2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Benimki de öyle cnm ya,,, bi bakıyosun biçim değiştiriyo, o kadar güçlü; bi bakıyosun bi iki hıçkırık bi iki tepikten ibaret :) hiiiç evhamlanma,, hepsi aynı veletlerin :)
Korkutuyo ama bu minikler bizi simdiden canim ya bazen dusunuyorum acaba hiccc bole kafaya takmadan gazmsiz qecirenler varmidir şu 9 ayi yada biz biraz pimpirikli anneyiz sanirim

Canim yiyorum.ya hareketlerde problem yok hani herqun ayni olmasini beklemiyorum zatende suan bu kesedeki su durumu canimi skyo bi problem kacak olmasin diye dua ediyorum.Etimesquttayim canim ben
Olmasın inşallah canım içini ferah tutmaya çalış stres yapma
haber et yarın
bi takım sıkıntılar çekiyoruz gebelikte kimisinde kusma kimisinde ağrı eksik olmuyor öyle düşün
evet canım baya uzakmış hastane sana nasıl gidiyorsun otobüs mü araba mı?

Ayaklar yukari donunce reflu yanma basliyor yediklerine dikkat etmen lazım. 31. Haftada dr unuz sakinca gormuyorsa tabiki seyahat yapabilirsiniz

InsaAllah bi problem cikmaz canim bakalim yarin ne diyecek doktor.Eşim qoturup qetiriyo saqolsun yoksa qidemem ya qit qel 4 otobus oluyo bana bu halde bu sicakta uqrasamam hic :)

Beklemeden giderseniz iyi olur. Enazindan iciniz rahat eder bir durum varsa da mudahale edilir

Ben en basindan beri 15 gunde 1 defa gidiyorum cnm. Hatta bu hafta sali gunu gittim 17 gun aralik oldu cumartesi dr um aradi hayirdir gelmedin nasilsin diye :) sanirim 34 den sonra haftada bir e dusecek

peki bu cm ler kendiliginden artabilir mi?
yoksa bi kere dusunce hep ayni cm lerde mi devam eder?

peki bu cm ler kendiliginden artabilir mi?
yoksa bi kere dusunce hep ayni cm lerde mi devam eder?
Cm artmaz cnm sadece istirahatle sabit kalabilir. Zaten doguma kadar bu kisalir muhakkak 1 in altina dusunce de dogum olur mesela 37 haftalik normal bir gebede olcu 1.5 cm civarina gelmis olur kisala kisala gider önemli olan bu olcunun gereginden once kisalacagi noktadan fazlasina kadar dusmesi mesela senin suan 35 mm gayet iyi ama onumuzdeki hafta birden 25 mm e duserse bu durumda hizla kisaliyor anlamina gelir ve muhtemelen pesser halkasi takilir.

Benimde dönmüş dedi dr ama yarın kafası yanda da olabilir yeri geniş dedi bayağı yer değişecekler sanırım Doğuma kadar
Canim simdi söyle biliyorum bazi bebekler ( yuzde 20 kadari) 33 e kadar bir kac kere donebiliyormus asagiya yukariya... ama buyuk ihtimal boyle kalirlar diye dusunuyorum cünku artik hizla kilo aliyorlar ve yerleri daraldi...

Canim simdi söyle biliyorum bazi bebekler ( yuzde 20 kadari) 33 e kadar bir kac kere donebiliyormus asagiya yukariya... ama buyuk ihtimal boyle kalirlar diye dusunuyorum cünku artik hizla kilo aliyorlar ve yerleri daraldi...
Hmm anladım canım değişse bile tekrar bu pozisyona gelebilirler

Aa doktor bizi standarda sokmaya çalışıyo hiç takma öyle bişeyler derse. :) diyorum Ya oğlum da 30+4 de 1774 müş sonra 40 haftalık 3450 doğdu. Sıkıntı Yok bence gayet ideal.

Slm kizlar nasilsiniz Su saat oldu uyku uyuyamiyorum cunku sirt agrim yatinca oluyor do erken zorlaniyorum:)
1 haftadir vajinamda baski hissediyordum hatta oglum vajinama vuruyordu. Cok korktum acilmamda Yok bebek gayet saglikli dedi. Yurumemiz zorlasacak dedi:) artik.
O Iyi olsunda ..
Ben artik yatmaya calisayim delirecem yoksa uyku var pozisyon bulamiyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…