atlet, tulum,uyurken penye battaniye yeterli oluyor yasadığım sehire göreYeni doğum yapmış anneler çocuklarınıza ne giydiriyosunuz , kundak falan yapıyo musunuz ???
Benim var cnm,, bi çalışanımız da hiçbi sorun olmadığı halde hamile kalamıyodu,, sürekli de göğsümden bişey geliyo deyip duruyodu hatta (Arap olduğu için bi türlü anlamamıştık derdini:) sonra bu hapı aldı ve kısa sürede hamile kaldı :)Mrb kızlar kizlar sizlere sormak istedi gim birsey var prolaktin yuksekligim vardi hapla dusurduk sonra doktora gittim hicbir problem olmadigini herseyin super oldugunu soledi ama 5 aydir deniyoruz olmadi buayda duphaston hapi diye bir hap verdi ama bu hapla hamile kalan hic duymadm forumdada bakindm hic görmedim 4 ay bunla deneyelim dedi olmazsa tedaviye baslariz dedi bu hapks hamile kalan varmi aranizda yada bilgisi olan cok merak ediyorum kizlar
Large benimki cnm. Normal bedenini al bence. Ben epey kilolu hamile kaldım çünkü :) bu arada dikişler acımıyo,, hemşire de baya sıkı takıyor zaten,, hatta şöyle söyleyeyim, emzirirken rahat olmadığı için çıkarıyorum ben ama özellikle de ayaktayken falan daha iyi hissettiriyor korse :)
Teşekkürler
Cnm öyle deme lütfen,, erken doğum yapan arkadaşlarımızın bebekleri sağlıklı doğdu çok şükür ama herzaman öyle olucak diye bişey yokBendeeeeeyarin 36+0 olacam daha aslinda bi yandan doqsun diyorum bi yandanda az sabir 38ide qorelim diyorum canim insaAllah en hayirli zamanda saqlicakla aliriz kucaqimiza baska bisey istemiyorum
İnşallah çok rahat geçer ve sağlıkla kucağına alırsın bebişini cnm :) şimdiden gözünaydınKızlaaarrr yarın saat 11 de sezeryana alınıcam dualarınızı bekleriz oğluşumla
Sağlıkla hayırlısıyla kucağına al inşallah güzel haberlerini bekliyorum sezeryan olacak biri olarak :))Kızlaaarrr yarın saat 11 de sezeryana alınıcam dualarınızı bekleriz oğluşumla
Large benimki cnm. Normal bedenini al bence. Ben epey kilolu hamile kaldım çünkü :) bu arada dikişler acımıyo,, hemşire de baya sıkı takıyor zaten,, hatta şöyle söyleyeyim, emzirirken rahat olmadığı için çıkarıyorum ben ama özellikle de ayaktayken falan daha iyi hissettiriyor korse :)
Seve seve cnm :) yani gerçekten fayda ediyor, o yüzden üstüste yazdım hep; bir de tadı güzel, kahvaltıda bile çay yerine içiyorum ben :)
Cok sukur canim napiyim bende birazcik qorumceme qeldim :) Sukurler olsunki kritik haftalari atlattik artik heran bekliyorum tabi 38ide qorelim isterim o ayricantam kapinin kenarinda duruyo aklima ne qelirse atiyorum icine bebisin kiyafetleri yikandi ama hala utulenecek duruyo belim felaket aqriyo oyuzden qorumcemi bekliyorum yarin utuleyecez insaAllah oda bitince baska hicbi eksiqim kalmicak qozum korktu heran hersey olabilir oyuzden biz hazir olalimda ne zaman canlari isterse ozaman qelsinler
Ya kendisiyle tanışınca öyle mutlu oldum, beni öyle rahatlattı ki, hiç kasılma falan kalmadı yımışacık karnım :)) Keşke daha önce tanısaydım ama neyse ki çok geç kalmadım.benim yakin bi arkadasim ocak ayinda dogum yapti onun doktoruydu ve cok memnundu. hatta mesajini okumaya baslayinca keske daha once gorseydim de bu doktoru onerirdim diye dusunurken, ismini okudum ayni doktor :))
Amin canımBendeeeeeyarin 36+0 olacam daha aslinda bi yandan doqsun diyorum bi yandanda az sabir 38ide qorelim diyorum canim insaAllah en hayirli zamanda saqlicakla aliriz kucaqimiza baska bisey istemiyorum
Merhaba canım yarın inşallah sağlıkla kavuş bebeğine bol sütlü günlerin olsunYarın bende sezeryana giriyorum ve korkuyorum inşallah hersey yolunda gider
Inşallah her sey yolunda gider sağlıkla gelsin bebeğin şimdiden sana da geçmiş olsun bol uykulu bol sütlü gazsız günleriniz olsunYarın bende sezeryana giriyorum ve korkuyorum inşallah hersey yolunda gider
Ay kızlar bir anda doğum haberleri geliyor heyecan yaptım yarınki iki dogumun da günleri bana cok yakın ben beklemedeyim. Allahim kolay ve sağlıklı dogumlar nasip etsin hepimize ins.Yarın bende sezeryana giriyorum ve korkuyorum inşallah hersey yolunda gider
cok sevindim senin adina canimYa kendisiyle tanışınca öyle mutlu oldum, beni öyle rahatlattı ki, hiç kasılma falan kalmadı yımışacık karnım :)) Keşke daha önce tanısaydım ama neyse ki çok geç kalmadım.
Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım ay çok heyecanlı :)Yarın bende sezeryana giriyorum ve korkuyorum inşallah hersey yolunda gider
Ya bu kalkan cokmu sart biseyki ben almadim amautu de bitince her sey hazir ama bebis beklesin biraz daha:)
benimkileri de kuzen ve annem utulediler sagolsunlar ama cantaya koymadim daha. hurclara koyup kaldirdim. benim pompa,kalkan,sutyen,araba eksik. onlari da alinca tamamlaniyor insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?