınlığı :) heves eden yapsın onlara lafım yok ama olması gerekn kalıbına sokulmasına çok karşıyım bunların. ne geri kafalıymışım arkadaş yazarken farkettim :):)

kizlar merhaba
ya cok muallakta bir soru sorcam

kizimda hatirlamiyorum tam haftasindami gitmiştim izin almaya... tam 32 +0 olduktan sonrami izin veriyorlar yoksa 31+ 2 yada 31+ 3 gibi o hafta icinde gitsek yine izin verirler mi acaba
32+0 da diyor herkes, bende net hatırlamıyorum, ama muhasebeciniz ile ya da doktorunuzla görüşürseniz( sık verdikleri için raporu) en güzel tarihi onlar vericektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…