Kizlarrr şimdiye kadar gittiğim doktorların genel söylediği bir şeyi paylaşayim sizlerle... 'kanama olmadığı sürece korkulacak bir şey yok ' ne kadar güvenilir bilemiyorum..
Benim bir öncekinde 8. Haftada kalbi durmuştu, ama hiçbir belirtim olmadı. Ben kanama Ne ağrı hiç birşey. Ama tabi kanama olması riski arttırır diye düşünüyorum
Ay bu vesveseler beni bitirecek zaten. Herkesin kadın Doğum uzmanı yapıyor ikili testi benimki beni perinotoloğa yönlendirdi. Bir düşük var geçmişte yaşım da 34,5 ondan mı acaba diyorum, bir yandan kötü birşey demedi ama acaba kötü birşey mi gördü De yönlendirdi diyorum, evham evham ölücem
Beni de doktor perinatologa gönderdi ben yaptırmayacaktım riskli gebelik seninki erdi yaş 34 5. Gebelik 1 Doğum var sadece Sadi konuka gidicem Çarşamba doktor yönlendirecekmiş
Kızlar kizimi kursa görüşmeden önce miydem çok bulan di istifra ettim sonra kursa gittik şimdi geldik aynaya baktimki bütün yüzüm kırmızı benek benek olmuş normalmi bu ya
Beni de doktor perinatologa gönderdi ben yaptırmayacaktım riskli gebelik seninki erdi yaş 34 5. Gebelik 1 Doğum var sadece Sadi konuka gidicem Çarşamba doktor yönlendirecekmiş
Şadi konuğa gittim ben ama perinotoloğa ancak 1 ay sonrasına gün veriyordu canım. Haberin olsun, ama yine de sen de gidip sor tabi. Ben ilk önce oraya gidip sordum geçen pazartesi, 11-14 haftalar arası yapılması gerektiği için bu testin, zamanımı aşıyordu verdikleri tarih. O nedenle kendi doktoruma geldim.
Kızlar kizimi kursa görüşmeden önce miydem çok bulan di istifra ettim sonra kursa gittik şimdi geldik aynaya baktimki bütün yüzüm kırmızı benek benek olmuş normalmi bu ya
Bnde Eskişehir acibadme gidiyorm 4000di yılbaşında yeni zamlar gelmiş fiyat verme bölümne gttik.Tam 1hafta önce noalde sezeryanda 4500 dediler hangi doktora gidiyosn peki ?
Şadi konuğa gittim ben ama perinotoloğa ancak 1 ay sonrasına gün veriyordu canım. Haberin olsun, ama yine de sen de gidip sor tabi. Ben ilk önce oraya gidip sordum geçen pazartesi, 11-14 haftalar arası yapılması gerektiği için bu testin, zamanımı aşıyordu verdikleri tarih. O nedenle kendi doktoruma geldim.
Internetten randevu alip gittim ben. Zaten bos hastane gittigim gibi test yaptirdi doktor. Mumkunse murat tahir beyden randevu al bayagi oneren var onu ama ben ondan alamamistim
Bu arada tsh sorunumu ameliyatımı yapan Prof Dr Yeşim Erbil çözdü, mail attım kendisine. Cuma-ctesi-pazar 150mg diğer günler 100mg olarak ayarladı dozumu sağolsun, kafam rahat etti. Ayda bir test yaptır bakalım dozaja dedi. yeşim hoca Çapa'da endokrinoloji kürsü başkanı, geçen sene dekandı hatta, sonra kendi muayenehanesine geçti, çok ünlü ve başarılıdır. Troid problemi olan arkadaşlara öneririm ama dediğim gibi artık özel muayenehanesinde olduğu için ücret de biraz pahalı tabi.
Ayrıca who da konuyla ilgili araştırma yaptım ekteki resimden de görüldüğü gibi ilk 3 aylık dönemde 0.1-2.5 arasında olmalı diyor. Gittiğim içhastalıklaro doktorunu dinleseydim belki de kötü sonuçları olacaktı. O yüzden diğer arkadaşlara da bilgi olsun istedim.
Dediğin gibi fazla öğürürken zorlandıysan damar çatlaması olmuştur minik zamanla geçer sıkıntı yapma
10. Haftadayım ben yetişir inşallah olmazsa başka çözüm buluruz sağol haber verdiğin için canım
Umarım bulursun bir tarih canım. Bir de burada başka bir arkadaş esenler kadın doğumu önermişti. Onda da önce kadın Doğuma randevu alıyorsun mhrs den. Sonra doktor yönlendirme yapıyor perinotoloğa. O hastane de 15-20 gün sonrasına yönlendiriyor. Aklında bulunsun