2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Butun renkleri ayri ayriminyikicaz ben anlamadim yani beyazlari sade beyazlarla mi yikicaz karistirsak solarmiki acaba ? Gerci kumasi quzelse bisey olmazda quvenemedim yinede napsamki siz nasil yikadiniz kizlar ?
Ben hepsini bir yıkadım zaten çok koyu renkli değil çoğu açık renk bir sorunda olmadı ayrı ayrı yıkamak çok teferruatli üşendim açıkçası

Almadan soylediqin iyi oldu :) tmm canim tesekkur ederim acaba neden tam ortopedik deilki hani bi sebebi varmiymiski ?
bebeğin kemik gelişimini kötü etkiliyormuş yumuşak zemin. biraz sert olması lazım. ayrıca belki bilmeyen vardır ekleyelim ilk 1 yıl yastık kullanmıyoruz omurga gelişimi için. en incesinden bile.. doktorlar çok kızıyor bu duruma.

Günde 2 kez kullanıyorum metrobüsü canım, ve şuan metrobüs körükten sesleniyorum sizlere :))) ayakta tabiki. Eskidendi o nezaket, herkes hoşgörüsüz ve biraz da bencil. Onları da anlamak mümkün. İstanbul insanı yoruyor, gidilecek yer uzaksa, kalkıp yet vermek istemiyor haliyle. Sağlık olsun. Ama Temmuz'da nasıl dayanırım bilmem

hepimizinki şu ara yavaş ya eminim çok uslu bir bebek olduğu için böyledir. hiç takılma.

Haklısın canım ben de işine gücüne gidenlere birsey demiyorum ama sonuçta onlar ani bir hareketten düşse en fazla bir yerleri acır ama bizim bebeklerimize birşey olabilir. Devletin de suçu çok bu metrobüs olayında daha çok kişiyi taşıyacak raylı sistem gerekli ya da en azından iş giriş-çıkış saatlerinde metrobüsler ilk durakta hiç beklemeden hareket etmeli. Bu konuya çok kızıyorum :)
Bence hamile ve yaşlılara ayrılmış koltukta oturanlardan yer iste... Bebegini riske atma.

oturan genç birileirnin dibine gidip tam göz hizasına göbeğini getirsen işe yaramaz mı :):)

nilselen aynen bize ayrilmis yerlerde oturan adamlardan birine sorabilirsin hanginiz hamile diye

""""Kizlar nisan illa pembe ya da kahverengi mi olacak?
Bende beyaz seffaf gibi, silikonumsu birsey geldi"""""

haziran annelerinden biri yazmış bunu. nişanmış o gelen de sanırım sonra doğum yapmış. renksiz de olabiliyormuş demek.

Ahahaha bu daha iyimis . Hayir cok kalabalik olan yerlerde dikkat de etmiyorlar carpiyorlar falan sinir oluyorum. Bi sagina soluna bak hamile mi var yasli mi var cocuk mu var.
Şu hamile tshort lerini hiç sevmiyorum ama eşim bu yüzden kalabalık yerlere gideceğimiz zaman zorla giydiriyor. "Baby is coming" i görünce daha dikkatli olacaklarına inancı tam

Günaydın güzel anneler hepiniz iyisiniz gördüğüm kadarıyla şükürler olsun. Biz de cmtsi doktora gittik. Bebeler büyüyor erkek 1200 gram kız 1100 gram olmuş. Kiloları fena değil ama bebeklerin başı aşağıda duruyor. Bu saatten sonra da yerimiz dar diyerek donemeyecekler maalesef. Biraz tırstım mi evet tırstım erken bir şey olmasın diye. İkizlerde erken olma ihtimali var diye dört doz ciğer geliştirici vurulduk. Normalde Ağustos sonu olmasına rağmen eğer bir sıkıntı olmazsa Ağustos ilk haftası alırız dedi doktorum.
Acil durumda ne yapmalıyız ve hangisi acil bir durum artık dedim. Sorunun saçmalığına bakin karnımda sertlesmeler başladı o sertlesmelerle beraber dinlendiğin halde geçmeyen ağır ağrılar olursa yada suyun gelirse panik yapmadan hastaneye geç beni ara dedi. En yakın hastaneye mi yoksa doğumu düşündüğümüz hastane mi dedim. En yakın hastane olmasına gerek yok dedi. Bizim doktorun maşallahı var çok rahat mübarek. Bazen bu iyi bisi mi kötü bisi mi karar veremiyorum.
Neyse çamaşırlarımızı yıkadık utuledik arkadaş ne çamaşır varmış ya yıkayınca anlaşılıyor. Bide kiz erkek renkler de cok ayri oldugu icin on posta falan oldu. Ama yerleştirince baktım ki ilk zaman kısa kollu badiler çok az. Ama giyinemezler sanırım ilk doğdukları zaman çok fazla kısa kollu bilemedim olmazsa biraz daha ekleyeceğim. Deterjan olarak uni baby sivi deterjan kullandım hem parfümlü hem de parfümsüzü var. İkisi de antialerjik memnun kaldım ben.
Odasını yerleştirdik şimdi hali ve avize siparişi verdim. Birtek perde kaldı.
Bu arada göğüs pompası konusulmuş ben de aldım mamajo ikili elektrikli ilk zamanlar özellikle lazım olabiliyormuş.
Bizden haberler böyle teyzeler öpüyoruz kocaman sizi de.

Merhaba canım granül sabunlar biraz kalıntı bırakıyor malesef ben de ilk onu aldım memnun kalmadım dalan roxy sabun tozu kullandım çift durulama yaptım hiç sorun yaşamadım diğer granül sabunuda lekeri elimde çitiledim çok işe yaradı. Birde bh sabun tozlarını kullanırken normal ölçünün yarısı kadar koymak gerekiyor canım. Ben friendly sıvı deterjanda denemiştim memnun kalmıştım.

Günaydınnnnnnn:) bu gece biraz rahat uyuyunca nasılda mutlu uyandım. Ben istanbul anadolu yakasındayım. Dr 'umla konuştuk iki hastane arasında kaldım şimdilik belli değil. Birisi kutköy ersoy hastanesi 4.000tl. Diğeri kozyatağı central hospital 5.500tl. Acıbademi hiç söylemeyeyim:) ikiside bizim doktorun yıllardır doğuma gittiği hastaneler. Ekibi çok iyi tanıyor iki hastaneyide kendim gezip konuşup öyle karar vericem. Sonuçta dr aynı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…