Çok yorulacam ya eşimin evde olduğu günleri ayarlayim o zaman oturmam da biliyorumsertk60 cnm onca is 1 gunde bitmez bence 2 gun olarak hesapla... o da mutemadiyen temizlikle gecen 2 gun :)
Geriden geliyorum cevap verilmiştir ama pudra sağlıklı değil kullanılmıyor artık. Şu ve pamuk kullandım allaha şükür çok ciddi pisik sorunu yaşamadım. Ne zaman ıslak mendil kullansam ki iki kez kullandım. Yandı kizim. Hemen suya dönüş yaptım. Başta zor gelse de çok pratik bence pamuk su.Tabikiiii onlarin kokusunun yerini tutacak bi deterjan uretilmedi daha uretilemezdebilmiyorumki belkide dediqin qibi hic ole alerji falan olan duymadim ondan bukadar rahatimdir bakalim alisverise cikinca ne karar verecem benim bu pisik konusunda cok takintik war yani acayip korkuyorum acaba yaqli islak mendilmi yokza sirf su olan islan mendilmi kullansam hanqi pisik kremi daha iyi pudra doksemmi aklimda deli sorular
Evet canım hatta şu;
Çok yorulacam ya eşimin evde olduğu günleri ayarlayim o zaman oturmam da biliyorum
İnşallaj canım allah sanada nasip etsin inşallah ikinci bebiş
aynen cnm sık değiştirmek yıkamak zaten ilk doğdukları zaman her emdiklerinde çis yapıyorlar 10 kere falan değişiyor altı minnaklarınHmm sebamed mi diyosun tmm ona bakiyim ben bi :) islak mendildede simdiden bikac adet unibayby alip kenara atsammiki diye dusunuyorumda acaba qercekten saf sumu o kafami karistiriyo :):) heralde pisik olmamasinin tek caresi popoyu temiz tutup sık sık bez deqistirmek siz tecrubelisiniz daha iyi bilirsiniz tabi ::)
Duvar silme işi baya teferruatlı bence bitiremez yarım günde canimBende temizlik için bayram dönüşünğ bekliyorum çamların silinip perdelerin yıkanması lazım kapı duvar silinecek bide yarım günde bitse yeter bana kadın tek bitirebilir mi bunları yardım da edemem bi perdeleri makineye atarım galiba :)
Kızlar günaydın yeniden.. bayram sonrası temizliğe baslicaz boya da dahil. Lojmandayiz iki senemiz kaldı ankara da. Mutfak dolaplarim eski değil ama beni çileden çıkarıyor ufacık ufacık yağ lekeleri anında görünüyor ve temizliği çok zor. El izi belli ediyor sinir oluyorum. İnternette bakarken boyayarak yenileme gördük ve aklımıza yattı. Özelliklearch2401 arkadaşım ne tarz bir boya onerirsin. El izi belli etmeyecek ve kolay temizlenecek. Ve ne renk yapsam kahve krem suankiler. Ekru yada toz pembe düşünüyorum acikcasi. İçim açılsın diye. Fayanslar arasına ve balkon kapısının olduğu bolumede yapışkan folyo sizce iyi olur mu. Eşimi yorup pişman olmak istemiyorum ama bu mutfaktan bunaldim. Buna benziyor Mutfak dolaplarımEki Görüntüle 2008605
Kızlar günaydın yeniden.. bayram sonrası temizliğe baslicaz boya da dahil. Lojmandayiz iki senemiz kaldı ankara da. Mutfak dolaplarim eski değil ama beni çileden çıkarıyor ufacık ufacık yağ lekeleri anında görünüyor ve temizliği çok zor. El izi belli ediyor sinir oluyorum. İnternette bakarken boyayarak yenileme gördük ve aklımıza yattı. Özelliklearch2401 arkadaşım ne tarz bir boya onerirsin. El izi belli etmeyecek ve kolay temizlenecek. Ve ne renk yapsam kahve krem suankiler. Ekru yada toz pembe düşünüyorum acikcasi. İçim açılsın diye. Fayanslar arasına ve balkon kapısının olduğu bolumede yapışkan folyo sizce iyi olur mu. Eşimi yorup pişman olmak istemiyorum ama bu mutfaktan bunaldim. Buna benziyor Mutfak dolaplarımEki Görüntüle 2008605
Azıcık daha icilebilir bir formülü bulunsa da yapsalar keske. Bende hic ilaçci degilim hatta suan vitamin bile kullanmıyorum sadece kasılmam olunca magnezyum. Ama böyle bir kerede kesiyorsa gavisconu içsem iyi olur çünkü rennie kesiyor ama dedigin gibi birkac saat tesekkurler deneyimini paylastigın icin.
Çok saol cnmTabii canım. Şu linkten almıştık biz;
http://www.evmanya.com/urun/555996-dekorjinal-duvar-sticker-dck158
Canm foto internetten alındı. Benimde ocak balkon dibinde ama balkonum içeriye alınmış cam balkon perde yok haliyle. Yinede uyarı için teşekkürler.peki dolap temizliğinde ne kullanıyorsun canm. Pratik fis la sil geç önerilere ihtiyacım varcanim perde ocagin yaninda sanirim,cok dikkatli ol.
Canım Polisan X1 ile iyi boyandığını duymuştum zımpara falan gerektirmiyormuş. Ben de annemin yatak odasını boyamayı planlıyorum da. Sonucunu yapınca bizimle paylaş mutlaka..Kızlar günaydın yeniden.. bayram sonrası temizliğe baslicaz boya da dahil. Lojmandayiz iki senemiz kaldı ankara da. Mutfak dolaplarim eski değil ama beni çileden çıkarıyor ufacık ufacık yağ lekeleri anında görünüyor ve temizliği çok zor. El izi belli ediyor sinir oluyorum. İnternette bakarken boyayarak yenileme gördük ve aklımıza yattı. Özelliklearch2401 arkadaşım ne tarz bir boya onerirsin. El izi belli etmeyecek ve kolay temizlenecek. Ve ne renk yapsam kahve krem suankiler. Ekru yada toz pembe düşünüyorum acikcasi. İçim açılsın diye. Fayanslar arasına ve balkon kapısının olduğu bolumede yapışkan folyo sizce iyi olur mu. Eşimi yorup pişman olmak istemiyorum ama bu mutfaktan bunaldim. Buna benziyor Mutfak dolaplarımEki Görüntüle 2008605
Tamam canm yazarım tabi sonu boya oneriis için ayrıca teşekkürler. Dyo 'nun bir urunude öyle diyorlar ama daha tam bakmadikCanım Polisan X1 ile iyi boyandığını duymuştum zımpara falan gerektirmiyormuş. Ben de annemin yatak odasını boyamayı planlıyorum da. Sonucunu yapınca bizimle paylaş mutlaka..
Canm foto internetten alındı. Benimde ocak balkon dibinde ama balkonum içeriye alınmış cam balkon perde yok haliyle. Yinede uyarı için teşekkürler.peki dolap temizliğinde ne kullanıyorsun canm. Pratik fis la sil geç önerilere ihtiyacım var
Tamam canm çok sagol nerden alirim loc ü çok sordum ama .ben loc la siliyorum canim,sonra da temiz suyla uzerinden geciyorum.
sagdakini senin dolabin,soldakini de beyaz olursa boyle olacak diye paylastigini sandim:)
Amin canım inşallah sağlıkla gelsinlerben de aynen senin gibi besleniyorum canim. abur cubur yemiyorum. cok nadir canim cekerse tuketiyorum.
1 hafta onemli degil dedi ama yine de neden acaba diye düsunüyor insan. su 12 gun et,balik biraz daha fazla tuketeyim bakalim,kontrolde ne olacak.
allahim hayirlisiyla saglikla kucagimiza aldigimiz gunleri gostersin insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?