2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Tmm canim bunu soylediqin cok iyi oldu incecik yastik yapiyim diyodum onuda yapmayim bari :) peki mesela bazen bebeqi ister istemez ayakta salliyolarya hani yastik olmazsa onuda yapmayacaz yani oylemi ? Keske hic sallanmaya alistirmasak su bebekleri

Bi daha çıkmam deyip ertesi gün kendini AVM'de bulan annenin dramını canlandırıyorum şu an hanımlar. Neyse, en azından terliğimi buldum. Paylaşayım hemen :)
heh bak yine bi eksik çıktı terlik almayı unutmuşum. bi de bşey sorucam. bu terliği hastane için mi aldın öyleyse yazık değil mi? 2 gün için. evde giymek için alıcam ben böyle bişey ama hastane için plastik ucuz bişey düşünüyorum. ya da onların verdiği havlu bile olablir. çünkü orda giydim mi çöp olucak o terlik bidaha evde giyilmez ki.

Ah bu kocalar direk faydalaniyorlar zaaflardan benimki de yemekten kalkınca şimdi ne yesem diyince kolunu uzatıp al burdan devam et diyordu. Şimdi bende seker çıkınca hep aç gibiyim çok planlı yediğim için o ne yese lokantanın arkasından bakan çocuk gibi bakıyorum ya yapma böyle diyor ama çok eğlenceli oluyor ama sık sık öğün atlamadan yemek hakikaten çok onemli. Sabah kahvaltıyı geç edince öğle yemeği kaçıyodu benim doktor fırçalayınca saat 8,30 da kahvaltı ediyorum artık. Söylediğin gibi kaşar süt ceviz muz pekmez bunlar çok kilo aldırıyormuş bebege. Bense muz günde bir tane yiyemiyorum gün aşırı yarim ancak çünkü muzdarip seker çökmüş. süt yerine yoğurt veya kefir tüketmemi istiyor. Pekmez hiç yiyemiyorum maalesef. Ama benimkiler seker yüzünden böyle bir sorunu olmayanlar tüketmeli bol bol. Bende kendimi proteine verdim kırmızı et falan yada baklagiller onlar da çok şahane.
Doktora hep aç gibiyim bebekler de beslenmiyor sanki kotu hissedoyorum dedim ama yok öyle bisi diyor ve kesip atıyor bakalım bir sonraki kontrolde belli olur artık...

Bi daha çıkmam deyip ertesi gün kendini AVM'de bulan annenin dramını canlandırıyorum şu an hanımlar. Neyse, en azından terliğimi buldum. Paylaşayım hemen :)

Canım çok güzelmiş. Hangi mağaza, bir de panço'nun ürününü de çok beğendim. O da kendi mağazasında mı satılıyor?

Tmm canim bunu soylediqin cok iyi oldu incecik yastik yapiyim diyodum onuda yapmayim bari :) peki mesela bazen bebeqi ister istemez ayakta salliyolarya hani yastik olmazsa onuda yapmayacaz yani oylemi ? Keske hic sallanmaya alistirmasak su bebekleri
sallamaya alıştırma zaten. aman saatli uyusun beni rahat bıraksın diye alıştırıyolar. sonra 4 yaşına kadar sallamadan uyumayan çocuk gördüm. amma ve lakin çocuk durmayınca ayakta da salladık çarşafta da bbek arabasına koyup gezdirdik de arabayla da gezdirdik... herşey deneniyo yeter ki uyusun diye. ama alışkanlık haline getirmemek lazım. ayakta sallarken büyük yastık kullanıyosun zaten belinden aşağı kadar geliyo o yastık. uyuyunca da hemen alırsın yastığı sıkıntı olmaz o kadardan. düzenli yastık kullanma yeter. gerçi benim oğlum sallayınca daha bi çıldırıyodu hiç sevmedi ve susmadı sallanınca. emziği de tutmadı. paşa gibi büyüdü beyefendi. bakalım kızda nasıl olucak ama yine de sallamaya alıştırmayı düşünmüyorum acil durumlar hariç. (acil durum son 1 saatlik pilim kaldı birazdan uykusuzluktan bayılacaksam dı benim için :) onu çookkk nazikçe sallayıp ben de yatıyodum o ara 10 dakka sırtım yer görsün diye :) sırt üstü uzanmak bile ne kadar meşakkatliymiş Allahım yazarken hatırladım. bazen de koynumda uyuyordu aman uyanmasın diye battaniye ile sağıma soluma sıkıştırıp oturur vaziyette uyuyordum :) alınca ağlıyodu. inşaAllah bu babaya aşık ve bağımlı olur da ben rahat ederim amin :)

acımıyorlarda dimi açım deyince vicdanszlar :) şeker hamilelikten önce var mıydı yeni mi çıktı?? çok yemekten çıkmadı değil mi

benim bebisimde de 1 haftalik gerilik var ama doktor onemli degil dedi. takmamaya calisiyorum. beslenmem iyi ama yine de var iste.

Bende hic sevmiyorum bu saallama olayini yazik cocuklarin sanki beyni bulaniyo qibi qeliyo ama buna alisip şıp diye uyuyanda var :) okadar isterimki uyku duzeni olsun besiqine koyinca mirildana mirildana kendisi uyusun falan bakalim nasil olacak :):) erkek cocuklari daha hareketli oluyolar heralde birazda ondan kaynakli insaAllah bizim kizlar mulaim olur :):) sende bayaqi bi zorlanmissin hani zorlanma derken buyuturken bayaqi bi ustune dusup sknti cekmissin simdi ikinci olduqu icin bu tecrubeleron seni kurtaracak oturun kalkin biz ilk anne olacaklara dua edin :):):) walla yanimda falan uyursa ustune yatarsam yada emzirirken uyursam diye korkuyorummm

ben de çok korkuyordum ama eşim elinin yerrini değişse hoooop diye uyanıyodum aramızda yatarken :) zaten kuş uykusu oluyo o uyku. çok çektim uyku konusunda çünkü oğlum hiçbir zaman uyumayı sevmedi. inşaAllah bu sevicek inanıyorum. anasına çekicek bu :)

benim bebisimde de 1 haftalik gerilik var ama doktor onemli degil dedi. takmamaya calisiyorum. beslenmem iyi ama yine de var iste.

Canım moralimizi bozmamamız lazım. Doktorlar normal diyorsa normaldir, çünkü biliyorsun her şeyin kötüsünü söylemeyi seviyorlar. Beslenmemize daha çok dikkat edip, bir de biraz daha az yorulucaz. Arayı kapatıcaklar annesi merak etme :)

Bence yerin varsa üç kapı al Can'ım dolabı, sonrasında çocuk düşünüyorsan büyümeyen al onda kullanırsın , düşünmüyorsan büyüyen al, sallanma özelliği de olsun ona da önemli diyor tecrübeli anneler

şişmemiş tabi çok güzel :) maşaAllah. benimki hem kocaman hem ilerde. doğursam da şu top mu yuttun esprilerinden kurtulsam diyorum :)
:) bende öyle olacam derdim ama bu kadar şişti göğüsler karna yakın nerdeyse kilo gibi duruyor bebekten ziyade :) az kaldı hemen de iner inşallah

acımıyorlarda dimi açım deyince vicdanszlar :) şeker hamilelikten önce var mıydı yeni mi çıktı?? çok yemekten çıkmadı değil mi

Yok canım alırlar mı işin geyiği daha güzel geliyor. Benimki hemen yoğurt getiriyim diyor yoğurt napsin aç insana benim daha önce seker yoktu ama bizim ikiz ve tup bebek olduğu için seker olma ihtimali cok yuksek oluyormuş. Bide annemde yaşlılığa bağlı seker var insülin kullanmıyor ama şekerı hep kontrol altında o durum da benim için bir potansiyelmis. Bir diğer konu o zamanlar ben dondurmaya tatlıya falan dadanmistim cok yiyordum çok aşırı canım çekiyordu ki hamilelikten önce tercihim tatlı tuzlu arasında hep tuzludur. Bir sutlacin tamamını bitiremeyen biriydim buna rağmen tatlı manyağı oldum hamilelikte. Bu çok tüketim de etkilemiş bir nebze. Bütün bunlar birleşince sonuç buralara geldi maalesef..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…