Aynen ben de o tedirginlikteyim. Bir de zaten hiç bir belirti yaşamıyorum. Mide bulantısı vs bir tek kasıklarda ağrı var o da arada geçiyor. O zaman başlıyorum kurmaya
Canım herkeste aynı geçmiyor ki hamilelik. Belirtiler farklı farklı biliyorsunuz. Seni anlıyorum ama stres yapma Allah'ın izniyle hiç bi'şey olmaz. Kendini de bebeğini de üzme
Bazen ben de yapıyorum evham sonra bi aksilik olsa illa ki bi belirti olur diyorum. Allah korusun bi kanama bi ağrı vs...
Kontrolün ne zaman?
dikkat et bugun sıcak tutmaya çalış kendini, Allah tan uzun sürmedi 20:30 gibi geldi ama ew buz gibi olmuştu bide ewde küçük çocuk olunca daha zor oluyor
Canım herkeste aynı geçmiyor ki hamilelik. Belirtiler farklı farklı biliyorsunuz. Seni anlıyorum ama stres yapma Allah'ın izniyle hiç bi'şey olmaz. Kendini de bebeğini de üzme
Bazen ben de yapıyorum evham sonra bi aksilik olsa illa ki bi belirti olur diyorum. Allah korusun bi kanama bi ağrı vs...
Kontrolün ne zaman?
Aynen ben de o tedirginlikteyim. Bir de zaten hiç bir belirti yaşamıyorum. Mide bulantısı vs bir tek kasıklarda ağrı var o da arada geçiyor. O zaman başlıyorum kurmaya
bu korkuları hep yaşıyacağız kızlar inanın doğduktan sonra bile devam ediyor tedirginlikler uyurken nefes alıyor mu acaba ağlarsa bir yeri mi ağrıyor acaba karnı doydu mu acaba gibi gibii... annelik iştee herşeye rağmen paha biçilemez bir duygu bide gebeliklerde yaşanan stresli haller bebeği gerçekten etkiliyor mümkün olduğunca uzak durmaya çalışın çook zor biliyorum ama bunu yapmak zorundayız kızlarr
günaydınn, evet bakalım akşama kadar nolcak İstanbul un havası bir tuhaf kaç gündür alarm weriyolar ama tutmadı tam olarak,elektriklerin kesilmesi dün tam bir işkenceydi ve şimdide suların kesileceği haberlerini yapıyorlarr
Amin canm çok sagolasin. Dış gebelik ihtimali beni alt üst etmişti. Öyle bir ihtimal yok inşallah artık. Rabbim sağlıkla bu süreci geçirmeyi nasip etsin