2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Canım bana yetmiyor artık. 2 günde bir çamaşır yıkıyorum sırf o yüzden. Dün düşündüm haftasonu gidip 20 tane daha alıcam. Ay özel oldu biraz ama cidden durum bu şuanda.
canım bende de çok oluyor baştan beri günlük ped kullanıyorum yoksa rahatsız ediyor beni,dünden beri de sanki kokulu gibi anlamadım bugün işyerine yakın sağlık ocağında idrar tahlili vereyim dedim misafir girişine idrar tahlili yapmıyorlarmış saçmalığa bak

aynen canım instagramda çoook pahalı..sen nerden buldun

benim yumurtalama donemlerindeki gibi hafif uzayan tarzdaydi ama 10 gundur falan sadece su seklinde. sizinti mi ki bu? sizinti olmasi ne anlama geliyor?

Ay canm kapı süsü benim kizim da kullandığına benziyor. Ama ne yalan diyeyim gereksiz yaaa.bazi Hastaneler kendi takıyor zaten. Eve geldik bir süre durdu kapıda sonra koydum bir yerlere gitti.

Babyshower mis yok fotografmis. Bana göre degil bunlar galiba. dogumum öyle zordu ki hiç aklıma sancı çekerken bir poz vermek falan gelmedi. Hastaneden çıktım kendimi eve zor Attım. Allahım şükür dedim. Sezeryan olsaydı da aynı olurdum muhtemelen

aynen canım instagramda çoook pahalı..sen nerden buldun
gittigidiyorda. 6mt tül, kapı süsü, 6 tane balon 29,90tl + 5,50tl kargo.

kapı susu, 7 metre kapı tulu, 6 adet balon, 10 lu bayrak flama, fotoğraf çerçeve olan versiyonunu buldum bide süsler aynı. bunun da fiyatı 32 tl kargo ücretsiz :) sanırım bunlardan birini alırım.

evet bi de o var iyi hatırlattın. hastane ile konuşmadan almayayım :)

Konus canm aynen. Kimi hastane lohusa şerbeti bile veriyormuş misafirlere.

ahaha iyimiş :)) üst segment hastanelerin vip doğum paketlerinde vardir onlar kanımca, kuaför hizmeti olduğunu falan da duymuştum çünkü :))

Mrb arkadaşlar dün kontrolüm vardı.Bebişim 2kilo olmuş 3hafta önde gözüküyor dedi doktor.sizleein bebişleri nasıl bu durum sıkıntı yaratır mı doktor bi sorun yok dedi.
maşallah bebeğine,sorun yok dediyse dr normaldir, ama 3 hafta ileride olmasını ilk defa duyuyorum :) tombiş bir bebek olucak sanırım

Mrb arkadaşlar dün kontrolüm vardı.Bebişim 2kilo olmuş 3hafta önde gözüküyor dedi doktor.sizleein bebişleri nasıl bu durum sıkıntı yaratır mı doktor bi sorun yok dedi.

oy maşallah tosuncuk :) doktor sorun yok dediyse doğrudur heralde :) 1 hafta önce kontrole gittiğimde (senin şuanki haftana denk geliyor) bizimki 1479 gr. dı. haftasıyla uyumlu dedi dr, önden gidiyorsa ve dr sorun yok dediyse seninki de normaldir :)

benim yumurtalama donemlerindeki gibi hafif uzayan tarzdaydi ama 10 gundur falan sadece su seklinde. sizinti mi ki bu? sizinti olmasi ne anlama geliyor?

devamlı, kesintisiz gelen bir su değilse sanmıyorum sızıntı olduğunu. benim de her zaman alıştığımız akıntı gibi sümüksü olmuyor, bazen sanki kaçırmışım gibi ıslanıyor :)) ama bu dediğimi o an hissediyorum birden geliyor. sızıntı dakikalarca süren bişey sanırım. kendi doktorunla konuşsan daha iyi olur sanki sızıntı olduğunda nasıl anlarım vs

kızlar bişey soracağım; içerenköy bayındır hastanesi'nde doğum yapan var mı aranızda, ya da yakını doğum yapan?

Bende dün gittim 2 ye yakın çıktı kilosu iki hafta civarı öndeymiş sadece Doğum şeklini vs etkiliyor galiba kilolu olması dr bana hamurişi vs azalt dedi bide

Canım günlük ped enfeksiyon yapıyor diye okumuştum, o yüzden kullanmıyorum. Bence sen de doktoruna bir sor.

Bana yaz çoktan geldi, bu hava bile afakanlar basıyor, herkes hırkayla oturuyor ben tişört ile terliyor ve yelpaze ile yelleniyorum nolacak böyle yaaaa. Halim beter.
Canım senin demek ki metabolizman hızlı çalışıyor :) Valla ben sıcacık olmadığı sürece havaya sıcak demem... Neyse yaz geliyor galiba artık ödemlere merhaba :)

G gunesli gunler canım senin şeker yüklemen nasıl çıktı? Yazdıysan kaçırmış olabilirim. Sonuç iyidir inşallah.
Şimdi aldım sonuçları. Normal çıktı bir şey yokmuş. Sonraki saatlerden biri oncekilerdrn yuksek cikarsa o zaman sikintiliymis. Bende hepsi gittikce dusuyor degerlerin. Son degerim baya dusuk hatta Kendi doktorum elini kırmış raporluymus başka doktora gösterdim sonuçları. Ona kafam takıldı biraz sadece.

Canım güzel çıkmasına sevindim, geçmiş olsun. Doktorunla alakalı da ne olucak acaba? Belki devam eder doktorun yine kısa sürede.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…