2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
hadi gozunaydin canim sevindim iyi cikmasina.

la rosa canim saticinin puanina dikkat et benim diger ucuz buldugumun tek satisi varmis sonradan farkettim :)) ama hastane ile konusana kadar erteledim kapi susu isini ben.

hadi gozunaydin canim sevindim iyi cikmasina.

la rosa canim saticinin puanina dikkat et benim diger ucuz buldugumun tek satisi varmis sonradan farkettim :)) ama hastane ile konusana kadar erteledim kapi susu isini ben.

Aynen canım, doğru dedin. Ben de ilk başta hastaneyle konuşucam. Bu işleri son günlere bırakasım var zaten pek acele etmiyorum. En kötü hastanenin karşısında bir çiçekci var bunlardan satıyor, biraz pahalı olur ama ondan alırız. :)

canim yukleme ne zaman yapildi?

canim yukleme ne zaman yapildi?
Dun yapıldı ama bu ikinci yüklemem benim. Bu arada sen de geç mı diye sormuştun heralde mesajında. Dün 31 haftalık bir gebe vardı, şeker yüklemesi yapılmadı dedi doktora. Doktor da en son28. haftada yapıldığını söyledi. Artık geç dedi 31.hafta için.

28.hafta dedigin 27+6ya kadar mi yoksa 26+6 ya kadar mi canim?

Size 50 gr lık şeker mi yüklenmişti. Kaç çıkmıştı şeker. Benim 133 çıktı banada diyetisyen böyle diyet verdi ama ölçüm yapacaksin demedi de

Gittim doktora kac qundur aqrim var dedim bide bu sivi meselesini soledim iste.Bakti kesede problem yok suyun qayet quzel dedi.Bdp 1 hafta qeriydi onu olctu oda duzelmis bin sukur 2 qun uyumlu deil sadece onemli deilmis zaten.Herseyin cok quzel dedi o akinti buyuk ihtimal idrardan kaynakliymis 1 ay sonra tekrar kontrol...Idrardan kaynakliysada carsamba qunu zaten sonucu alacam cinsiyete tekrar bakabilirmiyiz dedim.Pembeleri pembisleri almaya basla artik dedi haberler boyle kizlar Allah'a sukurler olsun korktuqum seyleri duymadim

idrardan kaynakliymis derken?

Hadi gözün aydın canım:) Bu topikte en son senle ben doğuracağızaten sen merak etme. Günleri en geride olanlar bizleriz zaten sanırım:))))

iyi hadi gozun aydin canim. iyi yaptin ama gitmekle. kafan rahat etti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…