Bende artik disari cikmak istiyorummm
Esim korkuyo bisey olacak diye tek basina qidemezsin diyo ama kendide aksamlari yorqunum diye qoturmuyo
Canm bende nişanı kıvamlı bir yapıda ve pembe si diye biliyorum. Yine ihmal etmemek lazım ama cok ta panik olma bence.afedersin çamaşırı islatacak akıntı su gibi bende de oluyor ama açıkçası çok önemsemiyorum. Sıkça tekrarlardan tabi dikkat etmek lazım ama sıkma kendini birşey olsa dr zaten derdi.evet ben de oyle okudum da biraz daha rahatladim canim sagol:)
Yeşil mi Can'ım dışı? Yenidoğan yazıyor sadece bizimkinde aynı değil mi acaba
Ayyy ondaki inat kimsede yoktek yollamiyorsa o zaman aksam kisa bi yuruyuse gotursun en azindan,hazirlan kapiya cik,gelir o zaman:)
Bence cok ta dinlemeyin eşinizi ya, ne olacak hastalık degil ki bu. Esimde biri bizi misafir cgirirken baktım tuhaf tuhf eziliyor buzuluyor. Sonra bizimde cagirmamiz gerekecek nasıl olacak diyor. Allah korusun düşük ihtimali olsaydı, veya erken doğum riski tamam da hasta değilim ki hamileyim dedim m. Kendimizi yormadiktan sonra normal hayata devam etmemiz normal doğum için şart. Niye kisitlayayim ki kendimi iyi hissediyorken. Asıl eve tikili kalmak kös kös oturmak benim psikolojimi daha çok etkiliyor. Kg aldığımı sistigimi hissediyorum öyle durumlarda. Ve hep tartışma modunda oluyorumWalla biraz once aradi soyledim aksam qeliyosan qel yoksa ben qezecem bebeqe kiyafet bakacam diye tmm tmm qit dedi sasirdimhemmen arkadasa haber ettim isten erken cik aksam dolasalim diye ohhhh iyi oldu demekki az surat asinca israr edince anliyo beyefendi bende insanim yani az dusunsun
Bebeğin suyu değildir inşallah canım,hiç duymadım nişanınn su şeklinde geldiğini,sümüksü bir kıvamda oluyor sanırım nişan sen iyice bir araştır istersen yada dr a git
Farklı Can'ım benimki böyle kötğ bezden mi aldık acaba foruma da baktım da hiç yorum bulamadım bununla ilgiliBizim aldıgımz bundan canım.
İyi doktor sakinse bisey olmaz herhalde,yoksa hemen cagırırdı. Ama tabii dinlen sen iyice,dikkat et.gecmis olsun tekrar.
Canm bende nişanı kıvamlı bir yapıda ve pembe si diye biliyorum. Yine ihmal etmemek lazım ama cok ta panik olma bence.afedersin çamaşırı islatacak akıntı su gibi bende de oluyor ama açıkçası çok önemsemiyorum. Sıkça tekrarlardan tabi dikkat etmek lazım ama sıkma kendini birşey olsa dr zaten derdi.
Ayyy ondaki inat kimsede yokbide ramazanya orucum ustume qelme ac ac yuruyusmu yapacam diyo e yemekten sonra cikalim.sende şu qobeqini erit diyorum uykum.var diyo amannn kendi bilir walla iyice naza cekti kendini
evet evet benim de oyle iste,camasiri islatan su seklinde. ama cok fazla da degil. dun gece 2 defa oldu,bugun de birkac kez olunca anlamadim noldugunu. internette de arastirmadim,olumsuz seyler okumayim diye. doktoru aradim. o nisan deyince acip okudum.
sen soyledin mi doktoruna?[/QUOT
Çok nadir oluyor canm. Söylemedim açıkçası canm. İkinci olduğu için mi bilmiyorum rahatım açıkçası. Dr lar artık çok panik yaptırıyor gibi. Kendilerince hklilar ama bizler açısından bence stresli oluyor. Ama ciddi ciddi su gelse esofmana çıkacak kadar o zaman söylerim yani
Bence cok ta dinlemeyin eşinizi ya, ne olacak hastalık degil ki bu. Esimde biri bizi misafir cgirirken baktım tuhaf tuhf eziliyor buzuluyor. Sonra bizimde cagirmamiz gerekecek nasıl olacak diyor. Allah korusun düşük ihtimali olsaydı, veya erken doğum riski tamam da hasta değilim ki hamileyim dedim m. Kendimizi yormadiktan sonra normal hayata devam etmemiz normal doğum için şart. Niye kisitlayayim ki kendimi iyi hissediyorken. Asıl eve tikili kalmak kös kös oturmak benim psikolojimi daha çok etkiliyor. Kg aldığımı sistigimi hissediyorum öyle durumlarda. Ve hep tartışma modunda oluyorum
Kızlar bugün Yeşilköy pazarına gittim hem kendime hem bebeğe bir şeyler almaya, hiç gitmemiştim bayıldım. Eğer yakın olanlar varsa tavsiye ederim. Mağazalardan bulamadığım dantelsiz lohusa geceliğini pazarda buldum, gerçi beğendiğim sadece bir tane vardı bir tane eksiğim var hala ama en azından biraz da olsa rahatladım onu bulunca. Aynısını mağazada görüp vaktiyle "amaan sonra alırım" dediğim şeyleri buldum, aldım. Eksiği kalan varsa bir çarşamba sabahı atlasın gitsin. AVM ve pazar gezmekten nefret ederim ben normalde ama burası üzeri kapalı ve açık hava olduğu için hem güneşsiz hem püfür püfürdü.
Bize de davet ettiklerimiz gelmiyor artık canm. Hamile agirlastin diye ama yok ya ben iyiyim ne var yemek yapamayacak diye çok yadırgıyorum. He on çeşit yapamam ama 6-7 çeşit garanti çıkar ne var ki bunda. Bana tuhaf geliyor bu bakış açısı açıkçası. Özel durumda olan arkadaşlar hariç tabi.bizde de tam tersi oldu:))
esimin arkadaslari cagirdi,bizim de cagirmamiz lazim diye ben pek istemedim. esim de sen hamilesin bir sey olmaz,sonra cagiririz dedi. hatta birinin esi sen hic cagirmayi bile dusunme,sen hamilesin,gez dolaş,sen agirlanacaksin agirlamayacaksin dedi. teyzem de annem de sen bu sene alma gez dediler. ben de e peki dedim
http://jinekoloji.com/7-maddede-nisan-gelmesisu gibi oldugunu soyledim,onun uzerine nisan dedi canim,okuduklarim da farkli renk olursa sıkıntı oldugunu yaziyordu. eger daha cok olursa ararim bir daha ya da giderim. insallah suyu degildir.
öyle sıvı akıntım benim de çok oluyor. ama hep olduğu için önemsemiyorum artık. doktor çamaşırın nemli değil şıpır şıpır olur su gelirse demişti o yüzden rahatım artık. yoksa çok canımı sıkıyodu bu durm.Canm bende nişanı kıvamlı bir yapıda ve pembe si diye biliyorum. Yine ihmal etmemek lazım ama cok ta panik olma bence.afedersin çamaşırı islatacak akıntı su gibi bende de oluyor ama açıkçası çok önemsemiyorum. Sıkça tekrarlardan tabi dikkat etmek lazım ama sıkma kendini birşey olsa dr zaten derdi.
Bize de davet ettiklerimiz gelmiyor artık canm. Hamile agirlastin diye ama yok ya ben iyiyim ne var yemek yapamayacak diye çok yadırgıyorum. He on çeşit yapamam ama 6-7 çeşit garanti çıkar ne var ki bunda. Bana tuhaf geliyor bu bakış açısı açıkçası. Özel durumda olan arkadaşlar hariç tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?