2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Ben Ariel'in deterjanini aldım çünkü diğer deterjanlar çok ağır kokuyor bana göre. Kuruduktan sonra hiç kokusu kalmadı deterjanin memnun kaldım.

Bn uni yle yıkadm gayet menmunm cnm

Ben roxy ile yıkadım kalinti falan yapmadı canım memnun kaldım yani ama yumuşatıcı kullanmadım

Al benden de o kadar ya mide yanmasi yüzünden hortlak gibi oturuyorum sabahlara kadar bişey deil çocukta doğduğunda hiç uyumayacak diye korkuyorum

Dalan roxy kullandim ben toz olmasına rağmen hiçbir kalıntı kalmadı çok ağır kokusu da yok bir süre onu kullanicam sonra bebek büyüdükçe sıvıya geçerim dedim

Bana e-bebek genel olarak fiyatlarda pahalı gibi geldi. İndirimde yazan çoğu ürünü başka sitelerde daha ucuza buluyorum ondan kapattım e bebek sayfasını :)
Evet normal fiyatları piyasa fiyatının üstünde ama indirim yaptı mı güzel yapıyo bazen o yüzden değerlendirilebilir. Arada bakmakta fayda var yani

Ben de almıyorum. Eşim alıyor ona da çok kızıyorum. Arkadaşım bakıyordu yanımda kaz tüyü bir monta. Alma dedim kazlara işkence ediyorlar tüyleri için, canlı canlı yoluyorlar dedim. Satıcı kız olur mu öyle şey canım diye küçümsedi beni dalga geçti güldü sonra açtım netten video gösterdim bak izle nasıl oluyomuş dedim utandı izleyemedi. Eşim de Yok işte bu marka yapmaz öyle bilmem ne diyo alıyo ince mont sevdiği için. Hiç birine güvenmiyorum.

Kızlarrrr bugun hem doktora gittik hem bebeğime alışveriş yapmaya bütün alışverişini tamamladım bir kac şey dışında ayy acayip heyecanlandım giydirmek nasip olsun inşallah
Son 3 alışveriştir bütün eksiklerimiz tamam diyorum yine küçük bi liste çıkıyo :))) İnşaAllah seninki tamamdır :)

ben sadece adini duymustum nisanin,nasil oldugu hakkinda fikrim yoktu.
doktor oyle deyince de sadece 1 siteyi okudum,baska da bakmadim. nisani bilmiyor mu o zaman bu doktor
Belki sen tam tarifleyememissindir. Ama benim iki kaybimda da balgam gibi geldi. Kime sorduysam balgam gibi gelmiş.rengi kiside kisiye degisir ama katiligi ayni sanirim.

Günaydın kızlar,hayırlı cumalar
arch2401 bende dalini tavsiye ederim canım,antialerjik oluyor zaten çoğu sıvı deterjanlar,benim alerjim olmasına rağmen kokusu beni hiç rahatsız etmedi normalde deterjan kokuları dokunur hapşururum,ama dalin de öyle olmadım hiç,oğluma da dokunmamıştı

Ben de dalin alacagim sanirim hacisakire bosu bosuna para verdim resmen. Bir de zaten minicik olcek yetiyor bitmesini bekleyeyim desem enaz 3 ay gider... cok sinir oldum kalinti birakmasina....

Butun renkleri ayri ayriminyikicaz ben anlamadim yani beyazlari sade beyazlarla mi yikicaz karistirsak solarmiki acaba ? Gerci kumasi quzelse bisey olmazda quvenemedim yinede napsamki siz nasil yikadiniz kizlar ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…