2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
kızlar buarada hastanenizden doğum fiyatı alanınız oldu mu?
ben cumartesi günü gittiğimde sormuştum yazmayı unuttum size,
Avrasya Hospital(Z.burnu)
normal doğum 1.300 tl
sezeryan doğum 1.900 tl

Bizim 6000 lira, Memorial Hizmet'de olucak. Acıbadem 12000 dedi, tüydük haliyle :)

Onu hatırlamıyorum cnm ama ilk ayakkabısını bile bir sorun yoksa ortopedik değil yarı ortopedik alıyorsun. Aynı manktıktır diye düşünüyorum :)))
aynen gecen duz tabanla ilgili bi yazi okurken gordum, ayakta bir problem yoksa ortopedik ayakkabi kullanilmasina gerek yok yaziyordu. ama oyle bi algi olusmus ki sanki cocugun herseyi ortopedik olmasi lazimmis gibi.

Ya bazilari bu buyuyen karyola besiklere cok kullanissiz diyo bazilarida besiqi bozup karyola yaptik ustunede bi yatak cok kullanisli diyo benim kafam karisti.Simdi alsak bile ne zaman onu yataqa ceviririz yatakta kac yasina kadar yatarki yine aklim karisti park yataqi kullanacam zaten oda olacak ama ekstra bunu alsammi bilemedimki şık dursun istiyorum malum park besik oyle durmuyo

aynen gecen duz tabanla ilgili bi yazi okurken gordum, ayakta bir problem yoksa ortopedik ayakkabi kullanilmasina gerek yok yaziyordu. ama oyle bi algi olusmus ki sanki cocugun herseyi ortopedik olmasi lazimmis gibi.

Aynen öyle cnm,,, hatta tam yürüdükten sonra direk normal ayakkabı alıyorsun.. bir de evde ayakkabı giydiriyorlar, o da yanlış. Hatta daha yürümüyorken bile sıcak tutsun yahut güzel görünsün diye giydirenler var o tamamen yanlış...

Cnm bizimki çileğin büyüyen yatağıydı ama resmen yerde oldu büyüyünce. Hiç sevmedim ben. Madem park yatak kullanıcan bence çok şart değil; alırsan da biraz yüksek olanlardan almanı tavsiye ederim.

Heryerim ağrıyo hanımlar ya.. sanırım inzivaya çekilme zamanım gelmiş. Artık eşim olmadan çıkmayacağım heralde. Bi 10-15 dk da kızı kucağımda taşıdım; hiç dermanım kalmadı.. kendimden korkmuyorum da umarım bebeğe zarar vermemişimdir sürekli bu kadar yorularak.. şu haftalar da geçse de sağsalim sağlıkla doğduğunu görsem zaten çok az hareket ediyor, değişik bi bebek yani ilk hamileliğime göre...kilosu gelişimi vs iyiydi son kontrolde ama yine de biraz huzursuz oluyorum bu hareket mevzusu yüzünden... bu mide yanması da tuz biber oldu.. uykusuz bir gece daha yani kısacası... uyuyabilenlere canı gönülden iyi geceler :)))

Az kaldı cnm nerdeyse son ayındasın ins saglicakla alrz bebeislerimi hepimiz artık baya ağırlaştık sıcak ev cocuk hepsi üstumuze geliyor sanki Rabbim hepimizin yardmcısi olsun

Geçmiş olsun canım kendini çok yorma artık az kaldı zaten inşallah sağlıkla gelir :)
Bende de var mide yanması malesef Soguk süt içiyorum şu an yudum yudum iyi geliyor.

minicik bez ayakkabilar gibi olanlardan mi alacagiz? hani su seffaf kucuk kutularda satilan?

arkadaslar siz camasir icin hangi deterjani kullandiniz. Biz malum gecen hafta yikadik utuledik ama kafama takilan bir durum var ben hacisakirin granullu sabunundan kullandim. 40 derecede yikamama ragmen uzerinde kalintilar birakti sonra extra tekrar duruladim ama fayda etmedi yani bu kalinti birakma konusunda hic memnun kalmadim ama simdinetten bakiyorum sivi deterjanlar da alerji yapiyor diye yazanlar olmuş. Siz ne dusunuyorsunuz?

Cnm ikinci bebegin oldugu icin ilk bebegi olan biri olarak ahkam kesemem elbette bizden daha cok yorulacaksin fakat kizini tasimaman lazim artik 34 haftaliksin lutfen biraz daha dikkat sana da bebise de yazik

Nisan su gibi olmaz ki cnm balgam benzeri sumuksu birsey oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…