Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasılsın şimdi cnn. Bir gelişme var miBenimde feciii kasılmalarım oldu hastaneye geldik acile nst deyim.
Wvet bende araştırdım buraya da yazdım kmse yaptırmamış öyle bişey.doktorda whatsapdan yazdım kont. Soracam.doktor eski prosedürlerde yapıyorduk şimdi.öyle bir uygulama yok dedi.rahat olun falan yazdı ama gidince soracam.doğumda bebege gecerse enfsyon.kötü sonuclar olabilirmiş i.Allah korusun .ama bilirnirae ereknden antibiyotik tedavisi uygulanıyormuş anneye. Firtay
Benimde feciii kasılmalarım oldu hastaneye geldik acile nst deyim.
Günaydın, ben pazartesi günü randevumda bu testi sordum.Eskiden yaptıklarını ama bu enfeksiyon artık görülmediği için sadece yurt dışına çıkıp yurt dışında doğum yapacaklara bu iğnenin yapıldığını söyledi.Sanırım bu enfeksiyonun görüldüğü bölgelere gidenlere vuruluyor sadece. O yüzden endişe etmeye gerek yok.iyi geceler kizlar. bisey soracagm.35 37 hafta arasinda yapilan bi test warmis
GRUP B STREPTOKOK die kimler yaptirdi we bilgisi olanlar paylasabilirmi ?
Banyo yapmadiysan canm hemen bir banyo yap canm. Sıkça banyo yapmak veya göguslere ılık havlu koymak kanalları acar. Dinlenebildikce dinlen, su iç, dereotu ,hurma, kiminde karpuz sutbyaparmis ama gazda yapabilir. Rezene çayı ve humana çayı da süt yapar insallah. Bir avuca yakın kuru beyaz dutu iki bardak suda kaynt cann. İliyinca suyunu ve dutunu da yeKızlar benim kız emiyor süt geliyormu anlamadık neyse hemşire mama takviyesi yaptı güzelce uyudu. Sanırım süt yetmiyor. Ama ben yinede sürekli emzirmeye çalışıyorum. durmadı gece sancısı var üşüttü hastahanede çok. İnşallah eve geçince düzelir. Sütü nasıl arttırabilirim.pompayla çektim resmen anca bir damla zor geliyor.
alışıyoruz. Ben onun ağlamalarını ve sebeplerini çözmeye çalışırken o da emme hızını ve gücünü arttırdı :)insallah canim sagol guzel dileklerin icindogum sureci basladigindan azalmaya baslamis ama dogum yaklastikca normalmis suyun azalmasi. yine de normal seviyede. plasenta da yaslanmis dedi dr :) hazirlaniyor vucut ama bakalim bebis ne zaman gelecek :) senin bebis nasil zorlaniyor musun? uykular aglamalar emme seanslari falan nasil :)
Allah şifa versin canım emiyorsa geçer hiç merak etme. Icini ferah tut.Maşallah birbirimize
alışıyoruz. Ben onun ağlamalarını ve sebeplerini çözmeye çalışırken o da emme hızını ve gücünü arttırdı :)
Başka işi Yok zaten, em, uyu, ağla, tuvalet yap vs hepsini tekrar et :) sarılık olmuş, o yüzden gece 1,5-2 saatte bir kalkıp emzirdim, uykusuzluktan ölüyorum
Geçsin de şu pis sarılık, razıyız artık uykusuzluğa.
Gaz sancıları 10 günden sonra artıyor dedi doktor. Sende de öyle mi oldu canım?Iyiyiz cnm sevi baby reflu yatagi aldik kiraz cekirdekli :) bir miktar gaz sancilarimiz azaldi uykularimiz uzadi sukur.