2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

Ben ilk zamanlar sadece pamuk ve kaynamış ılıtılmış su kullanıcam canım. Aldım o pamukları da. Saf su yazan ıslak mendiller bile güven vermiyor açıkçası.

pişik kremi kesinlikle sebamed derim kızımda da hep onu kullandım oğlumada inşallah pudra gözenekleri tıkadığı için pek önerilmiyor cnm ıslak mendilde uzun süre unybaby yenidoğan kullanırım sanırım.pişik olmadanda günlük düzenli kullanılır göbek düştükten sonrada popo yıkanır kendi yıkanırsa pişik sorunu yaşamazsınız ben hiç yaşamadım desem yeri kendim baktığım sürece ama bakıcıya başlayınca oldu maalesef

Ben ilk zamanlar sadece pamuk ve kaynamış ılıtılmış su kullanıcam canım. Aldım o pamukları da. Saf su yazan ıslak mendiller bile güven vermiyor açıkçası.
Bende aldim bebek icin temizleme pamuqu oyle mi yapsam acaba bende ilk aylar hassas oluyolar malum peki sonradan islak mendile baslayinca alerji olmasin

Bende aldim bebek icin temizleme pamuqu oyle mi yapsam acaba bende ilk aylar hassas oluyolar malum peki sonradan islak mendile baslayinca alerji olmasin
Alerji olacaksa doğduğunda da olur ki canım, onun cildiyle alakalı. Saf su olanları denersin sırayla hangisi pişik yapmazsa. Benim yeğenimin mesela aynı markanın devam mendillerine alerjisi oluştu hemen bıraktık geçti.

Hmm sebamed mi diyosun tmm ona bakiyim ben bi :) islak mendildede simdiden bikac adet unibayby alip kenara atsammiki diye dusunuyorumda acaba qercekten saf sumu o kafami karistiriyo :):) heralde pisik olmamasinin tek caresi popoyu temiz tutup sık sık bez deqistirmek siz tecrubelisiniz daha iyi bilirsiniz tabi ::)

masallah
allah saglikli omurler versin tum bebislere. tam zamaninda yapmissin 2.yi:)
arkadas olacaklar insallah birbirlerine.
İNşallah canım temennim iki iyi arkadaş kardeş olsunlar. O düşünce ile hemen planladık ikinciyi bakalım hayırlısı olsun allah tüm evlatlarımıza sağlık ve uzun ömür nasip etsin

Benim kuzemim bu konularda cok hassas uni baybynin saf su olanindan kullaniyo bebek doqdu doqali hic pisik falan olmadi belki ciltle alakalidir bilmiyorum ama yinede quvenmemisti kullanmadan once islak mendili aqzina atti hakikaten sumu diye

Aslında ilk zamanlar ben direk popoyu suyun altına tutmayı düşünüyorum yıkayıveririm kalıntı falan kalmasın diye.

Benim kuzemim bu konularda cok hassas uni baybynin saf su olanindan kullaniyo bebek doqdu doqali hic pisik falan olmadi belki ciltle alakalidir bilmiyorum ama yinede quvenmemisti kullanmadan once islak mendili aqzina atti hakikaten sumu diye

Sen bilirsin canım benim deneyip görücez :) Bu işin tecrübeyle o öyle yaptı bu böyle dediyle hiç alakası yok çünkü. Her bebek her cilt farklı deneyip öğrenicez :)

Canım sık sık bez değiştirisen pişik promlemi yaşamasıın bende sebamed mustela ve popolin pişik kremi kullandım hep çok memnundum ıslak mendil de unibaby yi tek geçerim birde baby&me nin pamukları var su ve pamuk kullanmak evdeyken daha mantıklı ve sağlıklı kaynatılmış ve ılımış su dışarıda ıslak mendik ve fek kullanımlık alt açma örtüsü hemde bem dışarıda şart canım

evet bana biri 15 dakakada bir sor demişti ben o hatayı yaptım çocuk çişini öğreneli 1 yılı geçti hala çisin var mı deyince irite oluyo çocuk. bıktırdım galiba
Canım bende eğitim vereli 1 ay oldu ama ben hala hiç sormuyorum çişi kakası gelince evdede olsa dışarıdada olsa kendi söylüyor çok şükür hatta bazen gece bile sesleniyor çişim var diye gerçektemde yapıyor gidince

İNşallah canım temennim iki iyi arkadaş kardeş olsunlar. O düşünce ile hemen planladık ikinciyi bakalım hayırlısı olsun allah tüm evlatlarımıza sağlık ve uzun ömür nasip etsin

benim de kardesimle aramda 16 ay var. yaslar yakin oldugu icin paylasimlar daha fazla oluyor. aralarindaki bağ hep cok kuvvetli olsun insallah.

bencede takım olmalı bende aziz bebeden aldım 130 civarına çok beğendim ve ben özellikle bi zıbın takımı bi tulum olanını tercih ettim daha kullanışlı oluyor bide yanına 5li çıkışla yedek tulum koyarım inşallah. kızımda da öle yapmıştım.

Friendly var canım ebebekte bulabilirsin ben ondan aldım çoğu arkadaşım da memnun sağlık açısından da gayet iyi

Tmm canim cok tesekkur ederim daha suan alisveris yapmadim butun onerilerinizi dikkate alip o sekilde alacam alt acma ortusu kullan at olanlardan bayaqi almistim yine alayimda surekli cantamda bulunsun

Canım en sağlıklısı tabiki su ve pamuk ama bu dışarıda pek mğmkün olmuyor ama evde kullanabilirsin her alt açtığında pişik kremi sür bebeğin poposunu her zaman kurula nemli bırakma o zaman yaşamassın pişik promlemi. Canım pudra kullanmak çok sağlıksız tavsiye etmem gözenekleri tıkıyor cilt nefes almıyor. Birde tavsiyem bebeğe kesinlikle yumuşatıcı kullanma çok zararlı onların ciğerleri ve tenleri çok hassas ve taze ben giç kullanmadım ben deterjan olarak dalan roxy toz sabun kullanıyorum ve iki durulama yapıyorum mis gibi tertemiz oluyor çamaşırlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…