2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
evet ben de oyle okudum da biraz daha rahatladim canim sagol:)
Canm bende nişanı kıvamlı bir yapıda ve pembe si diye biliyorum. Yine ihmal etmemek lazım ama cok ta panik olma bence.afedersin çamaşırı islatacak akıntı su gibi bende de oluyor ama açıkçası çok önemsemiyorum. Sıkça tekrarlardan tabi dikkat etmek lazım ama sıkma kendini birşey olsa dr zaten derdi.

tek yollamiyorsa o zaman aksam kisa bi yuruyuse gotursun en azindan,hazirlan kapiya cik,gelir o zaman:)
Ayyy ondaki inat kimsede yok bide ramazanya orucum ustume qelme ac ac yuruyusmu yapacam diyo e yemekten sonra cikalim.sende şu qobeqini erit diyorum uykum.var diyo amannn kendi bilir walla iyice naza cekti kendini

Bence cok ta dinlemeyin eşinizi ya, ne olacak hastalık degil ki bu. Esimde biri bizi misafir cgirirken baktım tuhaf tuhf eziliyor buzuluyor. Sonra bizimde cagirmamiz gerekecek nasıl olacak diyor. Allah korusun düşük ihtimali olsaydı, veya erken doğum riski tamam da hasta değilim ki hamileyim dedim m. Kendimizi yormadiktan sonra normal hayata devam etmemiz normal doğum için şart. Niye kisitlayayim ki kendimi iyi hissediyorken. Asıl eve tikili kalmak kös kös oturmak benim psikolojimi daha çok etkiliyor. Kg aldığımı sistigimi hissediyorum öyle durumlarda. Ve hep tartışma modunda oluyorum

Kızlar bugün Yeşilköy pazarına gittim hem kendime hem bebeğe bir şeyler almaya, hiç gitmemiştim bayıldım. Eğer yakın olanlar varsa tavsiye ederim. Mağazalardan bulamadığım dantelsiz lohusa geceliğini pazarda buldum, gerçi beğendiğim sadece bir tane vardı bir tane eksiğim var hala ama en azından biraz da olsa rahatladım onu bulunca. Aynısını mağazada görüp vaktiyle "amaan sonra alırım" dediğim şeyleri buldum, aldım. Eksiği kalan varsa bir çarşamba sabahı atlasın gitsin. AVM ve pazar gezmekten nefret ederim ben normalde ama burası üzeri kapalı ve açık hava olduğu için hem güneşsiz hem püfür püfürdü.

Bebeğin suyu değildir inşallah canım,hiç duymadım nişanınn su şeklinde geldiğini,sümüksü bir kıvamda oluyor sanırım nişan sen iyice bir araştır istersen yada dr a git

su gibi oldugunu soyledim,onun uzerine nisan dedi canim,okuduklarim da farkli renk olursa sıkıntı oldugunu yaziyordu. eger daha cok olursa ararim bir daha ya da giderim. insallah suyu degildir.

evet evet benim de oyle iste,camasiri islatan su seklinde. ama cok fazla da degil. dun gece 2 defa oldu,bugun de birkac kez olunca anlamadim noldugunu. internette de arastirmadim,olumsuz seyler okumayim diye. doktoru aradim. o nisan deyince acip okudum.
sen soyledin mi doktoruna?

Ayyy ondaki inat kimsede yok bide ramazanya orucum ustume qelme ac ac yuruyusmu yapacam diyo e yemekten sonra cikalim.sende şu qobeqini erit diyorum uykum.var diyo amannn kendi bilir walla iyice naza cekti kendini

çık demisken çık madem sen de,cok yorulmadan gez:))
biz hamileyiz,biz nazlanacagiz:))

bizde de tam tersi oldu:))
esimin arkadaslari cagirdi,bizim de cagirmamiz lazim diye ben pek istemedim. esim de sen hamilesin bir sey olmaz,sonra cagiririz dedi. hatta birinin esi sen hic cagirmayi bile dusunme,sen hamilesin,gez dolaş,sen agirlanacaksin agirlamayacaksin dedi. teyzem de annem de sen bu sene alma gez dediler. ben de e peki dedim

ben pazar gezmeyi severim,giysi pazari tabi:)) iyi yapmissin,gule gule giy:)

Bize de davet ettiklerimiz gelmiyor artık canm. Hamile agirlastin diye ama yok ya ben iyiyim ne var yemek yapamayacak diye çok yadırgıyorum. He on çeşit yapamam ama 6-7 çeşit garanti çıkar ne var ki bunda. Bana tuhaf geliyor bu bakış açısı açıkçası. Özel durumda olan arkadaşlar hariç tabi.

su gibi oldugunu soyledim,onun uzerine nisan dedi canim,okuduklarim da farkli renk olursa sıkıntı oldugunu yaziyordu. eger daha cok olursa ararim bir daha ya da giderim. insallah suyu degildir.
http://jinekoloji.com/7-maddede-nisan-gelmesi
doktor sonuçta en doğruyu o biliyordur canım ama görmeden bu kadar rahat davranması enteresan geldi,amacım seni tedirgin etmek değil ama paçalardan akacak kadar çok olan şey bebeğin suyudur nişan değil benim bildiğim,bebeğinin hareketlerini takip et en azından bir farklılık olursa gidersin

öyle sıvı akıntım benim de çok oluyor. ama hep olduğu için önemsemiyorum artık. doktor çamaşırın nemli değil şıpır şıpır olur su gelirse demişti o yüzden rahatım artık. yoksa çok canımı sıkıyodu bu durm.

valla ben acikcasi tedirgin oluyorum canim yaa,tabiki rabbim koruyor,biz degil ama iste yine de kendimi yormak istemiyorum. olacagi da varsa bir sey olursa ben kendimi yordum da oldu diye kendi kendimi yerim,o yuzden boyle daha rahat ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…