2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
bu anlattıklarına göre devlette yapmak daha mantıklı gibi geldi bana, özeldeki yenidoğan hemşireleri hakkında yazdıkların tedirgin edici şeyler,hakkınızda doğru olan bir karara varman dileğiyle canm

Canim bende doqum hastanesine qidiyorum normal odalar 6 kisilik ama eqer istersen onceden ozel odaya belli bi ucret verip ayirtabiliyosun ama onlarda iki kisilikmis sizin normal iki kisiiyse cok iyi walla :):):)

Bence devlet daha güvenilir canım, özeller herşeye ticari gözle bakıyor

Ve MAVI_BEYAZ (alintiladim ama alintilanmamis)
Günaydın kızlar :) En son okuduğumdan beri 2000 mesaj yazmışsınız. Sohbetiniz bol olsun :) Okuyamadım hepsini inşallah bir şey kaçırmamisimdir.

Fikirleriniz için teşekkür ederim. Genelde herkes devlet demiş. Annem de devlette yap dedi. Muhtemelen devlette yapacağım ama hala çok kararsızım:) Doğru düzgün özel bir hastane olsa ne güzel olurdu Burada çok iyi bi hastane vardı ama 15 Temmuz da kapandı. Şansım işte. Şimdi piyasa tek bir hastaneye kaldı, orası da iyi değil.
Ankara'ya gitmem çok zor çünkü eşim gelemez Hem doğum ne zaman olacak belli değil. O yüzden öyle hemen çıkıp gelemez kendi işi olduğu için. Nöbetine filan denk gelebilir Yine Erzurum'da yapmak daha iyi gibi.
Çok sag olun yorumlarınızla biraz daha içim rahatladı aslında. Biraz daha kafama yatti.

Bu arada haftasonu şu 3 kapılı dolap ve karyolasıni aldık. Aslında sadece karyola alacaktım ama oraya gidince dayanamadım:)) Uyku seti ve yatağını da aldık. Yanına hali hediye ettiler ama nasıl bir şey bilmiyorum :)

Eklentiler

• images (10).webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 84
Walla az once aklimdan sen qectin :) kahvaltimi yapimda bi soruyum napti acaba sesi cikmiyo bi skntimi var diye

Walla az once aklimdan sen qectin :) kahvaltimi yapimda bi soruyum napti acaba sesi cikmiyo bi skntimi var diye
Ay çok sag ol canım. Haftasonu ve dün misafir davetlerim vardı. Pazar pazartesi de biz davetliydik. Valla ağırlamak da dav3lesli olmak da hamileyken çok zormuş. Daha bugün nefes alabildim. Geçen hafta da malum ananemle uğraştık. Bir türlü fırsat olmadı girmeye İnternete.

gule gule kullanin canim cok guzel
Evininhatunu gibi aynen ben de bu sabah dusundum kac gundur sesin cikmiyor bisey mi oldu diye. neyse ki iyisin :)

Günaydın cnm. Şampuan unibaby veya sebamed öneririm. Yeni doğan bebek bezi prima premium care,, baştaki çiş yaptı mı yapmadı mı acemeliğimiz için gösterge olduğundan çok ideal :) deterjan başta hacı şakir sabun tozu kullanmıştım ben ama durulanmadığını hissettim sanki, unibaby antialerjik bi de en doğalının o olduğunu düşündüğüm için frosch aldım bu sefer. Islak mendil yerine de pamuk pedleri ılık suya batırıp kullanmak daha iyi başlarda. Sonrası için de unibaby yenidoğan aldık. Çoklu paketleri indirimde ebebekte, aklında olsun

Evet evet malum ramazan ayi kosusturmacayla qeciyo olsun saqliqin yerinde qerisi onemli deil :) bu arada oda cok hos qule qule uyusunda buysuun bebis

Kolay gelsin cnm benim kayınvalidem de hem epey yaşlı hem karşıda oturuyor. Annemle aynı sitedeyiz ama onun da şu dönem pek bi faydası yok. Hem ramazan, hem kursuydu gezmesiydi... yaş da geçiyo tabi, hali de yok... anlayacağın ben de kadınların eline bakıyorum... kendim ne kadar yapsam da yetişmiyor evde çocuk olunca zor... halıları ben de doğumun hemen öncesinde vereceğim yıkamaya, koltuk ve yatağı da aynı firma yıkayacak.. bizim yatağımızda da yatıcak çünkü bebek ister istemez,, içime sinmez yıkatmadan... ama duvarlar falan yetişicek mi bilmiyorum... evde kadın görmekten de ayrı bunaldım Allah yardım etsin de kazasız belasız bitirip doğuralım ya :)

Cnm duvar dediğin an kadınlar tam gün diyor zaten. Yetişmez yani... cam perde vs de girerse iki gün hatta.. duvarlara girmesen hiç?

Merhabalar kızlar uzun zamandır giremedim inşallah herkes iyidir.
Ya ben daha haftam erken olmasına rağmen çok daralıyorum havalar çok sıcak çok bunaltıyo beni birde üzerimde öyle bir halsizlik var ki anlatamam herkes geceleri kramptan, mide yanmasından vs. uyuyamamaktan bahsetmiş ama valla bende de bunlar olmasına rağmen bir yattığımı bir de kalktığımı biliyorum.. son 10 işgünüm kaldı bitse de izne ayrılsam kendime bakmaya başlasam

gule gule kullanin canim cok guzel
Evininhatunu gibi aynen ben de bu sabah dusundum kac gundur sesin cikmiyor bisey mi oldu diye. neyse ki iyisin :)
Çok sag ol evet iyiyim yani yorgunluk var ama o kadar olsun. Oda için drahat sağ ol. Bunu da hallettik kafamızdan çıktı neyseki.:)

Evet evet malum ramazan ayi kosusturmacayla qeciyo olsun saqliqin yerinde qerisi onemli deil :) bu arada oda cok hos qule qule uyusunda buysuun bebis
Sağ ol canım aynen Ramazan zormuş ama hamilelikte :)) Teşekkür ederim inşallah hepimizin bebekleri sağlıkla büyüsün ler:)

Çok az kalmış canım dayan inşallah evde biraz dinlenirsin de kendine gelirsin.

Benim kuzemim bu konularda cok hassas uni baybynin saf su olanindan kullaniyo bebek doqdu doqali hic pisik falan olmadi belki ciltle alakalidir bilmiyorum ama yinede quvenmemisti kullanmadan once islak mendili aqzina atti hakikaten sumu diye

Aynısını ben de yaptım :))) tadına baktım yani... ama zaten içeriği de belli. Saf su ve pamuk... Ayşe'de aylarca yenidoğan unibaby kullandık biz,, yaşını maşını geçmişti yani; hiç pişik olmadı :) ne zaman evde kalmamış olsa, bakkaldan vs acil başka markanın o sabunlu gibi olanlarından alsak o zaman pişik oldu çocuk... pişik kremi de sadece ihtiyaç duyduğumuzda kullandık. Doğduğundan beri max 2 tüptür hepsi en fazla..

Hanımlar bu arada magnorm mucizevi bişeymiş gerçekten. Ben kızımda her gün kullanmıştım ve fiziksel olarak aşırı rahat bi hamilelik geçirmiştim. Kasılma masılma hiçbişey yoktu. Hatta daha önce de konuşmuştuk, normal doğuma girememe sebebimin magnorm olduğuna dair takıntı olmuştu bende :) o yüZden doktorum da vermedi bu sefer. Yalnız geçen hafta iki gün üstüste aşırı yoruldum, her tarafım tutuldu ve eşime aldırdım ikinci gece. İçtim ve sabah kalktığımda hamile olduğumu unuttum resmen :) şimdi de devam etmekle etmemek arasındayım.. yani bunda ilk hamileliğimde olmayan kasılma ve ufak sancılarım var ki normal olanın bu olduğunu düşünüyorum,, ama bi yandan da fiziksel olarak magnezyum alınca daha rahat ve dinç hissettiğim kesin... bilemedim :))

Sebamed in sampuanini kullandın mi canım..bende sebamed 'le mustela arasında kaldım şampuan ve pisik kreminde..mustela biraz daha tuzlu sebamed mi alsam dedim onun da yorumları güzel ama bilemedim..

Erzincan'da yap canım ben memnunum hastaneden doktordan normalde buradan Erzurum a gidiyorlar ama tersini yap sende :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…