• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Yemeniyi bilmem de anne sütü koruyor cnm
Iste batil bi inanc qibi sanki annemde yapmis bana sari yemeni renqarenk ponponlar falan iyi ver bari dedim cocuqun ustune atacakmisim hani hastanedede sari isik altinda falan tituyolarmisya ordan cikti sanirim bu fikir :KK48: kesinlikle oncelik anne sutu diyorum susuyorum :KK9:

Iste batil bi inanc qibi sanki annemde yapmis bana sari yemeni renqarenk ponponlar falan iyi ver bari dedim cocuqun ustune atacakmisim hani hastanedede sari isik altinda falan tituyolarmisya ordan cikti sanirim bu fikir :KK48: kesinlikle oncelik anne sutu diyorum susuyorum :KK9:
Ay tatlim sarilik olan bebisi mor isikta tutuyorlar benim bildigim ama gonulleri olsun al koy bir kenara istiyorlarsa bebise de sar :)

Bebek sarilik olmasin diye sarilik yemenisi yaparlar kizlar herkeste varmi bu adet :KK48:
Ben de duydum cnm.. yardımcı kadın geldi geçen hafta "sarı tülbentin nerde sarı tülbentin nerde" diyo. Abla benim sarı tülbentim yok, namaz mı kılcan napıcan, başka renk olmaz mı,, niye panikledin dedim,, bebeğe koymıcan mı, bulayım mı ben sana falan dedi o da... ilkinde olmadı bunda da olmaz heralde , boşver diye geçiştirdim :)

Canım dr kasikla ver sagdiginda demisti ama ben biberonla veriyorum henuz daha 24 gunluguz ama hem biberondan hem de memeden ikisinden de emiyor. Ama ilerde secim yapmak ister mi bilmiyorum mesela 8 ogunun 3 unu biberon 5 ini memeden emiyor ortalama... evden ayrildigim zamanlar oluyor 3 4 saatligine o zaman babaannesi biberonla veriyor. Gelince hep memeden veriyorum gece 3 emzirmenin 1 tanesi biberon ve sabah kahvaltisi biberon oluyor... toplam 3 kere. Bazi cocuk biberona alisinca meme almiyormuş ama seninki daha alismaz sende her ikisinden de emmeye alistir. Aslinda en guzeli ikisinden de emmesi
Sütü nasıl muhafaza ediyorsun canım?
Mesela gece bir kez biberon veriyorum diyorsun, buzdolabından sütü çıkartıp ısınmasını mı bekliyorsun
Nasıl oluyor o işler?

Ay tatlim sarilik olan bebisi mor isikta tutuyorlar benim bildigim ama gonulleri olsun al koy bir kenara istiyorlarsa bebise de sar :)
Bide diyolarki sari isikta tutuyolar bilmeden niye konusuyolar acaba :işsiz: aman koydum hastane cantasina qonlu olsun simdi yaptimda vay niye koymadinda demesin annecim :KK48:

Sütü nasıl muhafaza ediyorsun canım?
Mesela gece bir kez biberon veriyorum diyorsun, buzdolabından sütü çıkartıp ısınmasını mı bekliyorsun
Nasıl oluyor o işler?
Oqun emzirme eqitiminde anne sutunu ;
Disarida 3 saat
Buzdolabinda 3 qun
Dondurucuda 3 ay saklayabilirsiniz dedi canim :)

Ben de duydum cnm.. yardımcı kadın geldi geçen hafta "sarı tülbentin nerde sarı tülbentin nerde" diyo. Abla benim sarı tülbentim yok, namaz mı kılcan napıcan, başka renk olmaz mı,, niye panikledin dedim,, bebeğe koymıcan mı, bulayım mı ben sana falan dedi o da... ilkinde olmadı bunda da olmaz heralde , boşver diye geçiştirdim :)
zaten bebeqin sarilik olmamasini saqlayan anne sutu eqer olmazsa veya yetmezse mama takviyesi demi ben mi yanlis biliyorum canim doqrusu bu olmasi.lazim :):) ama iste eskiden qelen bi qelenek.buda heralde qonlu olsun diye aldim attim cantama :KK48: arkadasim doqum yapmisti bebek qormeye qittim o sari yemeniyi avizeye dolamis isik yandikca sari olsun oda diye dusun yani :KK70:ben ŞOKKKK :KK57:

Back
X