- 31 Mayıs 2007
- 14.882
- 4.544
- 423
Ben hepsini bir yıkadım zaten çok koyu renkli değil çoğu açık renk bir sorunda olmadı ayrı ayrı yıkamak çok teferruatli üşendim açıkçasıButun renkleri ayri ayriminyikicaz ben anlamadim yani beyazlari sade beyazlarla mi yikicaz karistirsak solarmiki acaba ? Gerci kumasi quzelse bisey olmazda quvenemedim yinede napsamki siz nasil yikadiniz kizlar ?
Ben de bitmesineofise az kaldı diyorum sonra yine bir sürü eksiği çıkıyor. Bu ay tamamlasak bari...Son 3 alışveriştir bütün eksiklerimiz tamam diyorum yine küçük bi liste çıkıyo :))) İnşaAllah seninki tamamdır :)
yerime doğursa da vermem şahsen o parayı :):) 6 yaşına kadar bakma sözü falan vermesi lazım :)12bin neymis ya, bizim yerimize doguruyorlar heralde. abartmis iyice acibadem. hastanelerin fiyat politikalarini anlamak gercekten zor.
bebeğin kemik gelişimini kötü etkiliyormuş yumuşak zemin. biraz sert olması lazım. ayrıca belki bilmeyen vardır ekleyelim ilk 1 yıl yastık kullanmıyoruz omurga gelişimi için. en incesinden bile.. doktorlar çok kızıyor bu duruma.Almadan soylediqin iyi oldu :) tmm canim tesekkur ederimacaba neden tam ortopedik deilki hani bi sebebi varmiymiski ?
Günde 2 kez kullanıyorum metrobüsü canım, ve şuan metrobüs körükten sesleniyorum sizlere :))) ayakta tabiki. Eskidendi o nezaket, herkes hoşgörüsüz ve biraz da bencil. Onları da anlamak mümkün. İstanbul insanı yoruyor, gidilecek yer uzaksa, kalkıp yet vermek istemiyor haliyle. Sağlık olsun. Ama Temmuz'da nasıl dayanırım bilmemGünaydın kizlarr, uyuya kaldığım için servisi kaçırdım şimdi ring'e gitmek için metrobüse bindim. Bir sürü genç erkek yer vermedi, 2 durak gittim öyle en son orta yaşlı bir bayan kalktı sen geç kızım dedi.
Ne zamandır bu kadar düşüncesiz olduk biz ya... Daha önce de erkekler ölü taklidi yapmıştı da bir kadın yer vermişti. Kim yetistirdi bu hödükleri anlamadım ki!
hepimizinki şu ara yavaş ya eminim çok uslu bir bebek olduğu için böyledir. hiç takılma.Heryerim ağrıyo hanımlar ya.. sanırım inzivaya çekilme zamanım gelmiş. Artık eşim olmadan çıkmayacağım heralde. Bi 10-15 dk da kızı kucağımda taşıdım; hiç dermanım kalmadı.. kendimden korkmuyorum da umarım bebeğe zarar vermemişimdir sürekli bu kadar yorularak.. şu haftalar da geçse de sağsalim sağlıkla doğduğunu görsemzaten çok az hareket ediyor, değişik bi bebek yani ilk hamileliğime göre...kilosu gelişimi vs iyiydi son kontrolde ama yine de biraz huzursuz oluyorum bu hareket mevzusu yüzünden... bu mide yanması da tuz biber oldu.. uykusuz bir gece daha yani kısacası... uyuyabilenlere canı gönülden iyi geceler :)))
Evet var canimArielin bebek deterjani var mi?
Haklısın canım ben de işine gücüne gidenlere birsey demiyorum ama sonuçta onlar ani bir hareketten düşse en fazla bir yerleri acır ama bizim bebeklerimize birşey olabilir. Devletin de suçu çok bu metrobüs olayında daha çok kişiyi taşıyacak raylı sistem gerekli ya da en azından iş giriş-çıkış saatlerinde metrobüsler ilk durakta hiç beklemeden hareket etmeli. Bu konuya çok kızıyorum :)Günde 2 kez kullanıyorum metrobüsü canım, ve şuan metrobüs körükten sesleniyorum sizlere :))) ayakta tabiki. Eskidendi o nezaket, herkes hoşgörüsüz ve biraz da bencil. Onları da anlamak mümkün. İstanbul insanı yoruyor, gidilecek yer uzaksa, kalkıp yet vermek istemiyor haliyle. Sağlık olsun. Ama Temmuz'da nasıl dayanırım bilmem
oturan genç birileirnin dibine gidip tam göz hizasına göbeğini getirsen işe yaramaz mı :):)Günde 2 kez kullanıyorum metrobüsü canım, ve şuan metrobüs körükten sesleniyorum sizlere :))) ayakta tabiki. Eskidendi o nezaket, herkes hoşgörüsüz ve biraz da bencil. Onları da anlamak mümkün. İstanbul insanı yoruyor, gidilecek yer uzaksa, kalkıp yet vermek istemiyor haliyle. Sağlık olsun. Ama Temmuz'da nasıl dayanırım bilmem
Haklısın canım ben de işine gücüne gidenlere birsey demiyorum ama sonuçta onlar ani bir hareketten düşse en fazla bir yerleri acır ama bizim bebeklerimize birşey olabilir. Devletin de suçu çok bu metrobüs olayında daha çok kişiyi taşıyacak raylı sistem gerekli ya da en azından iş giriş-çıkış saatlerinde metrobüsler ilk durakta hiç beklemeden hareket etmeli. Bu konuya çok kızıyorum :)
Bence hamile ve yaşlılara ayrılmış koltukta oturanlardan yer iste... Bebegini riske atma.
sizinki kaç aylık beyefendi diye bağır bence de:) rezil olsun :)
Ahahaha bu daha iyimissizinki kaç aylık beyefendi diye bağır bence de:) rezil olsun :)
Şu hamile tshort lerini hiç sevmiyorum ama eşim bu yüzden kalabalık yerlere gideceğimiz zaman zorla giydiriyor. "Baby is coming" i görünce daha dikkatli olacaklarına inancı tamAhahaha bu daha iyimis. Hayir cok kalabalik olan yerlerde dikkat de etmiyorlar carpiyorlar falan sinir oluyorum. Bi sagina soluna bak hamile mi var yasli mi var cocuk mu var.
Merhaba canım granül sabunlar biraz kalıntı bırakıyor malesef ben de ilk onu aldım memnun kalmadım dalan roxy sabun tozu kullandım çift durulama yaptım hiç sorun yaşamadım diğer granül sabunuda lekeri elimde çitiledim çok işe yaradı. Birde bh sabun tozlarını kullanırken normal ölçünün yarısı kadar koymak gerekiyor canım. Ben friendly sıvı deterjanda denemiştim memnun kalmıştım.arkadaslar siz camasir icin hangi deterjani kullandiniz. Biz malum gecen hafta yikadik utuledik ama kafama takilan bir durum var ben hacisakirin granullu sabunundan kullandim. 40 derecede yikamama ragmen uzerinde kalintilar birakti sonra extra tekrar duruladim ama fayda etmedi yani bu kalinti birakma konusunda hic memnun kalmadim ama simdinetten bakiyorum sivi deterjanlar da alerji yapiyor diye yazanlar olmuş. Siz ne dusunuyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?