2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Şu hamile tshort lerini hiç sevmiyorum ama eşim bu yüzden kalabalık yerlere gideceğimiz zaman zorla giydiriyor. "Baby is coming" i görünce daha dikkatli olacaklarına inancı tam

Anlamıyor da yer vermiyor değiller ki, işlerine gelmiyor. Yoksa sen karnına dikkat bebek var tabelası da assan göbeğini açıp bebek hareketlerini de göstersen yer vermeyecek olan vermez.

Gerçekten insanları da anlıyorum, o kadar zor ki her gün 1 saat bazen daha fazla ayakta gitmek, ben sırf boş araçla gidebileyim diye iki duraklık mesafede ilk durağa yürüdüğümü ya da geri giden bir araca binip ilk duraktan tekrar bindiğimi biliyorum. Bunu yapan insana da kalk bana yer ver nasıl dersin, oturarak gidebilmek için kendini paralamış olabiliyor insanlar. Ama hamile ve yaşlı koltukları hakkımız, oturan kişiden o koltukları talep edebiliriz. Eskiden o koltuktan kalkmak zorunluydu şimdi de öyle mi bilmiyorum.

Dikkat et canım artık,yanii zor belki idare etmek... ama pek kucagına almasan iyi olur... ne olur ne olmaz,yorma kendini

Masallah canım kiloları iyi deil mi? Bana ikize göre iyi geldi.
Hem 30.haftaya girmissin zaten Allah ın izniyle insallah en dogru zamanda alırsın kucagına insallah.
İyi düsün iyi olsun:)

Dikkat et canım artık,yanii zor belki idare etmek... ama pek kucagına almasan iyi olur... ne olur ne olmaz,yorma kendini
Günaydın cnm,.. haklısın, ama kıyamıyorum işte ağlayınca gerçi doktora söyledim, sakıncası olsa alma derdi diye avunuyorum ama yine de çok yorgun hissedince korku basıyor.. bir de doğunca aynı olucaklardır elbette ama şimdi dürüst olmak gerekirse kızım hep 1-0 önde acı ama gerçek :)

Al benden de o kadar ya mide yanmasi yüzünden hortlak gibi oturuyorum sabahlara kadar bişey deil çocukta doğduğunda hiç uyumayacak diye korkuyorum
Ben yine dayanamayıp gaviscon içtim size yazdıktan sonra... epey kesti, hiç umudum yoktu ama baya uyumuşum çok şükür.. şimdi beyaz peynir yedim yine başladı :))))

Cnm ikinci bebegin oldugu icin ilk bebegi olan biri olarak ahkam kesemem elbette bizden daha cok yorulacaksin fakat kizini tasimaman lazim artik 34 haftaliksin lutfen biraz daha dikkat sana da bebise de yazik
Evet haklısın cnm.. Allah korusun şimdi doğarsa çok küçük olucak... bi de kucakladığımda etraftan bakanlar bile üzgün üzgün bakıyo, daha çok strese giriyorum.. ama işte bazı zamanlar babayı bile istemiyo, başını göğsüme koymadan sakinleşemiyo (

Kızlar siz hastane cıkısı için ve bebek cok kücükken hangisni kullanacaksınız? Ablam kırmızı olandan kullandı memnundu,cok kiside de onu görüyorum ama bi arkadasım bugün dogum yapacak doktoru düz olanı getir demis siyah olandan,,özellikle tecrubeli annelere sesleniyorum :)

Eklentiler

• IMG_4971.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 26
  • IMG_4972.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 24
Bizim 6000 lira, Memorial Hizmet'de olucak. Acıbadem 12000 dedi, tüydük haliyle :)

Bizim de orada olacak kısmetse. Doktorumuz iki hastane ile çalışıyor biri fulya acibadem biri de memorial hizmet. Fulya acibadem aşırı uçuk olacak o yüzden kalsın mümkünse dedim. hizmetle de daha konuşmadık kaç para diye. Zaten mecburen orda olacak doktoru doğum zamanı değişmek istemiyorum açıkçası. siz yeni mi konuştunuz bu fiyat hizmet hastanesinin doktoru içinde fiyat miydi acaba?@ayshemina

İlk göz ağrısı derler ya :) yeri ayrı olur tabiii
Sen yine de dikkat et,çok zorlamamaya calıs cnm... artık agırlastık iyice çünkü.

Kızlar selamlar,

Doktordan geliyorum. 1680 gram, 42 cm olmuş, ama karın bölgesinde 8 günlük gerilik devam ediyor. Doktor normal sınırlar dahilinde, kilo artışı iyi falan dedi ama aklıma takıldı.

Normalde rapor almaya gitmiştim ama 31+6 olduğum için rapor vermediler.
Yarın sabah bir daha gidicem. Bir de şuan normal doğum pozisyonuna geçmiş ama doktor daha değişebilir dedi. Beslenmeme çok dikkat etmem lazım. O ara 1 aydır kapanmıyor. Böyle bir şey yaşayan ya da tavsiyesi olan var mı kızlar?

Masallah canım kiloları iyi deil mi? Bana ikize göre iyi geldi.
Hem 30.haftaya girmissin zaten Allah ın izniyle insallah en dogru zamanda alırsın kucagına insallah.
İyi düsün iyi olsun:)

Evet şükür canım kiloları şu anda iyi bundan sonra biraz yavaşlarlar artık kilo alımında dedi doktor. Küveze girmeyecek boyuta gelseler şükür dicem. Zaten öyle çok yüksek kilolu olmaları beklentimiz yok tabi ama ne kadar fazla o kadar iyi düşüncesindeyiz. Hepimiz zamanlı sağlıklı doğumlar yapalım bebislerimiz sağlıklı gelsin inşallah..

kırmızı olan gibiydi bizimkide. ama bebeik ilk aylar içinde iki büklüm oluyor haliyle. doktor ondan düz olanı getir demiştir. ama öteki de sağlıklıymış anne rahminde durduğu pozisyonmuş vs diye duymuştum ama yine de yastık vs il beline destek veriyordum ve içinde çok tutmuyordum ben. bildiğin 2 kat oluyor çünkü çocuk :):)

kilosu gayet iyi ama bence sıkıntı yapma kendine bak doktor da normal demiş. raporu 1 gün önce bile olsa vermiyolar evet benim arkadaş da öyle olmuştu ben tam 32+0 da gittim o yüzden.

Belki sen tam tarifleyememissindir. Ama benim iki kaybimda da balgam gibi geldi. Kime sorduysam balgam gibi gelmiş.rengi kiside kisiye degisir ama katiligi ayni sanirim.

su gibi geldi,ben de su gibi geldi dedim,zaten baska bir sey sormadi su var mi bu var mi diye,direk nişan dedi.

Çok haklısın canım. Geçen yıllarda stajyerlik yaparken ben de 40dk yol yürüyüp üzerine 1 saat de tramway ve metrobüs kullanıyordum. Her gün olduğundan o kadar zor oluyordu ki, gözüm ne yaşlı ne hamile görmüyordu. Ne yazik ki ulaşım hatalarımız çok kötü ama çoğu kişi daha iyisini görmediğinden ve eskiye göre daha iyi olduğundan sorun olmadığını düşünüyor ama bize ayrılmış bölüme oturanlar istenmesi durumunda yer vermek zorundalar. Yoksa digerler kişiler vermezse de kızamayız aslında ama her ne kadar böyle düşünsem de kendimi kızmaktan alıkoyamıyorum..

la rosa canım dün sen rapor almaya gideceğini yazınca ben de hesapladım bir gün önce gittiğini farkettim ama emin de olamadım. Benim de pazartesi rapor almam gerek sana göre hareket edecektim. Son adet tarihine göre gittin degil mi? Acaba 3 kasım mı oluyor son adet tarihin? Ben de pazartesi gidip alamazsam bir gün sonra izin almam sorun olabilir diye soruyorum da.

kilosu gayet iyi ama bence sıkıntı yapma kendine bak doktor da normal demiş. raporu 1 gün önce bile olsa vermiyolar evet benim arkadaş da öyle olmuştu ben tam 32+0 da gittim o yüzden.

Canım yine de moralim bozuluyor biraz, hani daha az bir fark olsaydı keşke. Ama kilo artışının iyi olması içimi rahatlatıyor.
Bana doktor 32+0 diye bugünü hesaplamıştı, ben de ona güvenip gittim ama yarın yeniden gitmem gerekecek. Tam gününden olması gerekiyor evet.

Canım aslında ben de öyle hesaplamıştım ama doktor bana 16'sında gel dedi. 31+6'ymış bugün tam. Benim SAT 3 kasım ama 5 Kasım diye düzeltildi daha sonra doktor hangisine bakıp söyledi bilmiyorum açıkçası :) Bu tarih konusu bende tam bir muamma Ama şöyle hesaplayabiliriz senin beklenen doğum tarihin benden 2 gün geri, yani Pazartesi gitmen lazım sanki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…