2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Ondan da olabilir canım bilemedim. Sıcak da yapar, ayağı çok sarkitmak da... Ayak şişmesi aslında hamilelikte çok görülen bir şeymiş.

Canim iste benim en son 22 qun once 0.999 du simdi nasil bilmiyorum...alla alla niye oyle yukselmiski senin acaba ? Olmamasi laizm ilac kullanirken demi ?

2-3 gun annemdeydim,ilac bitmisti,icemedim ama 3 gun icmedim diye 2den 3.5a firlar mi anlamadim.
bakalim bugunku nasil cikacak?
balik yagi hapi iciyor musun canim,yoksa haftada 1 balik mi yiyorsun?

Ver canim qiydirsin qetirsiinler :):) zaten fazla bisey koyduysan verirler geri :):)

ben 2 gun once aldim sonucumu 1.60 cikti canim. ilaci biraktim artik kullanmiyorum. gebelik basinda hizli calismaya basladi tiroid bezleri o yuzden hapi kesmistim. simdi de normale dondu degerlerim hap kullanmiyorum artik kurtuldum sanirim ilactan

Canım çok güzelmiş. Hangi mağaza, bir de panço'nun ürününü de çok beğendim. O da kendi mağazasında mı satılıyor?
Çok saol cnm. terlik home sweet home ,, daha önce nasıl aklıma gelmedi bilmiyorum,, komşuyuz bi de üstelik :) pançonunki de kendi mağazasında satılıyor. Bu beşli takımı ve çok yeterli, kıvır zıvır yok içinde. O yüzden yedek takım olarak düşündüm ben de.

sadece sana mi mudahale ediyorlar,esinle iliskinize gezmenize alisverisinize falan mi?
1 hafta hadi idare edersin de sonra cok karistirma. esin de onemli tabi burda. onun tutumu da onemli.
Ya herseye yani naisl anlatsam bilemedim marketten ne alacaqimiza kadardi taki ben tavrimi koyana kadar artik bisue demiyolar ben warya en ufak bi ipleri versem qel bizle yasa dicekler ewlerine besik koymaya kalktilar burda kalacak cocuk diye sen dusun tabiki ben tavrimi koydum artik karismiyolar...esimde zaten beni cok ayrintutuyo saqolsun benim ailem yuzunden senin suratinin asildiqini qormeyecem bosver ne derse desinler biz bildiqimizi yapariz diyo o arkamda olmasa daha kotu olurdu suan durumlar boyle ama.az cok beni tanidilar onlardan once kendi dusuncemi soyluyorum susuyolar yani yapacak bisey yok :):)

2-3 gun annemdeydim,ilac bitmisti,icemedim ama 3 gun icmedim diye 2den 3.5a firlar mi anlamadim.
bakalim bugunku nasil cikacak?
balik yagi hapi iciyor musun canim,yoksa haftada 1 balik mi yiyorsun?
Canim simdi bebekte bizden besleniyo falanya hani bizim hormonlardan aliyosa belki 2 qun etkilemis olabilir aman dikkat et ona aksatma hic :) bisye olmaz okadardan benim 13 bucuktu dusunsene ne kadar uzulmustum canim hiccc balik yiyemiyorum ya heleki yaz qeldi iyice tiksindim balik.yaqini herwun bitane iciyodum ama bu hafta hic icmedim diyebilirim en fazla 3 tane bisuru ilac var inanki ne iceceqimi sasirdim artik

Bunlar yıkanıyo cnm,, hiçbişey olmaz. Banyoda kullanırım sonradan yıkayıp. İnternette satılanlara göre de hem fiyatı uygun (55 lira), hem de tabanı yüksek. Hastanede verdikleri de çok ince

Canım. Merhaba benim arkadaşım doğal doğum yapmıştı 2.5 yıl önce kozyatağı central hospital de çok memnun kalmıştı bilgin olsun çok sakindi biz ziyarete gittiğimizdede

kaybın şu oluyor ücretli izninin 1 haftasını doğum öncesi kullanmış oluyorsun o kadar. doğum sonrası 1 hafta erken başlıcaksın yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…