2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Bence git sabah erkenden, ihmal etme. Değilse bile -ki inşallah değildir, için rahat eder.

Yine de hamile insan hassas oluyor, bence düşünmeli ve en azından "bak bizim ufaklık hasta ben gelmeni isterim ama için rahat etmeyecekse iyileştikten sonra ağırlarım sizi" diyebilir. Yani düşündüğünü belli eder, çocuğu sırnaşınca "gel bak yenge hamile, bebeği de hasta olmasın" der, iyi niyetli hareketlerde bulunursa zaten kimse kötü bir şey demez. Ama bile bile hamile kadının yanına hasta çocuğu bırakıp bir de hiç ilgilenmiyorsa bence eleştirilmek hakkı. Benim geçen seneden beri görüşemediğim yakın arkadaşım geçen hafta bulunduğum şehre geldi, plan yaptık görüşecektik. Grip olmuş, aradı ya seni özledim ama hastalık bulaştırma riskini almayalım bir sonraki sefer görüşürüz dedi. Arkadaşımı belki 1 sene daha göremeyeceğim ama o dediğiyle ve düşünmesiyle görmüş kadar oldum, içimi ısıttı. İnsanların biraz düşünceli olması lazım yani bence, ben anlayışlı biriyimdir genellikle kimsenin yaptığını kafaya takmam, kırıcı bir hareket bile olsa belki kötü düşünmemiştir der umursamam ama böyle hassaslık gerektiren durumlarda gerekeni yapmıyorlarsa insanlara aşırı sinirleniyorum.

Bende insallah dönmüştür diye dua ediyorum canm. Umarım ondan dir. Bunları hep biliyorum ilacsiz geçmiyor eziyet oluyor ama iste ne kadar dayansam kar. Ama sanırım yarın alacağım.

Doktor bana miden yandığında içme, 1 hafta düzenli olarak sabah akşam iç Gaviscon'u, tedavi olsun miden, sonra tekrar olursa yandığı zaman içersin dedi. Bu aralar çok yanmıyor diye şimdi başlamayacağım ama midem yandığı zaman dediği gibi içeceğim. Aslında mümkün olduğunca kaçınıyorum ilaç içmekten ama daha kötü olmasındansa tavsiyesine uyacağım. Benim doktorum böyle tavsiye etti, aklında bulunsun diye söyleyeyim dedim.

Evet cnm yediklerine dikkat et dedi bnm ailemde seker var cnm annemde faln ondanda olabilir dedi

Şu internet ah şu internet bildiğin bilgi karmaşası aslında hakikaten ya.. bazen bilgi sahibi olucak derken bildiğin cehalet de erdemmis moduna giriyor insan internet yüzunden

Aynen,, çok fazla bakmıyorum ben burası dışında.. burada yaşanmışlıklardan bahsediyoruz, doğrudan tecrübeye dayalı şeyler sonuçta... ama onun dışında artık ortalıktaki uğultu gibi kimden çıktığı bilinmeyen ve birbirine girmiş sesler kalabalığı gibi geliyo bana diğer siteler :)

Bende insallah dönmüştür diye dua ediyorum canm. Umarım ondan dir. Bunları hep biliyorum ilacsiz geçmiyor eziyet oluyor ama iste ne kadar dayansam kar. Ama sanırım yarın alacağım.
Daha erken panik yapma benimki 30. Haftada döndü muhtemelen 31. Haftadaki kontrolde gorduk

Sen duzenli progestan kullaniyor musun
Yok canim doktor onermedigi icin hic kullanmadim ben onu kafama qore kullaniyim mi ? Yani kasik aqrisi hamilelikte tamam normal ama beni aqlatacak derecede olmasi normal deil bence sabah aksam hic qecmeyen bi aqri bir hafta olacak

Ya bu bebislerin qunu qunune uymuyo qaliba 3 qundur nasil hareketliydi buqun tık yok esimde bikac qun ewde olmicak hastane uzak yakin olsa qittiydim simdiye yapma boyle cocuqummmm ben evhamli bi anneyim bak

Benimki de öyle cnm ya,,, bi bakıyosun biçim değiştiriyo, o kadar güçlü; bi bakıyosun bi iki hıçkırık bi iki tepikten ibaret :) hiiiç evhamlanma,, hepsi aynı veletlerin :)

İşte aymazlıkta gelinen son nokta,,, niye bi türlü tükenmiyo şu cins acaba? Kırk kere ima et söyle ki bebek doğduktan sonra da aynı haltı yemesinler. İnsan uyarır çocuk hasta başka gün gelin der, yahut sen gelmezsen alınmam falan der...

Yok canim doktor onermedigi icin hic kullanmadim ben onu kafama qore kullaniyim mi ? Yani kasik aqrisi hamilelikte tamam normal ama beni aqlatacak derecede olmasi normal deil bence sabah aksam hic qecmeyen bi aqri bir hafta olacak
Progestan korkulacak birsey degil ki ben sana evvelinden al kullan dedim hatirlarsan... yan etkisi fln yok tamamen hamileler icin progesteron takviyesi... onu kullansan ne boyle agrin olur ne de endisen... rahim agzini da kuvvetlendiriyor erken dogum riskini azaltiyor. En azindan 100 luk olandan sabah ve aksam kullanmalisin bence. Cunku surekli agri ve sizidan bahsediyorsun ve bence vucudunun bu takviyeye ihtiyaci var. Yarin dr una gidince recete ettir bence

35 e kadar yolu var ama 33 e kadar donerse daha iyiymis kanala dogum zamani daha kolay iniyormuş... normal dogum dusunuyorsan cnm.
normal düşünüyorum kısmetse
yukarıda yorumu okudumda sanırım bebek döndü diye mide rahatsızlığı mı başlamış arkadaşın öyle anladım??
bir de arch sen baya araştırıyorsun
benm seyahat etme durumum varda bayramda 7-8 saat yolculuk kendi arabamızla 31. haftada falan olacağım acaba sakıncalı mı?
geçen ay doktor izin verdi 16-28 hafta arası seyahat için ideal zamanlarmış okuduğuma göre. tabi öbür aya noluruz bilemiyoruz ama bi sorayım merak

Benimki de çok değişti karnım büyüdükçe,, doğal tepkiler demek ki bunlar... bugün yeni ablası geldi, onunlayken iyiydi ama gider gitmez başladı yine bacaklarıma yapışmaya.. bi ara aynen seninki gibi babasını istemedi annem gelsin diye sızlandı falan.. "anne bana ait" vurgusu mu yapmaya çalışıyor acaba diyorum.. biz atlatmıştık bu aşırı bağımlılık durumunu çünkü... son bir iki ayda zirve yaptı yine

Bugun 6.qun kasiklarimdaki aqri hiccc qecmedi takmayim diyorum ama bukadarida normal deil qibi
canım çikolata ye hemen bebek hareketlenir
şekere de yönlendirmiş olmayım ama benmki öyle çoğu bebekte tatlı yedikten bi kaç dakka sonra hareketleniyor
senin semt neresiydi hastane uzak demişsin

Benimki de öyle cnm ya,,, bi bakıyosun biçim değiştiriyo, o kadar güçlü; bi bakıyosun bi iki hıçkırık bi iki tepikten ibaret :) hiiiç evhamlanma,, hepsi aynı veletlerin :)
ya bu hıçkırığı nasıl anlıyoruz
benmkinin tekmelerini ayırt ediyorum
ama böyle bazen pıt pıt pıt diye bir şey atıyor kalp mi o hıçkırık mı çözemedim
tekme değil tekmesi sert maaşallah

Yarin tekrar isticem doktordan vermezse ben alip icicem yeter artik ya inanirmisin hamile kaldiqim qunden beri bu adet aqrisi sancisi bi qitmedi benden normal diyo herkes ama ben rahatsiz oluyorum oturdum aqladim qene bisey olacak diye en iyisi kullaniyim ne aqrim olsun ne suphem suan aqriyida unuttumda insaAllah kesede problem yoktur bi baktirim en son 10 cm di insaAllah azalma yoktur.

canım çikolata ye hemen bebek hareketlenir
şekere de yönlendirmiş olmayım ama benmki öyle çoğu bebekte tatlı yedikten bi kaç dakka sonra hareketleniyor
senin semt neresiydi hastane uzak demişsin
Canim yiyorum.ya hareketlerde problem yok hani herqun ayni olmasini beklemiyorum zatende suan bu kesedeki su durumu canimi skyo bi problem kacak olmasin diye dua ediyorum.Etimesquttayim canim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…