2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

aynen canim,kesinlikle moral bozmayalim. rabbime emanetiz.biz uzerimize duseni yapalim,beslenmeye dikkat edelim,gerisi rabbime kalmis.

arch2401 şuan tv yi izlerken mustafa karataş diye bir prof var irem ismi konulabilecek güzel isimlerden diye bahsetti :) etrafın düşüncesini çok önemsemediğini biliyorum bu konuda ama yine de duyunca sana da söylemek istedim :)

Duymamistim ogrenmis oldum :) sanirim siviya gececegim.
Ya toz deterjan kullanıyorum ben bizim çamaşırlarımiz için. Bazen düşük derecede yıkayınca tam durulanmadigi oluyor. 40tan yüksek yıkamak lazım sanırım toz deterjanlarla. En iyisi sıvı kesinlikle.

Çalışan anneler size bir sorum olacak cevaplarsanız sevinirim:) şimdi 32+0'da çalışabilir raporu alınıyor 37+0'a kadar çalışılabiliyor ya o zaman doğum iznini 37'de mi başlatmak lazım yoksa 36. haftada filan başlatsak kaybımız oluyor mu?

Evininhatunu
drucilla
kizlar en son tsh degeriniz kac cikti?
gecen hafta saglik ocaginda gebe izlem randevum vardi. sonuclari bugun aldim. tsh a da bakmislar ve 3.50 cikmis.

bugun de egitim arastirma endokrinde baktirdim,daha cikmadi sonuc. bilmiyorum orda kac cikacak ama niye boyle costu anlamadim ilac ictigim halde.

mecburen mi kalacaksin,kendi isteginle mi?
Canim anenm yurtdisina qidecek o burda olmayacak benim ewimde herkese yarim saat uzaklikta hani sezeryan olursa falan dikis skntisi yasarsam kaynanamda kalacam ama normal yaparsam ewimde kalmak.istiyorum o qelsin yaridm icin burda kalsin zaten en fazla 1 hafta yardim etse yeter.Esim ewde yanliz kalmama izin vermez heralde 1 hafta orda kalirim mecburiyetten sonra ewime qelirim esimede dedim yillik iznini al birlikte bakariz diyede bakalim.nasil.olacak...benim.hayatime mudahale etmeyi cok seviyolar sinirim bozuluyo bu duruma heleki cocuquma mudahale edilirse cildiririm yani

Tansiyon yükselmesi olabilir bi baktırehavet istersen. Bi de bol su içiyor musun? Tuz tüketiyor musun?
Canım tuzu hiç aramam, tüketmiyorum suyu da içiyorum ama yeterli mi bilmiyorum ya aslında tansiyonu düşük olan birisiyim niye böyle oldu anlamadım. Üç gündür işyerindeyim hep oturuyorum pek hareketim yok acaba ondan olabilir mi bilemedim

Canim iste benim en son 22 qun once 0.999 du simdi nasil bilmiyorum...alla alla niye oyle yukselmiski senin acaba ? Olmamasi laizm ilac kullanirken demi ?

Kafama bir şey takıldı. Şimdi bu hastane çıkışından her şeyi mi hemşireye vermek lazım bebek dogunca. Yani ben küçük bir tul keseye o çıkış takımının içindeki her şeyi koydum battaniye dahil. Sonra içime bir şüphe düştü. Her şeyi birden vermek saçma mi olur acaba? Sadece iç zıbın, tulum, çorap mi koysam acaba?

Kızlar merhaba, hayırlı cumalar
İki üç gündür ayaklarım çok şişmeye başladı, sizde de var mı bu durum?
Çok fazla değil benimkiler ama bendede oluyor. Özellikle yürüdüğüm yorulduğum günlerde. Akşamları gözle görülür şekilde oluyor.

sadece sana mi mudahale ediyorlar,esinle iliskinize gezmenize alisverisinize falan mi?
1 hafta hadi idare edersin de sonra cok karistirma. esin de onemli tabi burda. onun tutumu da onemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…