2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Kizlar listeyi guncelledim. Iki arkadasimiz profilden mj atmis tesadufen gördüm. Profil mj uyarisi bana gelmiyor veya diger bildirimlerden araya kayniyor. Özel mj atarsaniz emailime uyari da geliyor bu sebeple özel mj atin. Unutmayin ilk sayfadaki basliklar eksiksiz yollanacak.

iyi akşamlar kızlar... çok güzel muhabbet etmişsiniz.. Atlayarak da olsa okudum.. Sayfalar çoğalınca hepsini okuyamıyorum.. teknoloji aşeriyorum resmen.. bu gebelikte teknolojiye tahammülüm yok . yoksa hiçbir kelimenizi kaçırmazdım valla..
en iyisi sık girip günceli yakalayıp sohbete katılmak..
buradaki destekler bilgiler tavsiyeler çok değerli ve güç veriyor...

Ne kadar gulsuyuna kaç cekirdek? Cekirdekleri butun mu atiyoruz?

Vajinal degil karindan bakiliyor. Burun kemigi ense kalinligi hemen verilir. kan testi labaratuarin verdigi surede cikar. Ben 2 gunde aldim ama 10 gun bekleten yerler var.

benim doktorum da sürekli coraspin veriyor bi zararı olmaz demi var mı kullanan ?
Ben kullaniyirum kani sulandirsin diye ama benim kanim yogun bu sebeple verdi dr. Bir zarari yok ama durduk yere kullaniyirsaniz kullanmayin cunku bir yeriniz kanasa durdurmaniz güclesir.

Saol canım. Benim kendi doktorum da vajinal yapmıyor ama ikili testi o yapmıyormuş, başka bir doktora yönlendirdi beni. İlk kez gideceğim için biraz tedirgin oldum ben de açıkçası.
Artik 3. Ay bitti sayilir vajinal ultrason yapilmaz bu donemden sonra. Yurt disinda da 3 ay vajinal 3 aydan sonra abdominal bakiliyor cnm. çunkü dunyaca kabul edilmiş yöntem bu sekilde. Sadece enfeksiyon kontrolu gerektiginde vajinal doku alinabilir o da vajinadan aliniyor uterustan degil.

Sonomed kadikoy uzak olmazsa ben memnun kaldim. Baska subeleri de var sanirim.

Uzak dur.... hic üzme kendini... o gebelik depresyonuna girmiş... seni de sinir etmesin...

Beni de doktor perinatologa gönderdi ben yaptırmayacaktım riskli gebelik seninki erdi yaş 34 5. Gebelik 1 Doğum var sadece Sadi konuka gidicem Çarşamba doktor yönlendirecekmiş
Takma kafana yasinda bisey yok. Ben de 31 im dogumda 32 olacagim riskim 99000 de 1 cikti... o islerin yaştan cok genetikle alakasi var.... tabi onlemini al ama genetik te bir sikinti yoksa sonuc iyi cikacaktir.

Takma kafana yasinda bisey yok. Ben de 31 im dogumda 32 olacagim riskim 99000 de 1 cikti... o islerin yaştan cok genetikle alakasi var.... tabi onlemini al ama genetik te bir sikinti yoksa sonuc iyi cikacaktir.
Dualarımız seninle canım inşallah sorunsuz bir şekilde tam zamanında bebeğini kucağına alirsin

Kadin dogum doktoru nt ultrasona yonlendirdi kani da aldilar. 10 gune kan sonucu cikar dedi. Hic beklemedim yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…