2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Benim var cnm,, bi çalışanımız da hiçbi sorun olmadığı halde hamile kalamıyodu,, sürekli de göğsümden bişey geliyo deyip duruyodu hatta (Arap olduğu için bi türlü anlamamıştık derdini:) sonra bu hapı aldı ve kısa sürede hamile kaldı :)

Bendeeeee yarin 36+0 olacam daha aslinda bi yandan doqsun diyorum bi yandanda az sabir 38ide qorelim diyorum canim insaAllah en hayirli zamanda saqlicakla aliriz kucaqimiza baska bisey istemiyorum
Cnm öyle deme lütfen,, erken doğum yapan arkadaşlarımızın bebekleri sağlıklı doğdu çok şükür ama herzaman öyle olucak diye bişey yok sen hep vaktiyle doğsun diye geçir içinden, öyle dua et :)

Kaç kiloya large beden aldın canım bende ona göre alayım

utu de bitince her sey hazir ama bebis beklesin biraz daha:)
benimkileri de kuzen ve annem utulediler sagolsunlar ama cantaya koymadim daha. hurclara koyup kaldirdim. benim pompa,kalkan,sutyen,araba eksik. onlari da alinca tamamlaniyor insallah.

İyi akşamlar kızlar çok şükür hergun güzel güzel doğum haberleri alıyoruz maşallah kuzulara annelere sütleri bol olsun inşallah:))
Bugün devlet Hastanesi'ne gttim doktr direk sen ne yiyip iciyosn da bu kadr beslendi bu bebek dedi normal. Doğum zor yarın aç gel kan ver.sezeryan günü belirleyelim çarşamba perşembeye dedi yarında özelde acibademde randevum var geçen hafta acibademde ki doktorm 8.8.17ye sezeryan günü vermisti Bakalm yarın ne dicek özelde mı devlette mı doğum yapsam bilemedim bide coştum bugün tüm evi süpürdüm yemek ortalık toplama hastaneden sonra pazarda gezdim tam 3saat şuan pertim bu gece doğurmaz sam iyidir

benim yakin bi arkadasim ocak ayinda dogum yapti onun doktoruydu ve cok memnundu. hatta mesajini okumaya baslayinca keske daha once gorseydim de bu doktoru onerirdim diye dusunurken, ismini okudum ayni doktor :))
Ya kendisiyle tanışınca öyle mutlu oldum, beni öyle rahatlattı ki, hiç kasılma falan kalmadı yımışacık karnım :)) Keşke daha önce tanısaydım ama neyse ki çok geç kalmadım.

Merhaba kizlar gecmise pek.bakamadim umarim herkes iyidir sutum dun aksam geldi sagip sagip götürüyorum baya sisiyor gogsum degerimiz dusuyor insallah yarina taburcu oluruz.korse ne zaman kullanmaya başlıyorduk sezeryanda acaba unutmusum varmi soran.

Yarın bende sezeryana giriyorum ve korkuyorum inşallah hersey yolunda gider
Ay kızlar bir anda doğum haberleri geliyor heyecan yaptım yarınki iki dogumun da günleri bana cok yakın ben beklemedeyim. Allahim kolay ve sağlıklı dogumlar nasip etsin hepimize ins.

utu de bitince her sey hazir ama bebis beklesin biraz daha:)
benimkileri de kuzen ve annem utulediler sagolsunlar ama cantaya koymadim daha. hurclara koyup kaldirdim. benim pompa,kalkan,sutyen,araba eksik. onlari da alinca tamamlaniyor insallah.
Ya bu kalkan cokmu sart biseyki ben almadim ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…