2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

simdiye kadar hic oyle bir sey yasamadim. sertlik oldu ama aksamlari olan gazdandi buyuk ihtimal.
suyu 3litre iciyorum,ona devam. dinlenme kısmını da dedigin gibi yapacagim canim.

ne yapip edip stresten uzak duracagiz bir sekilde. allahim tum bebeklere vaktinde gelmeyi nasip etsin.

Cnm gunluk ped onerilmiyor hamilelikte aklinda bulunsun. Enfeksiyon riskini arttiriyor
Mevlid i annemin evinde yapacagim benzer bir taktigi siddetle tavsiye ederim

normalde zaten kullanma alışkanlığım yoktur o yüzden kendim de kullanmayınca enfeksiyona sebep olduğuyla ilgili bilgim yoktu gerçekten.

mevlüt bizim de öyle olacak mecburen çevremiz bursa'da olduğundan :))

Mevlid i annemin evinde yapacagim benzer bir taktigi siddetle tavsiye ederim

Valla onu biz de düşündük kayınvalidemin evi yakın onlarda yaparız diye ama evlendik çocuk oldu hiç mevlit falan yapmadık, pek kimseyi de davet etmedim komşudur akrabadır. Benim zaten komşum falan yok sevmem o muhabbeti de, büyüklerin var. Ayıp olur dendi. Mecbur evde yapacağız. Valla düşündükçe içim bir sıkılıyor ama yapacak bir şey de yok, dediğim gibi saklayabildiğimi saklayacağım kalanın başına da bekçi dikeceğim.

alinti yapamadim.. .
cevap veren arkadaslarin hepsine tesekkur ederim...işte devlet hastanesi olunca doktora telefonla ulaşma şansımız olmuyor illaki randevu alip gitmek gerekiyor soru sormak için...31 inci haftayi geçince alanda var 32 hafta basladiginda alanda var ...anladigim kadariyla doktor ne derse o ...belki bana 31 +0 dan sonra verirler...
okadar hafta durmusumda 1 haftami sabredemiyorsun diyorum kendime ama yani kızlar bir gun bile eksik ise gitsem kar bana...çünkü coook yoruldum...gunler gecmiyor sanki...safak sayiyom asker gibi...

evet evet tedbirli olsun,o iyi. her gittigimde ben soruyorum zaten ama o da bakiyormus her seferinde. 15 gunde 1 gidince icim daha rahat eder. 1 ay cok uzun.
insallah halkaya falan gerek kalmaz da saglikla tamamlarim. cok sagol canim

gorumcenin seni cagirmamasi lazimmis. ama iste herkes cok ince dusunemeyebiliyor. bir sey olmaz insallah allahin izniyle.

testi ne zaman yaptirdiniz?

bende de var o su gibi sivi gelmesi. ama az geliyor. ne anlama geliyormus?

bence gayet yeterli hastane için canım, güzel yani

çok güzel kapı süsleri var instagramda şurda burda, yok tahta, yok keçe, isim yazıyor falan. fiyatları da hiçbirinin 150den aşağı değil. onu ben eve gelince kullanıp kullanmayacağımı bile bilmiyorum o yüzden hastane kapısı için iş görsün diye böyle bişey buldum :)) 30 tl+kargo :) zaten odanın içerisini de süslemeye falan gerek var mı bilmiyorum. 1 gece kalıcaz hepi topu sonra hepsi çöpe.

Son düzenleme:

allahim insallah kucagimiza almayi nasip etsin,ben her seye esimi dahil etmeyi planliyorum. kendisi de cok istekli zaten. yapacagina eminim. altini da degistrsin,mamasini da hazirlasin:)

canim istirahat derken lavabo ve yemek harici kanepeden/yataktan hic kalkmamaktan mi bahsediyorsun? yoksa ev icinde olup temizlik falan yapmadan yavas hareketler mi?

Hem uygun hem de güzel bence. Boşa 150 lira vermeye gerek yok :) O parayla bebise bir şeyler alınır.

Merhaba ,

bebeginin iyi olmasına cok sevindim... Kontrol amaclı cagırmıstır bence,bni de plasenta previa dan dolayı kontrol amaclı cagırmıstı. ama stres yapma kendine hemen cnm

cok sagol canim:)
kontrole cagirmasi iyi oldu,bundan sonra 15 gunde 1 cagiracak muhtemelen. icim daha rahat eder. bugun daha iyiyim. dun cok stres yaptim. suan elimden gelen istirahat etmek. gerisi rabbime kalmis. ona emanetiz.

aynen çok iyi düşünmüşsün,fiyatıda uygun, ewde kapıya biz ilk zamanlar asmıştık, kapı süsünün modelini ben belirlemiştim k.v sağolsun keçeden yapmıştı kursa gidiyordu o dönem, hakikaten fiyatlar almış başını gidiyor, çok gereksiz o kadar para vermek,odanın içini süslemek yasak demişlerdi bize, sadece kapıya tül ve kapı süsünü asmıştık, ama her hastane farklıdır sormak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…