• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
B bursa_83 canim bol bol meyve ye ozellikle gunde bitane muz ye bebege guzel kilo aldiriyo benimki biraz onde gittigi icin doktor yeme artik normal doguramazsn yoksa demisti karpuz muz kayisi seftali cok yiyodum ben kilo alain diye degilde sicaklarda iyi gittgi icin tuketiyodum he bide kapali dondurma degilde acik sutlu dondurma yiyebilirsin ondada guzel vitamin oluyomus ama tabi guvendgin bi dondurmacidan alirsan daha iyi olur

muzu,eti,tahin pekmezi 5 gundur hep yiyorum. birakmayacagim da.
meyveyi zaten her gun yerim mutlaka.

Bu arada kızlar doğum yakınken tecrübelilere danışmak isterim, bebişin kıyafetlerini üzerinde yazan derecede yıkayın diyorlar 30 derece yani, yeterli mi sizce? sonra ütülenecek tabi ki ama bilemedim :) Hastane için yanıma iki gecelik mi pijama mı almalıyım daha çok soru var kafamda hangisini kime sorayım bilmiyorum :/ 37 nin içindeyiz daha hazırlamam gereken çoook fazla şey var :)

Bir tanidik ikizlerine hamileyken sadece meyve yiyebiliyormus ve sadece meyveyle ikizler 3 er kilo dogmuslar ben çok sasirmistim yalan soylicek biride değil ama genetik dicem kadında çıtı pıtı kocası filan

MiniKivi MiniKivi canım geçmiş olsun, bence de en doğru kararı vermişsin aynı hastahanede benzer bir durum benim de 20 haftalık iken başıma gelmişti az kalsın hamile halimle ameliyata alınıyordum böbrek rahatsızlığından dolayı. Dediğin gibi hastane politikası bizimde hoşumuza gitmedi ama ben kendi kadındoğum doktorumdan memnundum o günden sonra doktor hastane arayışına başladık gitmediğim görüşmediğim hastane kalmadı bazısı içime yatmadı içime sinen de ekonomik olarak bizi aşıyor şimdi bir hastaneyi tavsiye ettiler şuan İstanbul sıcağında dayanamam diye memlekete ailemin yanına geldim inşallah 37 haftalıkken İstanbula dönmeyi düşünüyorum eğer tavsiye üzerine gideceğim doktor olmazsa artık medipol mega da doğumu yaparız diye düşünmüştük eşimle ama senin başından böyle bir olay geçince yine benim içime bir kurt düştü napsam bilmiyorum sana o gün müdahale eden nöbetçi doktor hangisiydi? Sakıncası yoksa söyleyebilir misin?

Çok geçmiş olsun canım, umarım bir sorun kalmamıştır? Bana müdahale eden doktorun ismi Fazile Akyüz. Kendisi hiç tatmin edici cevap vermemekle birlikte, çok suratsızdı ve o kadar sert vajinal tuşe yaptı ki canım çok acıdı.
üstelik normalde çok rahatımdır, kendini kasan biri değilimdir ona rağmen neye uğradığımı şaşırdım. Hala lekelenme tarzı kanamam geliyor. Ben bugün bir tavsiye sonucu bir doktorla görüştüm ve aradığım doktoru geç de olsa buldum. Normal doğum taraftarı ve melek gibi bir doktor. Keşke daha önce tanışsaydım kendisiyle. Sana ve hatta herkese tavsiye edebilirim gönül rahatlığıyla. Ermeni Hastanesinde, Ağavni Tezenli ismi. İnan içimi öyle rahatlattı ki anlatamam. Hastanenin doğumhanesini ve odalarını da gezdim. Ebeler de çok iyi. Hastane politikası da güzel. Eşim yanımda girebilecek, doğum anına kadar kendi odamda olacağım, açılma tam olunca doğumhaneye alacaklar. Ayrıca doktor hemen kendi özel numarasını verdi, herhangi bir durum olursa istediğin zaman ara dedi. Telefon akşam 6'dan sonra kendisindeymiş o saate kadar da asistanı cevaplıyor. Medipoldeki doktoruma telefonu ile ulaşmak maalesef nedense mümkün olmuyordu, bir numara verdi ama yalandı yani. Ağavni hanım çok ilgiliydi bütün yapılan testlerimi tek tek inceledi. Ayrıca doğum zamanı kendi doktorumu arıyorum o geliyor doğumuma. Nöbetçi doktor diye bir şey yok asla. Sadece bayram zamanı hastanede yokmuş o zaman da benim doğumuma denk gelmiyor zaten. Mutlaka görüşmeni tavsiye ederim kesinlikle gelir gelmez git ve gör kendisini. :)

İki mi :oha:
Nasıl yaa
Ben 13 kg aldım 5,5kg gitmiş
Kalanı duruyor :kızgın:
Ama hiç dikkat etmiyorum
Ben de yarından itibaren başlayayım dikkat etmeye
Cnm ben çok kiloluydum,,, o yüzden az aldım. Zaten altı buçuk almıştım, çocuk çıkınca çoğu gitti haliyle :) Bi de mesela dün çok yedim diye dertleniyodum ama sabah yarım kilo kadar daha az çıktım. Yalnız sürekli çok su ve süt çayı içtim, ve çok fazla emzirdim. Muhtemelen onun etkisi. Sapıtmazsam ilkinin kilolarını da bunda veririm belki :)))

Merhaba canım bence doktor değiştirme kararın çok doğru ve yerinde bir karar olmuş. BEN ilk doğumda 33. HAftamda sırf epidural önerdi diye gereksiz yere doktorumu değiştirdim doğal doğum yanlısı doktora gittim iyikide öyle yapmışım. EPiduralsiz epizyotomisiz dikişsiz normal doğum yaptım. Doktorum ataşehir de pınar tokatlıoğlu idi. AMA bayramda doğum yaptığım için şehir dışında idi ve arkadaşı belgin harzadın doğumu yaptırdı ve ilk defa doğumda karşılaştım ama sayesinde mükemmel bir doğum yaşadım allah razı olsun ondan. Sancı esnasında başımda bekledi bebek gibi ilgilendi telkinleri ile rahatlattı istambulda olsaydım kesinlikle onu tercih ederdim. Şuan muyanehanesi şişlide.pınar tokatlıoğluda doğql doğumu destekleyen süper bir doktor iki arkadaşım normal doğum yaptı. İkisinide tavsiye ederim canım. DOğum için doula veya ebe ile çalışman süper olmuş doğum dan sonra ne kadar doğru bir karar verdiğini anlayacaksın canım.

Çok çok iyi yapmışsın canım. Böyle doktorlara ve böyle güzel doğum hikayelerine ihtiyacımız var :KK200: Benim de bugün yeni hastane ve doktorumla tanışmam harika geçti. Umut doldum ve mutlu oldum. Artık gönlüm çoook rahat. Dilerim hepimiz arzu ettiğimiz doğumları yaşarız :emir_bebek: Tavsiyelerin için de çok teşekkürler, hamile arkadaşım var gebeliği daha erken dönemlerde, ona tavsiyeni ilettim :)

Bu arada kızlar doğum yakınken tecrübelilere danışmak isterim, bebişin kıyafetlerini üzerinde yazan derecede yıkayın diyorlar 30 derece yani, yeterli mi sizce? sonra ütülenecek tabi ki ama bilemedim :) Hastane için yanıma iki gecelik mi pijama mı almalıyım daha çok soru var kafamda hangisini kime sorayım bilmiyorum :/ 37 nin içindeyiz daha hazırlamam gereken çoook fazla şey var :)

30 derecede tersten yikadim ve hem tersten hem duzunden utulendi.
gecelik daha iyi diyorlar,o yuzden 2 gecelik goturecegim ben.

Çok geçmiş olsun canım, umarım bir sorun kalmamıştır? Bana müdahale eden doktorun ismi Fazile Akyüz. Kendisi hiç tatmin edici cevap vermemekle birlikte, çok suratsızdı ve o kadar sert vajinal tuşe yaptı ki canım çok acıdı.
üstelik normalde çok rahatımdır, kendini kasan biri değilimdir ona rağmen neye uğradığımı şaşırdım. Hala lekelenme tarzı kanamam geliyor. Ben bugün bir tavsiye sonucu bir doktorla görüştüm ve aradığım doktoru geç de olsa buldum. Normal doğum taraftarı ve melek gibi bir doktor. Keşke daha önce tanışsaydım kendisiyle. Sana ve hatta herkese tavsiye edebilirim gönül rahatlığıyla. Ermeni Hastanesinde, Ağavni Tezenli ismi. İnan içimi öyle rahatlattı ki anlatamam. Hastanenin doğumhanesini ve odalarını da gezdim. Ebeler de çok iyi. Hastane politikası da güzel. Eşim yanımda girebilecek, doğum anına kadar kendi odamda olacağım, açılma tam olunca doğumhaneye alacaklar. Ayrıca doktor hemen kendi özel numarasını verdi, herhangi bir durum olursa istediğin zaman ara dedi. Telefon akşam 6'dan sonra kendisindeymiş o saate kadar da asistanı cevaplıyor. Medipoldeki doktoruma telefonu ile ulaşmak maalesef nedense mümkün olmuyordu, bir numara verdi ama yalandı yani. Ağavni hanım çok ilgiliydi bütün yapılan testlerimi tek tek inceledi. Ayrıca doğum zamanı kendi doktorumu arıyorum o geliyor doğumuma. Nöbetçi doktor diye bir şey yok asla. Sadece bayram zamanı hastanede yokmuş o zaman da benim doğumuma denk gelmiyor zaten. Mutlaka görüşmeni tavsiye ederim kesinlikle gelir gelmez git ve gör kendisini. :)
Sağolasın canım, çok şükür böbrekle ilgili şikayetim yok denecek kadar azaldı. Ermeni hastanesinde eşim ameliyat olmuştu o da çok memnundu, inşallah gelince ben de giderim

Çok çok iyi yapmışsın canım. Böyle doktorlara ve böyle güzel doğum hikayelerine ihtiyacımız var :KK200: Benim de bugün yeni hastane ve doktorumla tanışmam harika geçti. Umut doldum ve mutlu oldum. Artık gönlüm çoook rahat. Dilerim hepimiz arzu ettiğimiz doğumları yaşarız :emir_bebek: Tavsiyelerin için de çok teşekkürler, hamile arkadaşım var gebeliği daha erken dönemlerde, ona tavsiyeni ilettim :)
Rica ederim çok sevindim canım güvenebileceğin bir doktor bulmana ve içinin rahat olmasına. Umarım dilediğin givi bir doğum yaşarsın ve sağlıkla kucağına alırsın bebeğini. Artık için rahat olsun keyifle doğumunu bekle zaten bebeğin bilir en doğru zamanı sağlıkla kavuşmanı dilerim. Tavsiye ettiğin için teşekkür ederim düzgün çalışan gerçekten işine aşık ve doğal doğumu destekleyen doktorları her zaman tavsiye etmekte fayda var. Önemli olan gerçekten doğumda gözükapalı güvenmek ve doğuma hazırlanmak.

Ben bebeqin herseyini 30 derecede uzun programda yikadim canim :) hastane icinde yanima bi pijama bi qecelik alicam :)

ilk kez duydum canim ve hastaneden de hic oyle bir sey demediler:işsiz:
sorayim bakalim.
sen normal mi istiyorsun?
Ben normal istiyorum ama yarin ilk kez cati muaynesi olucam ve bebisin kilosuna bakilcak iri oldugu icin seni zorlayabilir bakalim senin kemiklerin buna musaitmi fln dedi yarin belli olur sanirim artik.

Ben normal istiyorum ama yarin ilk kez cati muaynesi olucam ve bebisin kilosuna bakilcak iri oldugu icin seni zorlayabilir bakalim senin kemiklerin buna musaitmi fln dedi yarin belli olur sanirim artik.

saglikla kucagina alacagin dogum sekli hangisiyse o olsun canim.

Napiyosunuz kizlar :KK54: dun qece arkadasimla konustum oda 36 haftalikti qayet normal bi sekilde sabah 6 da bana bebisle fotosunu yollamis :skandal: ayyy bu doqumun ne zaman qeleceqi hic belli deil hazirlikli olalim her daim :KK17:

iyidir canim,yemekleri isitiyordum,sen napiyosun?
saka maka biz de 36.nin icideyiz canim hatta sen bitirmek uzeresin,dedigin gibi her an her sey olabilir.
canta ve alinacaklar acisindan bitti mi her seyin?

Napiyosunuz kizlar :KK54: dun qece arkadasimla konustum oda 36 haftalikti qayet normal bi sekilde sabah 6 da bana bebisle fotosunu yollamis :skandal: ayyy bu doqumun ne zaman qeleceqi hic belli deil hazirlikli olalim her daim :KK17:
Yaa ne güzel :)) Darısı başımıza. Hızlı ilerlemiş demek ki doğumu. Ben de artık kızıma kavuşmak için sabırsızlanıyorum.

benim yakin bi arkadasim ocak ayinda dogum yapti onun doktoruydu ve cok memnundu. hatta mesajini okumaya baslayinca keske daha once gorseydim de bu doktoru onerirdim diye dusunurken, ismini okudum ayni doktor :))

iyidir canim,yemekleri isitiyordum,sen napiyosun?
saka maka biz de 36.nin icideyiz canim hatta sen bitirmek uzeresin,dedigin gibi her an her sey olabilir.
canta ve alinacaklar acisindan bitti mi her seyin?
Cok sukur canim napiyim bende birazcik qorumceme qeldim :) Sukurler olsunki kritik haftalari atlattik artik heran bekliyorum tabi 38ide qorelim isterim o ayri :KK48: cantam kapinin kenarinda duruyo aklima ne qelirse atiyorum icine :KK48: bebisin kiyafetleri yikandi ama hala utulenecek duruyo belim felaket aqriyo oyuzden qorumcemi bekliyorum yarin utuleyecez insaAllah oda bitince baska hicbi eksiqim kalmicak :KK51: qozum korktu heran hersey olabilir oyuzden biz hazir olalimda ne zaman canlari isterse ozaman qelsinler :emir_bebek::KK200:

Yaa ne güzel :)) Darısı başımıza. Hızlı ilerlemiş demek ki doğumu. Ben de artık kızıma kavuşmak için sabırsızlanıyorum.
Bendeeeee :emir_bebek::KK200: yarin 36+0 olacam daha aslinda bi yandan doqsun diyorum bi yandanda az sabir 38ide qorelim diyorum canim insaAllah en hayirli zamanda saqlicakla aliriz kucaqimiza baska bisey istemiyorum :dua:

Back
X