Cnm foş diye gelmiyorsa su da degildir sadece akintidir.yok yok oyle balgam gibi degil. afedersin tuvaletini tutamazsin da camasirin islanir oyle.
Cnm foş diye gelmediyse su da degildir sadece akintidir.yok yok oyle balgam gibi degil. afedersin tuvaletini tutamazsin da camasirin islanir oyle.
Cnm foş diye gelmiyorsa su da degildir sadece akintidir.
Canim 3 cocuk büyüttüm ikisinde sallanan karyola besik 3. De sallanan ve titresimli park yatak aldim bir kez bile sallamadim çünkü bebekler besikte sallanmaktansa kucagi yada ayak sallamasini terxih ediyor. Hatta ilk 3 ay hic sallamadim kizimi sonradan ayakta alıştı diş cikardikca maalesef. Ayrica salincak ve mama sandelyesi bir arada olandan aldimki hemen sallayip orda uyusun diye zilli kızım 1 ay yatti dahada istemiyo. Benimki memede uyumayi tercih edenlerden oldu. Tavsiyem eğer kolik ve sancili bir bebek olmazsa emzirmeden hemen sonra besiginde pişpis yapmak. Her bebek farkli zevkelere sahip =) hatta araba anakucagida sağlandığı icin ilk zaman kolay olur diye ona koyduk 2 hafta sonra onuda beğenmedi ayyyyy düşününce kızım hicbirsey begenmemis ben farkina yeni vardım. O yuzden bu sefer rahatim. Ablasindan kalan herseyi tek tek denicez =) saglikla gelsin bebisler imiz insallah size kolay gelsinnnmnnEvet yerimiz müsait biz de o şekilde takım düşünüyoruz. Kimileri bana sallanmasa mümkün değil başedemezsin dediği için çok kararsız aldım
Surup olcegi ile koydum 2 olcek gercekten minicik koydum ama erimedi. Sıvı almaya karar verdim. Senin yaptigin gibi citilemeye kullanirim ben de sagolasin.Merhaba canım granül sabunlar biraz kalıntı bırakıyor malesef ben de ilk onu aldım memnun kalmadım dalan roxy sabun tozu kullandım çift durulama yaptım hiç sorun yaşamadım diğer granül sabunuda lekeri elimde çitiledim çok işe yaradı. Birde bh sabun tozlarını kullanırken normal ölçünün yarısı kadar koymak gerekiyor canım. Ben friendly sıvı deterjanda denemiştim memnun kalmıştım.
Duymamistim ogrenmis oldum :) sanirim siviya gececegim.Evet var canim
Ayyyy benim kaynana sapur supur opuyo bebekleri sinir oluyorum bende oqun dedimki walla 40 i cikana kadar opturmem dedim hatta bana kalsa hic opturmemde tavrimi bilsinler diye dedim.Oda okadar pimpirik olma bisey olmaz dove dove sevecem falan diyolar sinir oluyorum yaKızlar ben ilk 6ay bebeğin öpülmemeli gerektiğini düşünüyorum , sadece eşim ve ben öpebiliriz başk kimsenin öpmesini istemiyorum hatta ellerini yıkamadan kucağına almasını bile istemiyorum, annem de kaynanam da laf Dinlemeyecek insanlar gibi Nasıl baş edilir sizce
Kırmızı olanlardan bazıları yeni doğan bebekler için uygun olmuyor, bazılarında da özellikle 0+ ibaresi oluyor, içindeki yastıklarla çocuğu daha iyi destekliyor. Belki doktor çoğunlukla uygun olmayanlari gördüğü için riske atmak istememiştir. Ben de kırmızı olanı düşünüyorum hatta düz olanlardan hiç almayacağım muhtemelen, dümdüz olmasi bana hiç kullanışlı gelmiyor, bebeğe zarar verirmiş gibi.
Bizimki 0+ cnm, diger düz olanında sagında solunda cok boşluk oluyor ya,sanl
Bizimkinde 0+yazıyor bende almayı dusunmuyorum duz olanlardan ,ne bilim o düz olanda cok bosluk oluyor ya sanki icinde kayıp durcak gibi
Her insan aynı olmadığı gibi her bebek de aynı değildir, belki senin bebeğin zayıf bir çocuktur o yüzden öyledir. Doktor normal dediyse normaldir. Ama madem aklına takıldı sen bir sonraki kontrole kadar beslenmene dikkat et, bebeğe kilo aldıracak şeyler ye. O zaman toparlar ama maşallah gelişimi güzel görünüyor.
Kırmızı olanlardan bazıları yeni doğan bebekler için uygun olmuyor, bazılarında da özellikle 0+ ibaresi oluyor, içindeki yastıklarla çocuğu daha iyi destekliyor. Belki doktor çoğunlukla uygun olmayanlari gördüğü için riske atmak istememiştir. Ben de kırmızı olanı düşünüyorum hatta düz olanlardan hiç almayacağım muhtemelen, dümdüz olmasi bana hiç kullanışlı gelmiyor, bebeğe zarar verirmiş gibi.
Her insan aynı olmadığı gibi her bebek de aynı değildir, belki senin bebeğin zayıf bir çocuktur o yüzden öyledir. Doktor normal dediyse normaldir. Ama madem aklına takıldı sen bir sonraki kontrole kadar beslenmene dikkat et, bebeğe kilo aldıracak şeyler ye. O zaman toparlar ama maşallah gelişimi güzel görünüyor.
Canim qunde 3 kere nerdeyse camasir deqistiriyorum qunluk pede alerjim var dusunsene bendede ayni derecede akinti oluyo yani :)yok canim oyle gelmiyor. camasirda islaklik oluyor. dedigin gibi akinti belki de.
Canim herkeste nişan farklimi bilmem ama benim 3 dogumumda da cok hafif rengi kirli kırmızı gibi azcik sumuksu kan şeklinde geldi. 1 gün sonra doguma gittim. Hani ilk regl olurken azcik rengu bozuk olurya ona benziyoBelki sen tam tarifleyememissindir. Ama benim iki kaybimda da balgam gibi geldi. Kime sorduysam balgam gibi gelmiş.rengi kiside kisiye degisir ama katiligi ayni sanirim.
Söyleyeceksiniz, ısrarla her defasında söyleyeceksiniz. Sen de eşin de kesin olarak tavır alacaksınız, ikiniz de uyaracaksınız. Annen senin sözünü daha az dinler damadının sözünü daha çok dinlerse mesela, annene eşin söyleyecek. Ya da baban sözünü ikiletmezse ona sen diyeceksin, kimin kime sözü geçiyorsa aranızda paylaşacaksınız sözü geçen, geçene söyleyecek. Israr ederlerse de verme çocuğu, "sağlığına dikkat etmeyeceksen nasıl vereyim ben çocuğumu sana" de. Her fırsatta sor ellerini yıkadın mı diye, yıkamadığını biliyorsan özellikle sor. Eve misafir geldiğinde ellerini yıkamıyorsa her bulduğun fırsatta ellerini yıkamaya kalk ya da ellerin yıkanmasına ne kadar dikkat ettiğinizi söyle.Kızlar ben ilk 6ay bebeğin öpülmemeli gerektiğini düşünüyorum , sadece eşim ve ben öpebiliriz başk kimsenin öpmesini istemiyorum hatta ellerini yıkamadan kucağına almasını bile istemiyorum, annem de kaynanam da laf Dinlemeyecek insanlar gibi Nasıl baş edilir sizce
kırmızı olan gibiydi bizimkide. ama bebeik ilk aylar içinde iki büklüm oluyor haliyle. doktor ondan düz olanı getir demiştir. ama öteki de sağlıklıymış anne rahminde durduğu pozisyonmuş vs diye duymuştum ama yine de yastık vs il beline destek veriyordum ve içinde çok tutmuyordum ben. bildiğin 2 kat oluyor çünkü çocuk :):)
Aynen arkadaşım sana katiliyorum sanki agri siziyi kendileri cekiyormus nasil bi fiyati isterki insan. Valla kizlar ben devlet hastanemden çok memnunum ücretsiz =) ama bu sefer normal yada sezaryen belli olmadığı için bakalim nolcak. Burdaki özel hastane fiyatlari 1.500 ile 3000 arasinda değişiyor. O yüzden şok oldum büyük sehirler uçmuş.yerime doğursa da vermem şahsen o parayı :):) 6 yaşına kadar bakma sözü falan vermesi lazım :)
Hele bi de sana diyor bunuuu ne cesaretAyyyy benim kaynana sapur supur opuyo bebekleri sinir oluyorum bende oqun dedimki walla 40 i cikana kadar opturmem dedim hatta bana kalsa hic opturmemde tavrimi bilsinler diye dedim.Oda okadar pimpirik olma bisey olmaz dove dove sevecem falan diyolar sinir oluyorum ya
O şeffaf akinti slikonsu hamilelikten beri bende sürekli oluyor. Hatta bazen kokulu old.icin dr fitil vermisti. Camasirim hiç temiz kalmiyo. Ama o akinti bildigim kadariyla normal""""Kizlar nisan illa pembe ya da kahverengi mi olacak?
Bende beyaz seffaf gibi, silikonumsu birsey geldi"""""
haziran annelerinden biri yazmış bunu. nişanmış o gelen de sanırım sonra doğum yapmış. renksiz de olabiliyormuş demek.
Ne diye bogsun ki bence çok güzel perdeler canımKızlar perde alacağım bebeğin odasına ama karar veremedim. Sadece yatağı pembe dolabı, şifonyeri, kitaplığı ve oyuncak dolabı beyaz. Bir de minik masa ve sandalyesi pembe.
Halısı şuydu;
Eki Görüntüle 2009457
Perde de bunu eşimle çok beğendik ama tek renk mi alsak yoksa bu mu bilemedik boğar mı sizce? Duvarlar düz beyaz olacak.
Eki Görüntüle 2009456
Kızlar ben ilk 6ay bebeğin öpülmemeli gerektiğini düşünüyorum , sadece eşim ve ben öpebiliriz başk kimsenin öpmesini istemiyorum hatta ellerini yıkamadan kucağına almasını bile istemiyorum, annem de kaynanam da laf Dinlemeyecek insanlar gibi Nasıl baş edilir sizce
Canim ben ikisinidee aldim veee kesinlikle ilk zamanlar siyah olan düz model çoook rahat hem daha hafif hemde bebegi koyup tasimasi bana daha kolay gelmisti. Biraz eski usul gibi geliyo ama inan nereye gitsem jendim elimde rahatca tutabildim ve onda uzun süre cok rahat yattı. Eşim olmadan diğerini hic kullanamadim bana agir geldi. Arabada çok rahat sadece bazende evde salladim o kadarKızlar siz hastane cıkısı için ve bebek cok kücükken hangisni kullanacaksınız? Ablam kırmızı olandan kullandı memnundu,cok kiside de onu görüyorum ama bi arkadasım bugün dogum yapacak doktoru düz olanı getir demis siyah olandan,,özellikle tecrubeli annelere sesleniyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?