2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Evet yerimiz müsait biz de o şekilde takım düşünüyoruz. Kimileri bana sallanmasa mümkün değil başedemezsin dediği için çok kararsız aldım
Canim 3 cocuk büyüttüm ikisinde sallanan karyola besik 3. De sallanan ve titresimli park yatak aldim bir kez bile sallamadim çünkü bebekler besikte sallanmaktansa kucagi yada ayak sallamasini terxih ediyor. Hatta ilk 3 ay hic sallamadim kizimi sonradan ayakta alıştı diş cikardikca maalesef. Ayrica salincak ve mama sandelyesi bir arada olandan aldimki hemen sallayip orda uyusun diye zilli kızım 1 ay yatti dahada istemiyo. Benimki memede uyumayi tercih edenlerden oldu. Tavsiyem eğer kolik ve sancili bir bebek olmazsa emzirmeden hemen sonra besiginde pişpis yapmak. Her bebek farkli zevkelere sahip =) hatta araba anakucagida sağlandığı icin ilk zaman kolay olur diye ona koyduk 2 hafta sonra onuda beğenmedi ayyyyy düşününce kızım hicbirsey begenmemis ben farkina yeni vardım. O yuzden bu sefer rahatim. Ablasindan kalan herseyi tek tek denicez =) saglikla gelsin bebisler imiz insallah size kolay gelsinnnmnn

Kızlar ben ilk 6ay bebeğin öpülmemeli gerektiğini düşünüyorum , sadece eşim ve ben öpebiliriz başk kimsenin öpmesini istemiyorum hatta ellerini yıkamadan kucağına almasını bile istemiyorum, annem de kaynanam da laf Dinlemeyecek insanlar gibi Nasıl baş edilir sizce

Surup olcegi ile koydum 2 olcek gercekten minicik koydum ama erimedi. Sıvı almaya karar verdim. Senin yaptigin gibi citilemeye kullanirim ben de sagolasin.

Ayyyy benim kaynana sapur supur opuyo bebekleri sinir oluyorum bende oqun dedimki walla 40 i cikana kadar opturmem dedim hatta bana kalsa hic opturmemde tavrimi bilsinler diye dedim.Oda okadar pimpirik olma bisey olmaz dove dove sevecem falan diyolar sinir oluyorum ya

Belki sen tam tarifleyememissindir. Ama benim iki kaybimda da balgam gibi geldi. Kime sorduysam balgam gibi gelmiş.rengi kiside kisiye degisir ama katiligi ayni sanirim.
Canim herkeste nişan farklimi bilmem ama benim 3 dogumumda da cok hafif rengi kirli kırmızı gibi azcik sumuksu kan şeklinde geldi. 1 gün sonra doguma gittim. Hani ilk regl olurken azcik rengu bozuk olurya ona benziyo

Söyleyeceksiniz, ısrarla her defasında söyleyeceksiniz. Sen de eşin de kesin olarak tavır alacaksınız, ikiniz de uyaracaksınız. Annen senin sözünü daha az dinler damadının sözünü daha çok dinlerse mesela, annene eşin söyleyecek. Ya da baban sözünü ikiletmezse ona sen diyeceksin, kimin kime sözü geçiyorsa aranızda paylaşacaksınız sözü geçen, geçene söyleyecek. Israr ederlerse de verme çocuğu, "sağlığına dikkat etmeyeceksen nasıl vereyim ben çocuğumu sana" de. Her fırsatta sor ellerini yıkadın mı diye, yıkamadığını biliyorsan özellikle sor. Eve misafir geldiğinde ellerini yıkamıyorsa her bulduğun fırsatta ellerini yıkamaya kalk ya da ellerin yıkanmasına ne kadar dikkat ettiğinizi söyle.

Antipatik görecekler, buldumcuk diyecekler, görmemişin çocuğu diyecekler... Desinler, sen çocuğunu korumuş ol da bırak antipatik desinler.

Yani bende anne karnında durdugu sekil diye rahat diye duydum bir de 0+ olanları var cok kucukken o kullanılabiliyor.bende düz olanı almayacagım:/ kaldı ki cok uzun süre kalmıyor icinde...

yerime doğursa da vermem şahsen o parayı :):) 6 yaşına kadar bakma sözü falan vermesi lazım :)
Aynen arkadaşım sana katiliyorum sanki agri siziyi kendileri cekiyormus nasil bi fiyati isterki insan. Valla kizlar ben devlet hastanemden çok memnunum ücretsiz =) ama bu sefer normal yada sezaryen belli olmadığı için bakalim nolcak. Burdaki özel hastane fiyatlari 1.500 ile 3000 arasinda değişiyor. O yüzden şok oldum büyük sehirler uçmuş.

Hele bi de sana diyor bunuuu ne cesaret

O şeffaf akinti slikonsu hamilelikten beri bende sürekli oluyor. Hatta bazen kokulu old.icin dr fitil vermisti. Camasirim hiç temiz kalmiyo. Ama o akinti bildigim kadariyla normal

katiliyorum. annem yikar mutlaka eve girince de kayinvalidem yikamaz. kayinvalidem yemekten sonra mutfagi temizler,makinayi yerlestirir ama sonra elini sabunla yikamaz. agiz yikama konusu da sıkıntılı. napacagiz bilemiyorum. yikamadan dokunmayin da diyemem isin kötü tarafi. esim de alinirlar diye demeyebilir.

Canim ben ikisinidee aldim veee kesinlikle ilk zamanlar siyah olan düz model çoook rahat hem daha hafif hemde bebegi koyup tasimasi bana daha kolay gelmisti. Biraz eski usul gibi geliyo ama inan nereye gitsem jendim elimde rahatca tutabildim ve onda uzun süre cok rahat yattı. Eşim olmadan diğerini hic kullanamadim bana agir geldi. Arabada çok rahat sadece bazende evde salladim o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…