2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Geriden geliyorum cevap verilmiştir ama pudra sağlıklı değil kullanılmıyor artık. Şu ve pamuk kullandım allaha şükür çok ciddi pisik sorunu yaşamadım. Ne zaman ıslak mendil kullansam ki iki kez kullandım. Yandı kizim. Hemen suya dönüş yaptım. Başta zor gelse de çok pratik bence pamuk su.

Kızlar günaydın yeniden.. bayram sonrası temizliğe baslicaz boya da dahil. Lojmandayiz iki senemiz kaldı ankara da. Mutfak dolaplarim eski değil ama beni çileden çıkarıyor ufacık ufacık yağ lekeleri anında görünüyor ve temizliği çok zor. El izi belli ediyor sinir oluyorum. İnternette bakarken boyayarak yenileme gördük ve aklımıza yattı. Özellikle arch2401 arkadaşım ne tarz bir boya onerirsin. El izi belli etmeyecek ve kolay temizlenecek. Ve ne renk yapsam kahve krem suankiler. Ekru yada toz pembe düşünüyorum acikcasi. İçim açılsın diye. Fayanslar arasına ve balkon kapısının olduğu bolumede yapışkan folyo sizce iyi olur mu. Eşimi yorup pişman olmak istemiyorum ama bu mutfaktan bunaldim. Buna benziyor Mutfak dolaplarım

aynen cnm sık değiştirmek yıkamak zaten ilk doğdukları zaman her emdiklerinde çis yapıyorlar 10 kere falan değişiyor altı minnakların

Duvar silme işi baya teferruatlı bence bitiremez yarım günde canim

ben bembeyaz veya siyah beyaz dolaplari cok seviyorum. evlenirken bu evime siyah beyaz yaptirdim ve hic pisman olmadim. birkac sene sonra baska eve ciktigimda da bembeyaz dusunuyorum.
temizlik acisindan ben cok zorlanmadim ama yine sen bilirsin tabi.

canim perde ocagin yaninda sanirim,cok dikkatli ol.

deterjan olarakta hacı şakir granül sabun kullanıyorum fikir olsun çıkmayan lekeleride normal hacı şakir sabunla çitiliyorum

Rica ederim cnm,, işe yarar sende de inşallah :)

canim perde ocagin yaninda sanirim,cok dikkatli ol.
Canm foto internetten alındı. Benimde ocak balkon dibinde ama balkonum içeriye alınmış cam balkon perde yok haliyle. Yinede uyarı için teşekkürler.peki dolap temizliğinde ne kullanıyorsun canm. Pratik fis la sil geç önerilere ihtiyacım var

Canım Polisan X1 ile iyi boyandığını duymuştum zımpara falan gerektirmiyormuş. Ben de annemin yatak odasını boyamayı planlıyorum da. Sonucunu yapınca bizimle paylaş mutlaka..

kizlar dun gece 2 kez bu sabah da 1 kez sıvı geldi benden. su mu akinti mi nasil adlandiriliyor,tam bilemedim. yumurtalama donemindeki gibi degil ama. camasirim islanmisti,cok degil.
ne dusunmeliyim,tedirgin olmali miyim,normal mi?
doktoru arayacagim ama size de bi sorayim dedim.

Canım Polisan X1 ile iyi boyandığını duymuştum zımpara falan gerektirmiyormuş. Ben de annemin yatak odasını boyamayı planlıyorum da. Sonucunu yapınca bizimle paylaş mutlaka..
Tamam canm yazarım tabi sonu boya oneriis için ayrıca teşekkürler. Dyo 'nun bir urunude öyle diyorlar ama daha tam bakmadik

ben loc la siliyorum canim,sonra da temiz suyla uzerinden geciyorum.

sagdakini senin dolabin,soldakini de beyaz olursa boyle olacak diye paylastigini sandim:)

ben loc la siliyorum canim,sonra da temiz suyla uzerinden geciyorum.

sagdakini senin dolabin,soldakini de beyaz olursa boyle olacak diye paylastigini sandim:)
Tamam canm çok sagol nerden alirim loc ü çok sordum ama .
Yok yok cnm benim değil ama yaparsak koyarım resmi. Eşim benden hevesli. Bende hiç gözüme kestiremiyorum açıkçası ama yapsın bakalım. Oglusu gelmeden evi bir güzel yapalim

Amin canım inşallah sağlıkla gelsinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…