2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Kızlar baby shower konusunu daha once konusmustuk zaten bu sey gebenin kendi yaptigi birsey degildir. Anne adayinin arkadaslari supriz olarak yapar :)

fotoğraf çekimi derken şimdilerde giyinip süslenip hamile çekimi yapılıyor. sanırım ondan bahsediyo arkadaş. bu bana biraz abes geliyo fakat hastanenin doğum fotoğrafçısı varsa pakete dahil etmeni öneririrm. albüm şeklinde elinde o ilk anların olması gerçeketen çok güzel oluyor. oğlumda 150tl gibi bi farkla albüm almıştım. doğuma girmediler ama boyunu kilosunu ölçerken, ilk ağladığında vs çekmişler. ertesi gün odada bizimle de bir iki poz çektiler. ben o kadar önemsemediğim için giyinip süslenip makyaj vs yapmadım. o harap uykusuz halimle pijamalarımla çekilmiştim.. surat şimşiş :) eşimin oğlumu tutarkenki heyecanı korkusu vs.. mükemmel bi albüm olmuş. böyle doğal olması bence çok daha güzel oldu. doğuma makyajlı girmedim ertesi günde makyaj yapıcak halim yoktu nihayetinde. canımla uğraşıyodum :):) o anki doğallığımzı tümüyle gösteren çok güzel bi albümü var oğlumun sürekli açıp bakıyoruz Allahım inanamıyorum el kadarmışsın diyorum oğluma. yine çok da özenmemekle beraber aynı albümü yaptırmayı düşünüyorum nasipse. doktorumda telefon verince doğum sırasında çekim yapıyomuş bir iki poz da ondan isticem. ben de merak ediyorum o an nasıl göründüğümü :) annem sancı odasında çekmiş bir iki poz şu an bakmak istemiyorum. bi de doğumu göreyimm bakayım :)onu da eşim için istyorum neler çektiğimi görsün saygı duysun bana :):) yerini bilsin çocuklarım konusunda :)

Ben sebamed ile başlamıştım kızımda atopik dermatit olunca kendi araştırmalarım la mustela saç ve vücut sampuanina geçtim hem saça hem vücuda kullandım lig kullanmiyoruz hala elimle yikiyorum. Banyo sonrası yine mustela atopik ciltler için nemlendirici kullanıyorum. AlerjAlerji profesörü ne gittik o da ya mustela ya da bioderma şampuan ve krem dedi mustela ile devam ediyoruz. Deterjan için de sıvı oluşması önemli demişti ben bingöl çocuklar için olanı kullandım şimdi bizimkilerde yikiyorum 4 yaşında kızım

kizlar merhaba
ya cok muallakta bir soru sorcam

kizimda hatirlamiyorum tam haftasindami gitmiştim izin almaya... tam 32 +0 olduktan sonrami izin veriyorlar yoksa 31+ 2 yada 31+ 3 gibi o hafta icinde gitsek yine izin verirler mi acaba
arkadaşım 2 ay önce 30+6 da gitti. vermedi daha doğrusu veremiyorlarmış. Allahtan 1 2 gün sonra benim muayenem vardı da ben almıştım onun çalışabilirini. yoksa tekrar gitmesi gerekiyordu. öncesinde kesinlikle vermiyoruz ama 1 2 gün geçince geriye dönük veririm demişti doktor.

Canım geçmiş olsun umarım şekerin her zaman iyi değerlerde olur üzmez senç pekş yaptığın diyet ikiz bebek beslenmesine mi uyarlanmış acaba tica etsem diyet listeni ve yasakları paylaşırmısın

Teşekkür ederim canım. Aslında bir listeden ziyade doktorun söyledikleri üzerinden devam ediyoruz. Doktor isterseniz bir diyetisyene gidebilirsiniz ama çok gerekli değil yapılacaklar belli dedi. Öncelikle üç ana öğün üç ara öğün çok önemli kesinlikle ara öğün atlamayacaksin dedi. Sabah dokuzda kahvaltını etmiş olacaksın öğlen birde öğle yemeği yiyeceksin akşam da en geç 19 da yemiş olacaksın dedi. Sabah kahvaltıda reçel pekmez bal kaymak bunların hepsi yasak. Poğaça simit börek tatlı bütün her şey havuç patates pirinc bunlar da yasak. Öğlen sebze yiyorsam eğer akşam da proteinli bir gıda almaya çalışıyorum. Meyvelerden de az şekerli olanları yiyeceksin ben her gün bir muz yiyordum bebeklere kilo ve magnezyum takviyesi için her gün bir muz çok fazla. Muz çok şekerli yarım muz yiyeceksin dedi. Bu bir ara öğün dedi. Üç ara öğünde bir öğün şekersiz Meyvelerden bir porsiyon bir öğün ceviz fındık badem vs bir öğün de yoğurt. Yoğurdu özellikle akşam yemeğinden sonraki öğünde istiyor. Süt içiyordum gece yatarken süt tercihimiz değil yoğurt yada kefir dedi. Bu arada kesinlikle çay şekerli olmayacak beyaz ekmek olmayacak. Ben uno nun tam tahıllı ekmeğini yiyordum en iyi seker orani halk ekmek tam buğday ekmeği bulabiliyorsan ondan tüket dedi.
Şimdilik durumlarımız böyle bir hafta cok siki yapiyoruz bu diyeti ona gore insuline karar verecek. Sonra tekrar gorusucez olcumlerle beraber bakalim ne diyecek. Gerci muhtemelen olcumler boyle giderse boyle cok iyi aynen boyle devam et diyecek. Ben kıvır zıvır hic yemedigim, istediğim anda bişeyler tuketemedigim için hep aç gibiyim. Birde tatlılar geçiyor gözümün önünden. beni tanıyanlar direk sen zorlanmazsin bu diyeti yaparken zaten tatlı genelde sevmezsin diyor. Gercekten de öyleydi ta ki hamilelik başlayana kadar o zamandan beri sürekli tatlı bir şeyler yiyesim var maalesef. Resmen bünye değişti neyse bakalım bebeklerimiz iyi olsun da bunların hepsi olur çok sorun değil Allah başka dert vermesin...

kızlar ebebekte indirimler var, ana kucakları, pusetler,oyun park yatakları vs. bir bakın
yaa ebebğin indirimlerine inanmıyorum artık. nuna leaf ana kucağı 569a düştü diye koşa koşa alıyodum az daha. bi baktım nette zaten her yerde bu fiyata.. zaten çok pahalı sattıkları için arada normal fiyatına düşürüp indirim yapmış pozu veriyorlar bence. internetten araştırma yapmadan almamanızı tavsiye ederim. aventin 2li soothie emziği var ya 40dan 36 ya düşmüş. az daha alıyodum yine bi bakayım deedim 26tl ye bile var..

her bebeğin cildi farklı tepkiler veriyor demekki, deneyip görmek lazım,sebamed te sorun yaşamadım ben oğlumda,ama gözlerim yanıyor artık demeye başlayınc acaba diyorsun,ama bübchen denemeye karar werdim kızımda, oğlumda sebamede dewam bakalım,cevabın için teşekkür ederim

fiyat karşılaştırması yapıp almakta fayda var tabi, ama birçok üründe indirim olduğu için illaki uygun bişeyler çıkar diye haber vereyim dedim

Günaydın bu arada son 2 günü okuyamadım vaktım de yok burdan devam edeyim bari bi kaçırınca okumaya yetisilmiyor
ben öyleee takıntılı bi insanım ki bi sayfa kaçırınca nizam bozulacak gibi geliyor. sanki okudum kitapta sayfa atlamışım gibi rahatsız ediyor :) hiç kaçırmadım bugüne kadar..:)

Korkutuyo ama bu minikler bizi simdiden canim ya bazen dusunuyorum acaba hiccc bole kafaya takmadan gazmsiz qecirenler varmidir şu 9 ayi yada biz biraz pimpirikli anneyiz sanirim
Günaydın canım benim merak etme sen fazla evham yapmıyorsun ilk gebeliğin olduğu için böyle düşünmen çok normal çünkü neyin normal neyin tedbir alınması gerektiğini bilmiyorsun.inan ikinci gebeliğimde çok daha rahat bir hamile olacaksın. Bende senin gibiydim şimdi ikinci gebeliğim olduğu için daha rahatım canım

Aaaa ayni yerdemi oturuyoruz :):) ben etlige qidiyorum etlik zubeyde hanim varya :)

Aynen oyle canim napim ben biraz fazla sahipleniciyim korkuyorum bisey olacak diye ama eminim seninde dediqin qibi ikinci bebeqimde Rabbim nasip ederse tekrar anne olmayi daha sakin huzurlu qecirecem insaAllah :) simdi siz tecrubelisiniz daha iyi bilirsiniz :):)

Ilahi yaaa quldurdun beni canim doqru soyluyosunda iste demekki pimpiriklilik bole bisey bana 100 tane doktorda bu kasilma nornal sanci normal akinti normal desede ben ewe qeliyim aynilarini yasayim yok ya bu normal deil diyorum halbuki ne sacma vee hep kendime zarar yani farkindayim bebekte yakinda diyecek bana yeter senlemi uqrasacam diye eminim bakalim bi saq salim doqursaydik ozaman sadece bebklerle uqrasacaz kafada soru kalmicak

Amin canım inşallah sonuçların normal değerler içşnde çıkar rahatlarsın miniklerinde sağlıkla doğarlar. Canının tatlı istemesi çok normal insan ister istemez diyet psikolojisi ile tüm yasaklar aklından geçer. Ama ilk haftalar öyle olur zamanla alılacaksın diyete ve artık canın istemeyecek inan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…