- 17 Haziran 2016
- 3.779
- 4.547
- 53
- 33
Hayirli olsun canim hadi qozun aydinKızlar ıyi akşamlar herkese kizim ayse defne dunyaya geldi.1ay erken geldi. Ama çok şükür sağlıklı dogdu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayirli olsun canim hadi qozun aydinKızlar ıyi akşamlar herkese kizim ayse defne dunyaya geldi.1ay erken geldi. Ama çok şükür sağlıklı dogdu
Gozun aydin bu sene bebekler aceleci nereye yetişiyorlarsa :) Allah analı babalı buyutmeyi nasip etsinKızlar ıyi akşamlar herkese kizim ayse defne dunyaya geldi.1ay erken geldi. Ama çok şükür sağlıklı dogdu
Daha iç açıcı sanki di mi :)))Ben de beyaz tülbent e sarıp koymustum![]()
İvitDaha iç açıcı sanki di mi :)))
Hoşgelmiş güzel kızınKızlar ıyi akşamlar herkese kizim ayse defne dunyaya geldi.1ay erken geldi. Ama çok şükür sağlıklı dogdu
Yemeniyi bilmem de anne sütü koruyor cnmBebek sarilik olmasin diye sarilik yemenisi yaparlar kizlar herkeste varmi bu adet![]()
Iste batil bi inanc qibi sanki annemde yapmis bana sari yemeni renqarenk ponponlar falan iyi ver bari dedim cocuqun ustune atacakmisim hani hastanedede sari isik altinda falan tituyolarmisya ordan cikti sanirim bu fikirYemeniyi bilmem de anne sütü koruyor cnm
Evt ya buz gibi bir soguk ayran sanirim onumuzdeki uzun bir sure ayranla takilacagiz :)Oyyy bu da pek iç açıcıkalkıp soğuk ayran mı içsem
![]()
Ay tatlim sarilik olan bebisi mor isikta tutuyorlar benim bildigim ama gonulleri olsun al koy bir kenara istiyorlarsa bebise de sar :)Iste batil bi inanc qibi sanki annemde yapmis bana sari yemeni renqarenk ponponlar falan iyi ver bari dedim cocuqun ustune atacakmisim hani hastanedede sari isik altinda falan tituyolarmisya ordan cikti sanirim bu fikirkesinlikle oncelik anne sutu diyorum susuyorum
![]()
Ben de duydum cnm.. yardımcı kadın geldi geçen hafta "sarı tülbentin nerde sarı tülbentin nerde" diyo. Abla benim sarı tülbentim yok, namaz mı kılcan napıcan, başka renk olmaz mı,, niye panikledin dedim,, bebeğe koymıcan mı, bulayım mı ben sana falan dedi o da... ilkinde olmadı bunda da olmaz heralde , boşver diye geçiştirdim :)Bebek sarilik olmasin diye sarilik yemenisi yaparlar kizlar herkeste varmi bu adet![]()
Ay tatlim sarilik olan bebisi mor isikta tutuyorlar benim bildigim ama gonulleri olsun al koy bir kenara istiyorlarsa bebise de sar :)
Sütü nasıl muhafaza ediyorsun canım?Canım dr kasikla ver sagdiginda demisti ama ben biberonla veriyorum henuz daha 24 gunluguz ama hem biberondan hem de memeden ikisinden de emiyor. Ama ilerde secim yapmak ister mi bilmiyorum mesela 8 ogunun 3 unu biberon 5 ini memeden emiyor ortalama... evden ayrildigim zamanlar oluyor 3 4 saatligine o zaman babaannesi biberonla veriyor. Gelince hep memeden veriyorum gece 3 emzirmenin 1 tanesi biberon ve sabah kahvaltisi biberon oluyor... toplam 3 kere. Bazi cocuk biberona alisinca meme almiyormuş ama seninki daha alismaz sende her ikisinden de emmeye alistir. Aslinda en guzeli ikisinden de emmesi
Evt ya buz gibi bir soguk ayran sanirim onumuzdeki uzun bir sure ayranla takilacagiz :)
Bide diyolarki sari isikta tutuyolar bilmeden niye konusuyolar acabaAy tatlim sarilik olan bebisi mor isikta tutuyorlar benim bildigim ama gonulleri olsun al koy bir kenara istiyorlarsa bebise de sar :)
Oqun emzirme eqitiminde anne sutunu ;Sütü nasıl muhafaza ediyorsun canım?
Mesela gece bir kez biberon veriyorum diyorsun, buzdolabından sütü çıkartıp ısınmasını mı bekliyorsun
Nasıl oluyor o işler?
zaten bebeqin sarilik olmamasini saqlayan anne sutu eqer olmazsa veya yetmezse mama takviyesi demi ben mi yanlis biliyorum canim doqrusu bu olmasi.lazim :):) ama iste eskiden qelen bi qelenek.buda heralde qonlu olsun diye aldim attim cantamaBen de duydum cnm.. yardımcı kadın geldi geçen hafta "sarı tülbentin nerde sarı tülbentin nerde" diyo. Abla benim sarı tülbentim yok, namaz mı kılcan napıcan, başka renk olmaz mı,, niye panikledin dedim,, bebeğe koymıcan mı, bulayım mı ben sana falan dedi o da... ilkinde olmadı bunda da olmaz heralde , boşver diye geçiştirdim :)
Koydum koydum qideceqi qece onu alel acele yapti bitirdi cok uqrasti tatli bisey olduEvininhatunu yalnız tülbent kullanışlı bişey her türlü
bebiş için de sağlıklı, kırma kadını, koy bavula ki mutlu olsun
![]()