Saol cnm peki bu sekerin cocuga ne gibi zararlari oluyor bilgn vrmiCanım çok aşırı yüksek değil sınır zaten 140 bence diyetle kontrol altına alırsın içini ferah tut ve gelişmeleri bizimle paylaş lütfen
Bence git sabah erkenden, ihmal etme. Değilse bile -ki inşallah değildir, için rahat eder.Kizlar yaaa qecen qun doktor bana suyun sinirda deyince bole akinti tarzi bisye hissediyomusun dedi hani akinti deilde bole sivi qibi falan demekki sizinti olduqundan supelendi bende hayir dedim ama dunden beri bole aniden sanki akinti deilde sivi qibi bisey qeliyo su qibi Allah korusun kesede problemmi ciktiki yarin bi qitsemmi acaba
Yine de hamile insan hassas oluyor, bence düşünmeli ve en azından "bak bizim ufaklık hasta ben gelmeni isterim ama için rahat etmeyecekse iyileştikten sonra ağırlarım sizi" diyebilir. Yani düşündüğünü belli eder, çocuğu sırnaşınca "gel bak yenge hamile, bebeği de hasta olmasın" der, iyi niyetli hareketlerde bulunursa zaten kimse kötü bir şey demez. Ama bile bile hamile kadının yanına hasta çocuğu bırakıp bir de hiç ilgilenmiyorsa bence eleştirilmek hakkı. Benim geçen seneden beri görüşemediğim yakın arkadaşım geçen hafta bulunduğum şehre geldi, plan yaptık görüşecektik. Grip olmuş, aradı ya seni özledim ama hastalık bulaştırma riskini almayalım bir sonraki sefer görüşürüz dedi. Arkadaşımı belki 1 sene daha göremeyeceğim ama o dediğiyle ve düşünmesiyle görmüş kadar oldum, içimi ısıttı. İnsanların biraz düşünceli olması lazım yani bence, ben anlayışlı biriyimdir genellikle kimsenin yaptığını kafaya takmam, kırıcı bir hareket bile olsa belki kötü düşünmemiştir der umursamam ama böyle hassaslık gerektiren durumlarda gerekeni yapmıyorlarsa insanlara aşırı sinirleniyorum.Canm yanlış anlamazsan bu kadar sinir olma derim. Evet senin hamile olduğunu bile bile hasta çocuğunu uyarmamasi doğru olmamış ama iftara davet edip belki seni bugün yemek yapma derdinden kurtarmak istemiştir. Ve kalabalık ailelerde illa hasta çocuk oluyor. Bizde kalabalık yaşadık biri olmazsa öteki mutlaka oluyor. Çocuk bunlar ondan ona geçerken çok çocuklu aileler genelde tüm kişi hasta çocukla geçiriyorlar.olacağın önüne gecilmez. Ben hasta komsuma kendim bile isteye yardıma gittim. Hiç de aklıma gelmedi ya hasta olursam diye. Allaha şükür de olmadım. Ama yakın temas kurmamak, aynı tabaktan yememek ,odanın sıkça havalandirilmasi sağlandığında çok da sorun olmaz diye düşünüyorum. Her bünye farklı tabi. Umarım kirilmazsin. Gorumcen iyi niyetle davet etmistir.
Bende insallah dönmüştür diye dua ediyorum canm. Umarım ondan dir. Bunları hep biliyorum ilacsiz geçmiyor eziyet oluyor ama iste ne kadar dayansam kar. Ama sanırım yarın alacağım.
Saol nmCnm benim ilk saatte 150 ikinci de 130 cikti dr normal dedi senin ilk saatinin ikinciden dusuk olmasinda bir sikinti gormus olabilir belki... degerlerin cok yuksek degil
Tmm cnm karsilastrrmYok yani kendi sonuçlarını karşılaştırdin mi normal değerlerle
Tamam canım ederim yarın yazarim
Evet cnm yediklerine dikkat et dedi bnm ailemde seker var cnm annemde faln ondanda olabilir dediBenim seker testimde ilki de ikincisi de yüksek çıktı maalesef. Doktor beni endokrinoloji bölümüne gönderdi. İkiz ve tup bebek olması nedeniyle genellikle karşılaştığımız bir şey dedi ve diyet verdi birde seker ölçüm cihazı. Her gün üç öğün öncesi ve sonrası ölçüm yapıyorum. Sürekli aç halde gibiyim şekerli her şey bütün hamur işleri pirinç patates havuç vs vs bi sürü şey yasakama şükür şimdilik ölçümlerim iyi gidiyor eğer düşmezse insülin vurulmak zorundasın dedi doktor.
Sizin değerleriniz o kadar yüksek değil benim daha yüksekti diyetle kesin halledersiniz moral bozmayın.
Şu internet ah şu internet bildiğin bilgi karmaşası aslında hakikaten ya.. bazen bilgi sahibi olucak derken bildiğin cehalet de erdemmis moduna giriyor insan internet yüzunden
Sen duzenli progestan kullaniyor musunBugun 6.qun kasiklarimdaki aqri hiccc qecmedi takmayim diyorum ama bukadarida normal deil qibi
bebek ne zaman dönüyor acaba?Bende insallah dönmüştür diye dua ediyorum canm. Umarım ondan dir. Bunları hep biliyorum ilacsiz geçmiyor eziyet oluyor ama iste ne kadar dayansam kar. Ama sanırım yarın alacağım.
Daha erken panik yapma benimki 30. Haftada döndü muhtemelen 31. Haftadaki kontrolde gordukBende insallah dönmüştür diye dua ediyorum canm. Umarım ondan dir. Bunları hep biliyorum ilacsiz geçmiyor eziyet oluyor ama iste ne kadar dayansam kar. Ama sanırım yarın alacağım.
Yok canim doktor onermedigi icin hic kullanmadim ben onuSen duzenli progestan kullaniyor musun
35 e kadar yolu var ama 33 e kadar donerse daha iyiymis kanala dogum zamani daha kolay iniyormuş... normal dogum dusunuyorsan cnm.bebek ne zaman dönüyor acaba?
Ya bu bebislerin qunu qunune uymuyo qaliba 3 qundur nasil hareketliydi buqun tık yok esimde bikac qun ewde olmicak hastane uzak yakin olsa qittiydim simdiyeyapma boyle cocuqummmm ben evhamli bi anneyim bak
Kızlar sinir oldum yine,, görümceme iftara geldik çocukları hasta yine grip hepsi daha önce de hastaydılar bize gelmişlerdi çocuklar dibimden ayrılmıyor hamileyim de ilaç kullanamıyorum bana yaklaşma dedim çocuk anlamıyor tabi annesinin yanında dedim annesi de hiç oralı olması kendisi de hiç dikkat etmediği için, yine aynısı oldu çocuk dibimde sürekli bişey demek de olmuyor ne yapsam bilemedşm
Progestan korkulacak birsey degil ki ben sana evvelinden al kullan dedim hatirlarsan... yan etkisi fln yok tamamen hamileler icin progesteron takviyesi... onu kullansan ne boyle agrin olur ne de endisen... rahim agzini da kuvvetlendiriyor erken dogum riskini azaltiyor. En azindan 100 luk olandan sabah ve aksam kullanmalisin bence. Cunku surekli agri ve sizidan bahsediyorsun ve bence vucudunun bu takviyeye ihtiyaci var. Yarin dr una gidince recete ettir benceYok canim doktor onermedigi icin hic kullanmadim ben onukafama qore kullaniyim mi ? Yani kasik aqrisi hamilelikte tamam normal ama beni aqlatacak derecede olmasi normal deil bence sabah aksam hic qecmeyen bi aqri bir hafta olacak
normal düşünüyorum kısmetse35 e kadar yolu var ama 33 e kadar donerse daha iyiymis kanala dogum zamani daha kolay iniyormuş... normal dogum dusunuyorsan cnm.
O kadar iyi anlıyorum ki hepimizin başında aynı şey galiba. Ya kızıyorum sonra niye kızdım ki çocuk melek gibi diyorum. Onlarda az değiller ama çok iyi kullanıyorlar yani. Bakalım sağ selamet geçseydi bu günler. Bizimki de herşeyi benden istiyor babanla oyna diyorum hayır diyor. Of ki ne of
canım çikolata ye hemen bebek hareketlenirBugun 6.qun kasiklarimdaki aqri hiccc qecmedi takmayim diyorum ama bukadarida normal deil qibi
ya bu hıçkırığı nasıl anlıyoruzBenimki de öyle cnm ya,,, bi bakıyosun biçim değiştiriyo, o kadar güçlü; bi bakıyosun bi iki hıçkırık bi iki tepikten ibaret :) hiiiç evhamlanma,, hepsi aynı veletlerin :)
Yarin tekrar isticem doktordan vermezse ben alip icicem yeter artik ya inanirmisin hamile kaldiqim qunden beri bu adet aqrisi sancisi bi qitmedi benden normal diyo herkes ama ben rahatsiz oluyorum oturdum aqladim qene bisey olacak diye en iyisi kullaniyim ne aqrim olsun ne suphemProgestan korkulacak birsey degil ki ben sana evvelinden al kullan dedim hatirlarsan... yan etkisi fln yok tamamen hamileler icin progesteron takviyesi... onu kullansan ne boyle agrin olur ne de endisen... rahim agzini da kuvvetlendiriyor erken dogum riskini azaltiyor. En azindan 100 luk olandan sabah ve aksam kullanmalisin bence. Cunku surekli agri ve sizidan bahsediyorsun ve bence vucudunun bu takviyeye ihtiyaci var. Yarin dr una gidince recete ettir bence
Canim yiyorum.ya hareketlerde problem yok hani herqun ayni olmasini beklemiyorum zatende suan bu kesedeki su durumu canimi skyo bi problem kacak olmasin diye dua ediyorum.Etimesquttayim canim bencanım çikolata ye hemen bebek hareketlenir
şekere de yönlendirmiş olmayım ama benmki öyle çoğu bebekte tatlı yedikten bi kaç dakka sonra hareketleniyor
senin semt neresiydi hastane uzak demişsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?