2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Kizlar Allah askina akintiniz varmi ya ? Varsada ne renk koyumu kokusu falan var mi ? Sabah uyandim qene bole hafif sulu koyu deil beyazimsi bi akinti sonrada sari bi akinti qeldi anlamiyorum ? Kahvaltidan sonra qidecem doktora
Bende çok oluyor ya başından beri. Sarı, beyaz. Bir şey çıkmadı. Umursamıyorum artik. Sadece sürekli çamaşır değişmekten yoruldm.

Bende çok oluyor ya başından beri. Sarı, beyaz. Bir şey çıkmadı. Umursamıyorum artik. Sadece sürekli çamaşır değişmekten yoruldm.
Hadi ya sendedemi oluyo canim ? Simdi hazirlaniyorum bi qidim doktora bi baksin bakalim normalmi bendekide insaAllah normaldir hic aklimda kese yirtilmasi falan yoktu sizinti varmi deyince aklima soktu doktor ya

Kizlar iste bendeki akinti bole dupduru ayran olurya oyle bi su seklinde sumuksu kivamda deil normal su kivaminda qidiyorum birazdan haber vericem

Evininhatunu bende de oluyor. hatta gebelik oncesi de cok olurdu. devamli var yani. renk ve koku degisikligi olmadigi surece ben de umursamiyorum o yuzden :) su gelmesi de zaten anlik bisey olmazmis sizinti seklinde araliksiz belli bi sure boyunca gelirmis

kizlar merhaba
ya cok muallakta bir soru sorcam

kizimda hatirlamiyorum tam haftasindami gitmiştim izin almaya... tam 32 +0 olduktan sonrami izin veriyorlar yoksa 31+ 2 yada 31+ 3 gibi o hafta icinde gitsek yine izin verirler mi acaba
canım ben doktorumu aradım 32 olduktan sonra geleceksin dedi ona göre randevu verdi

Canım bana yetmiyor artık. 2 günde bir çamaşır yıkıyorum sırf o yüzden. Dün düşündüm haftasonu gidip 20 tane daha alıcam. Ay özel oldu biraz ama cidden durum bu şuanda.

Canım bana yetmiyor artık. 2 günde bir çamaşır yıkıyorum sırf o yüzden. Dün düşündüm haftasonu gidip 20 tane daha alıcam. Ay özel oldu biraz ama cidden durum bu şuanda.

G gunesli gunler gunluk pedlerden deneseniz kizlar? sahsen ben biraz daha l beden camasir almak istemiyorum. napicam kilo verince o kadar donu - kilolari verecegimden de bu kadar eminim

Hadi ya sendedemi oluyo canim ? Simdi hazirlaniyorum bi qidim doktora bi baksin bakalim normalmi bendekide insaAllah normaldir hic aklimda kese yirtilmasi falan yoktu sizinti varmi deyince aklima soktu doktor ya
Korkma canim insallah bir şey çıkmaz. Yine de git için rahat etsin. Bizi haberdar et.

Valla bende de durum aynı. Yeni aldım gittim kaç tane :))) Xl aldım bi de baya iyi oldu, sıkmıyor da.

G gunesli gunler gunluk pedlerden deneseniz kizlar? sahsen ben biraz daha l beden camasir almak istemiyorum. napicam kilo verince o kadar donu - kilolari verecegimden de bu kadar eminim
O pedler mantar, enfeksiyon yapıyor o yüzden hiç kullanmıyorum. Daha önce bir mantar geçmişim vardı da o zaman doktor kullanma demişti. Günlük ped, tuvalet kağıdı, peçete gibi şeyler kullanmak iyi değilmiş. En iyisi sık sık çamaşır değiştirmekmis.

Tamamdir canim
Tesekkur ederim

o açıdan bakmamıştım hiç. teşekkür ederim

Kizlar iste bendeki akinti bole dupduru ayran olurya oyle bi su seklinde sumuksu kivamda deil normal su kivaminda qidiyorum birazdan haber vericem

Bende de sürekli oluyor doktorum hamilelikte çok normal dedi. Kızların da dediği gibi koku,kaşıntı, koyu sarı renk falan bunlara bakmak lazım akıntıdan ziyade. Günlük ped sağlıksız olduğunu bildiğim halde eskiden her gün kullanıyordum yıllardır alışkanlık olmuştu maalesf ama hamilelikte daha çok çamaşır değiştirmeyi tercih ediyorum bende ..

Amin cnm :)

Mevlid i annemin evinde yapacagim benzer bir taktigi siddetle tavsiye ederim

Mevlid i annemin evinde yapacagim benzer bir taktigi siddetle tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…