- 8 Mayıs 2013
- 11.896
- 25.514
- 798
Bende çok oluyor ya başından beri. Sarı, beyaz. Bir şey çıkmadı. Umursamıyorum artik. Sadece sürekli çamaşır değişmekten yoruldm.Kizlar Allah askina akintiniz varmi ya ? Varsada ne renk koyumu kokusu falan var mi ? Sabah uyandim qene bole hafif sulu koyu deil beyazimsi bi akinti sonrada sari bi akinti qeldi anlamiyorum ? Kahvaltidan sonra qidecem doktora
Hadi ya sendedemi oluyo canim ? Simdi hazirlaniyorum bi qidim doktora bi baksin bakalim normalmi bendekide insaAllah normaldirBende çok oluyor ya başından beri. Sarı, beyaz. Bir şey çıkmadı. Umursamıyorum artik. Sadece sürekli çamaşır değişmekten yoruldm.
Benim de var akıntı sürekli oluyor özellikle sancı tarzı bişey olunca arkadından akıntı geliyor rahatlıyorum
Sarı gibi çektikçe geliyor bide normal mi acaba dr sıvı bişey değilse amniyon sıvısı değildir sorun olmaz dedi enfeksiyon gibi bişey mi acaba
Kızlar selamlar :)
O beyaz akıntı arada bende de oluyor, bir yerden o akıntının bazen bebeğin üstündeki verniks tabakasına ait olabileceğine dair bir bilgi okumuştum. Tuhaf olucak ama ben onu görünce mutlu oluyorum bazen
Kizlar iste bendeki akinti bole dupduru ayran olurya oyle bi su seklinde sumuksu kivamda deil normal su kivamindaBen mevlütten bile çekiniyorum, ilk kez evime o kadar kalabalık çoluk çocuk bir arada ve gözetimsiz girecek. Ve benim de çok fazla koleksiyonluk eşyam var, hani kaldırayım desem o kadar şeyi koyacak yeni bir oda lazım. Kitaplar, enstrümanlar, plaklar ve daha neler neler. Artık kaldırabildiğim kadarını kaldıracağım, kalanların başına da kardeşimi ya da arkadaşlarımdan birini koyacağım, veletlere dikkat et, gerekirse kötü bak, kız falan diyeceğim. Çünkü anneler genelde çocuklarına hiç sahip çıkmıyor, kırılırlarsa çok üzülürüm. Ayrıca moda konusunda ben de aynen senin gibi düşünüyorum, moda diye, herkes yapıyor diye, hepten herkes yapmak zorunda gibi hissettiriliyor. Biz düğünde de fotoğraf çekildik, o kadar güzel yerlere gittik, yorulduk helak olduk vs. Şimdi duvarda 3 tane fotoğraf var, onları da azaltmayı düşünüyoruz artık düğünün üzerinden zaman geçti diye. Yeni çekildiklerimizden ve bebeğimizin fotoğraflarından koyarız herhalde. Gelen birkaç kişi albümde gördü, fotoğrafların olayı bitti. Bebek hatırası için de fotoğraf çekeriz, hatta ben şu ayağının çenesinin ellerinin ayrıntı fotoğraflarını çok seviyorum. Onlardan çekerim biraz, albüm yaparız, biter. Zaten doğum zamanı stresli olacağız fotoğrafçı beni daha çok gerer. Düğün fotoğrafçımdan nefret ediyorum mesela yaşattığı stresten dolayı. Baby shower süsleri de instagram satıcıları para kazansın diye yapılan bir şey benim gözümde. Daha çok kişi yaptırsın, daha çok kişi "aa ben kendim yapabiliyormuşum" diyerek instagram'dan satmaya başlasın, böylece daha çok kişi "ne çok satan var demek ki talep de çok, ben de yapmalıyım" desin. Aynen dediğin gibi kapitalist bir düzenin çarkı, bu konuda ben de geri kafalıyım, mutlaka olmalı diyerek insanlar en güzel zamanlarını hep zorlayarak geçiriyorlar. Söz için hediyelik, nişan için süs, kına için başka bir şey, düğün için şeker, bebek olacak baby shower, hastanede dağıtmalık bir şeyler, mevlüt için hediyelikler, 40 çıktı partisi, diş perisi partisi, doğum günü yüce etkinliği, hepsinin fotoğraf çekimi de olması lazım, ay anlatırken yoruldum. Vallahi bunların hepsiyle severek uğraşan insanlara bir bakıma hayranım, ben ıncık cıncık uğraşamıyorum hemen daralıyorum, hep bir ne gerek var havasındayım. Benden iyi bir emekli aile babası olurmuş, ortalama olarak onlar kadar çok ne gerek var diyorum :)
Ben eşimi de doğumda yanımda istiyorum, doktora sordum, normal doğumda gelebilir dedi. Onun da stresini dağıtmak için eline fotoğraf makinesi verebilirim çünkü dişim çekilirken bile çok gergin oluyor. Ben narkoz etkisinde 1 haftalık cümleleri 10 dakikada sıralayıp kahkaha atarken onun ağzını bıçak açmıyor. Doğumda hepten zor olur onun için. O gergin anları fotoğraf çekerek falan dağıtır belki :) Hamile pozu için de artık belki bir ihtimal sıcak ve yağışsız bir hafta sonu görürsek inşallah eşimle yine koru gibi bir yere gidip birkaç poz çekeceğiz. O da hatıra kalsın diye. Ben annemin hamile fotoğraflarına bakıp çocukluğumdan beri korkuyorum ya ben de hamile kalınca bu kadar kilo alırsam diye, benim kızımda o korku olmasın içi rahat olsun diye biraz da çekmek istiyorum. 11 kilo aldım şimdiye kadar ama hep karnım büyüdü, hiç belli etmiyorum. Kızım da anneannesine bakıp genetik kabustan korkmasın :)
Çok zor ya, Allah kolaylık versin. Deli gibi bir iştah varken az yemek gerçekten zor. İnşallah çare olur da insüline gerek kalmadan rahat rahat geçer hamileliğinin kalanı.
Bende sarımsı akıntı vardı, doktor ilaç verdi. Kullan bunu geçmezse idrar kültürü yaparız dedi. Sen de git bir sor, için rahat olsun. Sonra bize de haber ver, merakta bırakma.
canım ben doktorumu aradım 32 olduktan sonra geleceksin dedi ona göre randevu verdikizlar merhaba
ya cok muallakta bir soru sorcam
kizimda hatirlamiyorum tam haftasindami gitmiştim izin almaya... tam 32 +0 olduktan sonrami izin veriyorlar yoksa 31+ 2 yada 31+ 3 gibi o hafta icinde gitsek yine izin verirler mi acaba
Bende çok oluyor ya başından beri. Sarı, beyaz. Bir şey çıkmadı. Umursamıyorum artik. Sadece sürekli çamaşır değişmekten yoruldm.
Güzel haberlerle ve için rahatlamış bir şekilde gel canım inşallahKizlar iste bendeki akinti bole dupduru ayran olurya oyle bi su seklinde sumuksu kivamda deil normal su kivamindaqidiyorum birazdan haber vericem
Canım bana yetmiyor artık. 2 günde bir çamaşır yıkıyorum sırf o yüzden. Dün düşündüm haftasonu gidip 20 tane daha alıcam.Ay özel oldu biraz ama cidden durum bu şuanda.
Korkma canim insallah bir şey çıkmaz. Yine de git için rahat etsin. Bizi haberdar et.Hadi ya sendedemi oluyo canim ? Simdi hazirlaniyorum bi qidim doktora bi baksin bakalim normalmi bendekide insaAllah normaldirhic aklimda kese yirtilmasi falan yoktu sizinti varmi deyince aklima soktu doktor ya
Valla bende de durum aynı. Yeni aldım gittim kaç tane :))) Xl aldım bi de baya iyi oldu, sıkmıyor da.Canım bana yetmiyor artık. 2 günde bir çamaşır yıkıyorum sırf o yüzden. Dün düşündüm haftasonu gidip 20 tane daha alıcam.Ay özel oldu biraz ama cidden durum bu şuanda.
O pedler mantar, enfeksiyon yapıyor o yüzden hiç kullanmıyorum. Daha önce bir mantar geçmişim vardı da o zaman doktor kullanma demişti. Günlük ped, tuvalet kağıdı, peçete gibi şeyler kullanmak iyi değilmiş. En iyisi sık sık çamaşır değiştirmekmis.G gunesli gunler gunluk pedlerden deneseniz kizlar? sahsen ben biraz daha l beden camasir almak istemiyorum. napicam kilo verince o kadar donu - kilolari verecegimden de bu kadar eminim
Tamamdir canim33 e kadar içcem 34 e cesaret edemem dedi doktor aspirini kestikten sonra fazla yeşil yapraklı bitkiler den tüketme ıspanak vs. Onlarda k vitamini olduğu için pıhtılaşma yapıyomuş , kiraz aspirin le eş değer bir meyveymiş onu yiyebiliriz aspirin den sonrada
O pedler mantar, enfeksiyon yapıyor o yüzden hiç kullanmıyorum. Daha önce bir mantar geçmişim vardı da o zaman doktor kullanma demişti. Günlük ped, tuvalet kağıdı, peçete gibi şeyler kullanmak iyi değilmiş. En iyisi sık sık çamaşır değiştirmekmis.
Kizlar iste bendeki akinti bole dupduru ayran olurya oyle bi su seklinde sumuksu kivamda deil normal su kivamindaqidiyorum birazdan haber vericem
Konuya baktim ilk iki sayfasindan sonrasini okumadim :) bir de son sayfayi okudum sanirim yogun geyik var ama vakit harcayip okumak lazim@ayshemina nın hesabı geçici olarak pasif olmuış. Bir konuda geyik yapmışlar ondan sanırım :):) gece gece çok güldüm yaa :)
Amin cnm :)Günaydın kızlar bir güne daha basladık Rabbim ins hepimiz bebegimizi saglikla kucagimiza almayi nasip eder son zamnlarda hrkez de biseyler cıkıyr Kafam allak bullak oldu düsünmekten şu kalan zamanimizada sorunsz gecirirriz ins birbirmizi dualrmzda untmayalm
Mevlid i annemin evinde yapacagim benzer bir taktigi siddetle tavsiye ederimBen mevlütten bile çekiniyorum, ilk kez evime o kadar kalabalık çoluk çocuk bir arada ve gözetimsiz girecek. Ve benim de çok fazla koleksiyonluk eşyam var, hani kaldırayım desem o kadar şeyi koyacak yeni bir oda lazım. Kitaplar, enstrümanlar, plaklar ve daha neler neler. Artık kaldırabildiğim kadarını kaldıracağım, kalanların başına da kardeşimi ya da arkadaşlarımdan birini koyacağım, veletlere dikkat et, gerekirse kötü bak, kız falan diyeceğim. Çünkü anneler genelde çocuklarına hiç sahip çıkmıyor, kırılırlarsa çok üzülürüm. Ayrıca moda konusunda ben de aynen senin gibi düşünüyorum, moda diye, herkes yapıyor diye, hepten herkes yapmak zorunda gibi hissettiriliyor. Biz düğünde de fotoğraf çekildik, o kadar güzel yerlere gittik, yorulduk helak olduk vs. Şimdi duvarda 3 tane fotoğraf var, onları da azaltmayı düşünüyoruz artık düğünün üzerinden zaman geçti diye. Yeni çekildiklerimizden ve bebeğimizin fotoğraflarından koyarız herhalde. Gelen birkaç kişi albümde gördü, fotoğrafların olayı bitti. Bebek hatırası için de fotoğraf çekeriz, hatta ben şu ayağının çenesinin ellerinin ayrıntı fotoğraflarını çok seviyorum. Onlardan çekerim biraz, albüm yaparız, biter. Zaten doğum zamanı stresli olacağız fotoğrafçı beni daha çok gerer. Düğün fotoğrafçımdan nefret ediyorum mesela yaşattığı stresten dolayı. Baby shower süsleri de instagram satıcıları para kazansın diye yapılan bir şey benim gözümde. Daha çok kişi yaptırsın, daha çok kişi "aa ben kendim yapabiliyormuşum" diyerek instagram'dan satmaya başlasın, böylece daha çok kişi "ne çok satan var demek ki talep de çok, ben de yapmalıyım" desin. Aynen dediğin gibi kapitalist bir düzenin çarkı, bu konuda ben de geri kafalıyım, mutlaka olmalı diyerek insanlar en güzel zamanlarını hep zorlayarak geçiriyorlar. Söz için hediyelik, nişan için süs, kına için başka bir şey, düğün için şeker, bebek olacak baby shower, hastanede dağıtmalık bir şeyler, mevlüt için hediyelikler, 40 çıktı partisi, diş perisi partisi, doğum günü yüce etkinliği, hepsinin fotoğraf çekimi de olması lazım, ay anlatırken yoruldum. Vallahi bunların hepsiyle severek uğraşan insanlara bir bakıma hayranım, ben ıncık cıncık uğraşamıyorum hemen daralıyorum, hep bir ne gerek var havasındayım. Benden iyi bir emekli aile babası olurmuş, ortalama olarak onlar kadar çok ne gerek var diyorum :)
Ben eşimi de doğumda yanımda istiyorum, doktora sordum, normal doğumda gelebilir dedi. Onun da stresini dağıtmak için eline fotoğraf makinesi verebilirim çünkü dişim çekilirken bile çok gergin oluyor. Ben narkoz etkisinde 1 haftalık cümleleri 10 dakikada sıralayıp kahkaha atarken onun ağzını bıçak açmıyor. Doğumda hepten zor olur onun için. O gergin anları fotoğraf çekerek falan dağıtır belki :) Hamile pozu için de artık belki bir ihtimal sıcak ve yağışsız bir hafta sonu görürsek inşallah eşimle yine koru gibi bir yere gidip birkaç poz çekeceğiz. O da hatıra kalsın diye. Ben annemin hamile fotoğraflarına bakıp çocukluğumdan beri korkuyorum ya ben de hamile kalınca bu kadar kilo alırsam diye, benim kızımda o korku olmasın içi rahat olsun diye biraz da çekmek istiyorum. 11 kilo aldım şimdiye kadar ama hep karnım büyüdü, hiç belli etmiyorum. Kızım da anneannesine bakıp genetik kabustan korkmasın :)
Çok zor ya, Allah kolaylık versin. Deli gibi bir iştah varken az yemek gerçekten zor. İnşallah çare olur da insüline gerek kalmadan rahat rahat geçer hamileliğinin kalanı.
Bende sarımsı akıntı vardı, doktor ilaç verdi. Kullan bunu geçmezse idrar kültürü yaparız dedi. Sen de git bir sor, için rahat olsun. Sonra bize de haber ver, merakta bırakma.
Mevlid i annemin evinde yapacagim benzer bir taktigi siddetle tavsiye ederimBen mevlütten bile çekiniyorum, ilk kez evime o kadar kalabalık çoluk çocuk bir arada ve gözetimsiz girecek. Ve benim de çok fazla koleksiyonluk eşyam var, hani kaldırayım desem o kadar şeyi koyacak yeni bir oda lazım. Kitaplar, enstrümanlar, plaklar ve daha neler neler. Artık kaldırabildiğim kadarını kaldıracağım, kalanların başına da kardeşimi ya da arkadaşlarımdan birini koyacağım, veletlere dikkat et, gerekirse kötü bak, kız falan diyeceğim. Çünkü anneler genelde çocuklarına hiç sahip çıkmıyor, kırılırlarsa çok üzülürüm. Ayrıca moda konusunda ben de aynen senin gibi düşünüyorum, moda diye, herkes yapıyor diye, hepten herkes yapmak zorunda gibi hissettiriliyor. Biz düğünde de fotoğraf çekildik, o kadar güzel yerlere gittik, yorulduk helak olduk vs. Şimdi duvarda 3 tane fotoğraf var, onları da azaltmayı düşünüyoruz artık düğünün üzerinden zaman geçti diye. Yeni çekildiklerimizden ve bebeğimizin fotoğraflarından koyarız herhalde. Gelen birkaç kişi albümde gördü, fotoğrafların olayı bitti. Bebek hatırası için de fotoğraf çekeriz, hatta ben şu ayağının çenesinin ellerinin ayrıntı fotoğraflarını çok seviyorum. Onlardan çekerim biraz, albüm yaparız, biter. Zaten doğum zamanı stresli olacağız fotoğrafçı beni daha çok gerer. Düğün fotoğrafçımdan nefret ediyorum mesela yaşattığı stresten dolayı. Baby shower süsleri de instagram satıcıları para kazansın diye yapılan bir şey benim gözümde. Daha çok kişi yaptırsın, daha çok kişi "aa ben kendim yapabiliyormuşum" diyerek instagram'dan satmaya başlasın, böylece daha çok kişi "ne çok satan var demek ki talep de çok, ben de yapmalıyım" desin. Aynen dediğin gibi kapitalist bir düzenin çarkı, bu konuda ben de geri kafalıyım, mutlaka olmalı diyerek insanlar en güzel zamanlarını hep zorlayarak geçiriyorlar. Söz için hediyelik, nişan için süs, kına için başka bir şey, düğün için şeker, bebek olacak baby shower, hastanede dağıtmalık bir şeyler, mevlüt için hediyelikler, 40 çıktı partisi, diş perisi partisi, doğum günü yüce etkinliği, hepsinin fotoğraf çekimi de olması lazım, ay anlatırken yoruldum. Vallahi bunların hepsiyle severek uğraşan insanlara bir bakıma hayranım, ben ıncık cıncık uğraşamıyorum hemen daralıyorum, hep bir ne gerek var havasındayım. Benden iyi bir emekli aile babası olurmuş, ortalama olarak onlar kadar çok ne gerek var diyorum :)
Güzel haberlerini bekliyoruz insallahHadi ya sendedemi oluyo canim ? Simdi hazirlaniyorum bi qidim doktora bi baksin bakalim normalmi bendekide insaAllah normaldirhic aklimda kese yirtilmasi falan yoktu sizinti varmi deyince aklima soktu doktor ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?